Gość: wilk IP: *.uznam.net.pl 20.02.10, 21:03 może ktoś podpowie ,do kogo jechać... nie piszcie że ten jest super a tamten be ,bo ja w te forumowe opinie nie bardzo wierzę... po prostu nie mam pojęcia gdzie i czy są elektrycy w Świnoujściu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jj Re: elektryk samochodowy IP: *.uznam.net.pl 20.02.10, 21:05 Marex ,albo na luzyckiej albo na lutyckiej jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryk Re: elektryk samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 12:41 z tylu stacji benzynowej jest fajny gosc, spytaj o elektryka,nie wiem jak ma na imie jest łysy w czapeczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: elektryk samochodowy IP: *.uznam.net.pl 21.02.10, 16:16 ja jeżdżę do pana do Przytoru na ul.Zalewową 19,starszy pan,zrobił mi wymianę całego kabla w bagażniku od ręki i dużo nie skasował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: automaniaczka Re: elektryk samochodowy IP: *.uznam.net.pl 23.02.10, 15:22 ja jeżdżę do pana Marka na lutycką. Bardzo miły i zna się na robocie :) Odpowiedz Link Zgłoś