Dodaj do ulubionych

proszki z Lidla

02.09.07, 09:52
Widziałam w Lidlu proszki i płyny do prania (produkowane dla tej sieci), płyny z logo W5, nazw proszków nie pamiętam. Ceny atrakcyjne i stąd moje pytanie czy warto się skusić czy omijać szerokim łukiem jako badziewie.
Obserwuj wątek
    • rowciania Re: proszki z Lidla 02.09.07, 10:30
      Warto skusić się na proszek LEL do kolorów w pomarańczowym
      opakowaniu. Jest naprawdę dobry.
    • marzeka1 Re: proszki z Lidla 03.09.07, 14:42
      Świetny jest 2 litrowy płyn do prania kolorów W5, mam już 2 butlę i mam zamiar dalej kupować, bo w niczym nie ustępuje tym droższym.Mam też do białego Andritt,dobry. W ogóle to chyba przerzucę się na płyny do prania zamiast proszków.
      • doska26 Re: proszki z Lidla 07.09.07, 23:54
        Ja kupuje w lidlu wiekszosc chemiitongue_outroszek jest ok,plyn do plukania
        Adritt niebieski,plyn do prania Adritt,kostki do spluszki do wc
        W5,srodek w spray do kuchni pomaranczowy bardzo dobry W5,jest tez do
        lazienki,ale nie probowalam ,napewno sprobuje .
        • babeth Re: proszki z Lidla 17.08.08, 21:21
          to który proszek lub płyn do prania z Lidla jest OK? Adritt nie wydaje mi się
          taki aktrakcyjny cenowo. Moja mama kupuje w Lidlu proszek z niebieskimi
          napisami (tylko nazwy nie pamięta) który bardzo dobrze spiera. Może ktoś coś
          wie na ten temat?
          • siliana1 Re: proszki z Lidla 17.08.08, 22:47
            wszystkie maja podobna jakosc. ja jestem bardzo zadowolona.
    • aga_n20 Re: proszki z Lidla 17.08.08, 22:49
      od 4 lat używam żelu do prania kosztuje 9,99 jest super, mam w domu 2 alergików
      i dzięki temu żelowi nie musze kupowac drogich proszków typu jelp czy lovella.
      Używam tego z zieloną nakrętką piorę w nim i białe i ciemne ubrania
      • babeth Re: proszki z Lidla 18.08.08, 09:17
        my też jesteśmy alergikami ale jelpa i lovelly od dawna nie kupujemy. Kupujemy
        to co jest na promocjach. Wszystko suszę na balkonie i nigdy nie zdarzyły nam
        się pod-ubraniowe wypryski czy zapalenie na skórze. Tylko jak możecie to rzućcie
        konkretnymi nazwami wypróbowanymi przez was. Jak pisałam wyżej znam Adritt- jest
        OK ale wydaje mi się mało atrakcyjny cenowo.
        • babeth Re: proszki z Lidla 18.08.08, 15:40
          Podnoszę temat bo muszę pilnie kupić proszek.
    • absit Nie polecam... 19.08.08, 08:36
      proszku Maxx 2000 - niestety nie nadaje się do efektywnego prania.
      • shameeka POLECAM.. 24.08.08, 08:37
        a ja uzywam plynu do prania formil. najpierw mialam ten do biaLYCH KOLOROW- TERAZ DO DELIKATNYCH.
        jESTEM BARDZO ZADOWOLONA.
        i na penwo nadal będę kupować smile
        • sagittarius_84 Re: POLECAM.. 25.08.08, 10:36
          Również polecam Fromil do białego i kolorów.
          Kupiłam ostatnio i jestem w szoku, idelanie doprał krew, i białe
          koszule męża
          • babeth Re: POLECAM.. 25.08.08, 13:40
            W między czasie kupiłam proszek LEL- do kolorów. Na razie nie mamy żadnych
            reakcji alergicznych (ani ja ani dzieci w tym 2 latek). Co do jakości spierania
            wypowiem się jak dłużej będę używać. Cena proszku jest zachęcająco bo wychodzi
            szacunkowo 3 zł za 1 kg.
            • babeth Re: POLECAM 05.03.09, 08:48
              Ostatecznie proszku LEL (z Lidla) nie mogę polecić. Kosztuje bardzo tanio (3 zł
              za 1 kg) ale słabo spiera. Przerzuciłam się na firmę Addrit (też z Lidla) ale
              ostatnio trafił nam się proszek, który po praniu trzeba było... ręcznie
              wytrzepywać. Może to taka feralna partia ale zniechęciłam się. Ostatnio
              zakupiłam Bryzę, teraz Bryza jest dostępna w Biedronce w promocji (6 kg + 1 L
              płynu Perła za wychodzi 4,50 za 1 kg). Nie umiem jednak stwierdzić czy Bryza
              jest OK. Tzn na pewno lepsza niż dwa pierwsze wymienione ale czekam na Wasze
              propozycje. Czy macie przetestowane proszki (inne niż Vizir czy Persil) tanie a
              dobre.
              • woman-in-the-city Re: POLECAM 05.03.09, 09:19
                Uzywam maxi trat z Lidla (tani) i ani razu nie zawiódł, mój syn brudzi wszystko
                jak leci, wiec proszek jest przetestowany wink
                • babeth Re: POLECAM 05.03.09, 09:53
                  Oj, widzę że odgrzebałam wątek o nie takim temacie. Myślałam, że to ogólnie o
                  proszkach. Muszę sprawdzić jak będę w Lidlu, jak dokładnie nazywał się proszek,
                  który trzeba było wytrzepywać ręcznie po praniu. To taki w niebieskich
                  opakowaniach plastikowych + duże proszki w niebieskich kartonach. Nie jestem
                  pewna na 100% teraz czy to Addrit.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka