duuuz Sluchaj Jan w 25.12.07, 17:22 To nie spam tylko zwykle pytanie? ZNasz odpowiecdz to mi odpowiedz, a jak nie to nie wypisuj glupot Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Nie udawaj spamerze 25.12.07, 18:21 Dobrze wiesz o co chodzi spamerze. Dopisujesz się do każdego wątku, traktując to jako pretekst do reklamowania swojej komercyjnej strony internetowej. Zabrania tego regulamin, netykieta i zwykła ludzka przyzwoitość. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1970 Re:SPAMerzy z bankier-zgłosić oszustów do bankiera 25.12.07, 19:57 przeczytaj głupi spamerze co mowi na temat spamowania regulamin systemu bankiera bo chyba chcesz ignorancie wyleciec z niego na początek? już do przeczytania regulaminu tego forum tak fałszywej kreatury jak każdy spamer, nie zamierzam przekonywać.. Odpowiedz Link Zgłoś
obiwe jan w i gazyna 25.12.07, 22:13 zakochana para czy jednosc????? cos mi sie wydaje, ze z jednego kompa nadajecie pytanie zadane zero odpowiedzi a to co mam na stopce to moja prywatna sprawa jak nie wiesz idiotko to sie nie odzywaj i ty tez durniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mars Re:SPAMerzy z bankier-zgłosić oszustów do bankier IP: 80.48.49.* 07.01.08, 21:55 ktoś Ci nie zrobił dobrze lub miałaś niski utarg w swoim SP? Oszustem nazywaj siebie, bo robisz to samo wredniaro niezaspokojona tylko na innych forach. Pewnie jestes starą panną, znajdź se chłopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: przelew od jakej kwoty jest zglaszany do US?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 22:12 duuz jesteś zerem Odpowiedz Link Zgłoś
qrysteq Re: przelew od jakej kwoty jest zglaszany do US?? 08.01.08, 00:00 przykre ale prawdziwe jesli sie komus zwraca uzasadniona uwage to skrajnym chamstwem jest takie reagowanie tego zera Odpowiedz Link Zgłoś