Dodaj do ulubionych

Nieruchomosci

IP: *.uznam.net.pl 11.09.10, 15:20
Czy ktos moze mi doradzic b.nieruchomosci,ktore ma ciakawe oferty w sprzedazy apartamentow? Interesuje mnie dzielnica nadmorska.
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: Nieruchomosci IP: *.uznam.net.pl 11.09.10, 22:13
      czy to zart czy jestes malo rozgarniety jestes ze S-cia i o takie rzeczy pytasz?
      a google to po co masz?spadaj
      • Gość: go Re: Nieruchomosci IP: 217.97.193.* 12.09.10, 00:01
        nie, to nie żart, za kilka dni osoba, która umieściła tą prośbę .... sama sobie odpowie polecając najlepsze na świecie biuro nieruchomości ... to się nazywa "reklama szeptana"

• Gość: iza Re: Nieruchomosci IP: *.uznam.net.pl 12.09.10, 12:31
          trafilas w 10-tke! brawo
          • Gość: gość Re: Nieruchomosci IP: 217.97.193.* 12.09.10, 13:20
            Generalnie nie mam najlepszego zdania o takich biurach, przy odrobinie wysiłku i przeciętnej inteligencji człowiek sam może wykonać potrzebna pracę, sprawdzenia nieruchomości, jej stanu prawnego itd. ... nie widzę uzasadnienia dla ich prowizji ... tylko za to, że komuś pokażą mieszkanie?? Przyjdzie panna bez przygotowania, nie będzie wiedziała nawet w której dokładnie bramie jest mieszkanie, czy kuchnia ma okno czy to okno w pokoju z aneksem kuchennym.
            Kiedy chciałam kupić nieruchomość w ciągu tygodnia udało mi się dotrzeć bezpośrednio do właścicieli!!! I co to za umowa na wyłączność?? Kiedy sprzedawałam nieruchomość miałam taką umowę, podpisaną w nadziei, że się wezmą do roboty skoro mają wyłączność... i guzik!!!
            Sama znalazłam kupującego i co???? Chcieli prowizję za umowę sprzedaży ... palcem nie kiwnęli - to oszustwo, kupujący poczekał ile trzeba aż mi się umowa skończy ... i kupił mieszkanie.
            Dlatego nie polecę nikomu tych leni patentowanych.
            Celowo pomijam nazwę agencji, ponieważ nie ma to znaczenia, gdyż zapewne każda ma swoim sumieniu podobne grzechy.
            • Gość: Sebastian Re: Nieruchomosci IP: *.uznam.net.pl 14.09.10, 12:40
              Dziekuje Pani za wyczerpujaca odpowiedz... Ma Pani racje! Wiekszosc ludzi zgadza sie z Pani opinia!Jestem w trakcie podpisywania umowy i znalazlem ciekawa oferte prywatna w ogloszeniach...
              • Gość: gość Re: Nieruchomosci IP: 217.97.193.* 14.09.10, 18:31
                Polecam podpisanie umowy przedwstępnej notarialnie, szczególnie przy wpłacie zaliczki.
                Tu w Świnoujściu była/jest taka pani, która podpisała umowę przedwstępną (nie notarialnie) z kilkoma osobami, ale aktu nie podpisywała z nikim, co sobie pożyła za zaliczki to jej. Także warto wydać te kilka "złotych" na umowę przedwstępną notarialną.
                • Gość: gość Re: Nieruchomosci IP: 217.97.193.* 14.09.10, 22:18
                  Kupując mieszkanie warto sprawdzić, czy nie jest ono obciążone tzw. prawem dożywocia. Może się bowiem zdarzyć, że będziemy mieć niechcianego domownika, któremu na dodatek trzeba będzie zapewnić byt. Sprawa jest o tyle skomplikowana, że informacja o takim lokatorze może nie być widoczna w księdze wieczystej.
                  tekst
                  • Gość: Sebastian Re: Nieruchomosci IP: *.uznam.net.pl 15.09.10, 14:57
                    Tak wszystko sprawdze.Dziekuje
                  • Gość: http://www.alfasw Re: Nieruchomosci IP: *.swidnica.mm.pl 29.10.10, 13:02
                    polecam
                    www.alfaswidnica.pl/
                    • adrian84.2 Re: Nieruchomosci 11.02.11, 15:25
                      Czy słyszeliście coś może o biurze nieruchomości " Keja" w świnoujściu. Upatrzyłem sobie u nich mieszkanie ale znajomy po doświadczeniach z tym biure stanowczo mi odradza.
                      • Gość: gość Re: Nieruchomosci IP: *.fn.pl 11.02.11, 16:35
                        pierwsze słyszę, znam tylko Keja-Bar ;)
      • Gość: Sebastian Re: Nieruchomosci IP: *.uznam.net.pl 15.09.10, 14:55
        Nie jestem ze Swinoujscia lala!Chyba okres dostalas! Wiem co mam w googlach... i nie tobie to oceniac!
        • Gość: gość Re: Nieruchomosci IP: 217.97.193.* 15.09.10, 17:16
          Seba wyluzuj, poczytaj sobie poniektóre dłuższe wątki na tym forum to zobaczysz, że to norma, trolle i brak kultury, cóż, wyluzuj i powodzenia w szukaniu mieszkania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka