Dodaj do ulubionych

szukam na sierpień w miarę taniego noclego!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:09
Ludzie poszukuję dla siebie i córci noclegu na sierpień!!!Kwota za nocleg-
super by było 25,00 ale jak to w takim mieście.Może być w mieście,
niekoniecznie przy plaży[przy plaży jest drogo!!!]Piszcie kochani, tylko
uczciwie!!!PAPA!!!!
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: szukam na sierpień w miarę taniego noclego!!! 03.04.05, 11:34
      Moglas spojrzec kilka postow nizej i bys sama znalazla...
      www.swinoujscie.com.pl/index.php3?send=anonse&anonse=3&dzial=mieszkania-oferuje&nazwa=Mieszkania:%20Wynajm%EA
      A za 25 zl to chyba nie znajdziesz w czasie sezonu...
      Ja po sezonie placilam 30-50 zl. Oczywiscie zalezy to od warunkow, a w czasie
      sezonu placilam jeszcze wiecej.
    • decitos Re: szukam na sierpień w miarę taniego noclego!!! 19.04.05, 12:41
      Znajdziesz i za 25 zł. Wystarczy wejść na stronę www.swinoujscie.pl a następnie
      na odnośniki Turystyka i Noclegi. Tam będzie wykaz kwater prywatnych. W tych
      oddalonych o minimum 700-800 m od morza z pewnością nie mogą dyktować wysokich
      cen, chyba że warunki są super.
      • Gość: turysta Re: szukam na sierpień w miarę taniego noclego!!! IP: 195.205.248.* 13.11.05, 22:22
        Czy już teraz należy rezerwować miejsca noclegowe na wakacje w Świnoujściu?
        • jusytka Re: szukam na sierpień w miarę taniego noclego!!! 04.04.06, 08:47
          Nie wiadomo jakie bęrdzie lato, bywały sezony, kiedy był problem z noclegami,
          ale jak jest zimno i nie ma słońca można w nich przebierać ...
    • marner Re: szukam na sierpień w miarę taniego noclego!!! 24.11.05, 00:41
      Myślę,że uda się załatwić - powiedz coś więcej.
      Cały sierpień, czy kilka dni?
      Bez obawy - wbrew pozorom, w Świnoujściu mieszkają bardzo porządni ludzie.
      • Gość: Inwigilator Re: szukam na sierpień w miarę taniego noclego!!! IP: *.fn.pl 24.11.05, 10:05
        Marner... Ogłoszenie jest z marca...
        • Gość: Marner Re: szukam na sierpień w miarę taniego noclego!!! IP: 195.85.229.* 01.12.05, 00:25
          Inwigilator - reklama ma potężną siłę - jakie znaczenie ma marzec tego, lub następnego roku.
          • pia.ed Re: szukam w miarę taniego noclegu 01.12.05, 19:34
            W zeszlym roku tez ktos szukal noclegu (na lipiec)i dostal go przy samej
            przystani promowej. Warunki skromne, tyle co spanie i dostep do lazienki.
            Placil za siebie, zone i dziecko 100 zl dziennie, przez 2 tygodnie.
            • Gość: lindt Re: szukam w miarę taniego noclegu IP: *.man.czest.pl 18.03.06, 13:33
              Podciągam temat.Kwater jest faktycznie dużo do wyboru,ale nie wiadomo jaki
              naprawdę jest standart.
              Szukam 2 pokojowego mieszkania z łazienką na ok.10 dni.Będą trzy dorosłe osoby i
              2,5 letnie dziecko.
              Czy możecie polecić kogoś sprawdzonego.Niekoniecznie blisko morza.
              • Gość: kasia Re: szukam w miarę taniego noclegu IP: *.fn.pl 03.04.06, 22:13
                z mieszkaniem jest ciezko ja osobiscie wynajmuje mieszkanie za 200 zl
                dziennie.chetnych nie brakuje ale niestety sa to niemcy co mi okorat nie
                przeszkadza
                • yvonne33 Re: szukam w miarę taniego noclegu 04.04.06, 07:34
                  A ty kasia nie pisz, że z mieszkaniem jest ciężko bo to nieprawda.
              • yvonne33 Re: szukam w miarę taniego noclegu 04.04.06, 07:32
                Mam takie mieszkanie. Jeśli jesteś zainteresowany (-a) napisz na priva.
    • kthosia Re: szukam na sierpień w miarę taniego noclego!!! 03.04.06, 20:35
      ja mam pokoj za 25 zl od osoby:) zaznaczam odrazu, ze w bloku :P
      uznam.net.pl/~kthosia/pokoj.jpg zdjecie z zeszlego roku ale wiecej
      informacji udziele na maila dla chetnych kthosia@o2.pl
      ZAPRASZAM :)
      • Gość: ja@ gocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 00:14
        mogę Ci wynająć pokój za 40 zł od dwóch osób do morza ok 5 minut.
        • Gość: afromen Re: gocha IP: *.fn.pl 04.04.06, 00:46
          i tu sa ludzie ktorzy psuja rynek.a moze tak za darmo i jeszcze dozocisz jakies
          gratisy
          • Gość: Tolek Re: gocha IP: *.meganet.pl 04.04.06, 08:50
            Jest wolna konkurencja i bardzo dobrze, a co proponujesz - zmowę co do cen?
          • Gość: eri Re: gocha IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 04.04.06, 16:56
            afromen,uważasz że tak się psuje rynek :( ...pewnie też coś wynajmujesz...może
            się zareklamuj...ciekawi mnie co ty proponujesz,przedsiębiorczość po twojemu...
            • pia.ed A jak z pokojami na jedna osobe? 04.04.06, 20:47
              Przestalam z tego powodu wyjezdzac, bo na jedna osobe nikomu sie
              nie oplaci wynajmowac!
              Chetnie przyjechalabym w maju, odleglosc od plazy bez znaczenia.
              Czy ktos moze cos polecic?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka