Dodaj do ulubionych

seks jeszcze raz

16.09.09, 16:41
www.logo24.pl/Logo24/1,86375,6948979,Dlaczego_chodzimy_z_wami_do_lozka.html
Tytuł i początek troche od czapy, i chyba niepotrzebnie autorka (autor?)
prowokuje meżczyzn bardzo chwilami zlosliwie - za to pisze o kobiecej
seksualności pisze bardzo sensownie.
Ale nie to jest najciekawsze - najciekawsze są histeryczne wpisy meskiej
części internautów pod artykulem. A chwilami porazajace, jak pana, ktory nie
widzi zwiazku miedzy przestrzeganiem przez siebie zasad higieny a ewentualnym
rakiem partnerki.
Obserwuj wątek
    • mola1971 Re: seks jeszcze raz 16.09.09, 17:21
      Artykuł czytałam, ale na czytanie komentarzy pod nim już mi
      cierpliwości nie wystarczyło. Jakoś nie lubię czytać komentarzy na
      forach, na których byle frustrat może wejść i wylać tam swój jad.
      Ble...

Co do seksualności w ogóle (i tej kobiecej i tej męskiej) to bardzo
      polecam tą książkę:

merlin.pl/Inteligencja-erotyczna-Seks-klamstwa-i-domowe-pielesze_Esther-Perel/browse/product/1,584862.html
    • rybak Re: seks jeszcze raz 16.09.09, 17:28
      MĘSKIEJ??!
      O, wypraszam sobie!wink

A kawał o ceprze z mercem u gazdy znasz?
      Przyjeżdża cepr do gazdy na letnisko wypasionym mercem 600. I pyta go -
      zaparkować mogę gdzie?
      A gazda - a na gumnie haw.
      A cepr - ale gazdo - na tym podwórku dzieci nie ma? Nie porysują aby?
      Gazda:
      – Eee, spokojnie panie, ni mom nijakich dzieci!
      No to cepr parkuje.
      Rano patrzy - a tam huk, łomot, brzdęk! - stado dzieciaków demoluje mu merca
      równo. Skaczą, rysują, wyrywają lusterka...
      Biegnie do gazdy i krzyczy przerażony:
      – A mówiliście, że nie macie dzieci!!!
      A gazda na to:
      – I ni mom! Bo to nie dzieci, to sk... syny!!

Więc... może mężczyznami jednak nie nazywajmy małoletnich onanistów i
      pełnoletnich niedojrzałych japiszonków na pierwszym stażu - czytających z
      upodobaniem LOGO?
      Tudzież zwyczajnych sk... synów?wink)

• jarkoni Re: seks jeszcze raz 16.09.09, 21:25
        Rybaku, nie uogólniajmy.
        Na poważnych forach bywają poważni nastolatkowie. Na forach typu "Plotek", czy
        te łatwiejsze artykuły z głównych stron są zazwyczaj "dzieci Neostrady", takie
        raczej bezmózgowe..

Czasami mnie tylko dziwi skąd ta część "bezmózgowa" ma komputer i dostęp do
        internetu. Tylko to mnie dziwi...
        • mola1971 Re: seks jeszcze raz 16.09.09, 21:32
          jarkoni napisał:
          > Czasami mnie tylko dziwi skąd ta część "bezmózgowa" ma komputer i dostęp do
          > internetu. Tylko to mnie dziwi...

Jarkoni, to akurat łatwo wytłumaczyć. Dzieciaki mają w szkole informatykę i by zdać z klasy do klasy muszą umieć chociaż włączyć komputer i skorzystać z przeglądarki. Te, które już były u komunii mają również komputer wink Internet z kolei to teraz już jest tzw. dobro powszechne - często dostępne w pakiecie razem z kablówką.
          • jarkoni Re: seks jeszcze raz 16.09.09, 21:52
            No i "tak wogule koham dode"
            No to pakiet jest niezły...
            • mola1971 Re: seks jeszcze raz 16.09.09, 22:04
              Niestety, ale nasz język ojczysty w tym kierunku zmierza. Trochę odwrotnie niż francuski bo we francuskim pisownia nie zmienia się od wieków a wymowa ewoluuje (dlatego jest to jeden z najtrudniejszych języków do nauczenia się) a u nas wymowa pozostanie niemal bez zmian za to pisownia w cały świat sobie pójdzie uncertain
              Choć może aż tak źle nie będzie smile Na szczenście nie fszystkie małolaty kohajom dode wink
              • jarkoni Re: seks jeszcze raz 17.09.09, 19:31
                Molu, zgadzam się z tym, że polski się uprości w ortografii.
                Może jeszcze nie za naszego życia, ale na pewno tak..
                • mola1971 Re: seks jeszcze raz 17.09.09, 21:29
                  Ciekawa sprawa... Wątek miał dotyczyć seksu a rozmowa na... językoznawstwo
                  zeszła wink To trochę dziwne bo zwykle bywa odwrotnie wink))
                  Forumowicze znęceni tytułem wątku mogą poczuć się rozczarowani wink))
                  • cold.wind.blows Re: seks jeszcze raz 17.09.09, 23:02
                    mola1971 napisała:

> Ciekawa sprawa... Wątek miał dotyczyć seksu a rozmowa na...
                    językoznawstwo
                    > zeszła wink To trochę dziwne bo zwykle bywa odwrotnie wink))
                    > Forumowicze znęceni tytułem wątku mogą poczuć się rozczarowani ;-
                    )))

Coś chyba w tym jest. Pewnie na podobnej zasadzie, jak to że ateiści
                    najwięcej rozprawiają o Bogu, tak rozwiedzeni o seksie (oczywiście
                    nie dotyczy wszystkich i moją wypowiedź należy traktować z
                    przymrużeniem oka). Przyznaję zostałem znęcony tytułem, zresztą nie
                    po raz pierwszy przez Tą autorkę.
                    Zresztą jezykoznawstwo ... Bardzo dawno nie miałem tak dobrego
                    nastroju jak dziś, więc pozwoliłem sobie. A co!
                    • mola1971 Re: seks jeszcze raz 18.09.09, 09:54
                      cold.wind.blows napisał:
                      > Coś chyba w tym jest. Pewnie na podobnej zasadzie, jak to że
                      ateiści
                      > najwięcej rozprawiają o Bogu, tak rozwiedzeni o seksie

Podobno głodnemu chleb na myśli wink)) Ja to się śmieję, że jak
                      człowiek coś robi to nie czuje potrzeby gadania o tym a jak nie robi
                      to tyle jego, że chociaż sobie pogada wink))
                      Stąd pewnie tylu w narodzie erotomanów gawędziarzy wink I to nie
                      tylko wśród rozwodników bo i ludzi w związkach to dotyczy.
                      Zresztą przypomniał mi się taki kawał. Czego kawaler zazdrości
                      żonatemu? Tego, że ma dużo seksu. A czego żonaty zazdrości
                      kawalerowi? Tego, że ma dużo seksu.

P.S.
                      Dobrze, że "dopada" Cię dobry nastrój. To dobry znak.
                  • nangaparbat3 Re: seks jeszcze raz 19.09.09, 16:48
                    mola1971 napisała:

> Ciekawa sprawa... Wątek miał dotyczyć seksu a rozmowa na... językoznawstwo
                    > zeszła wink To trochę dziwne bo zwykle bywa odwrotnie wink))
                    > Forumowicze znęceni tytułem wątku mogą poczuć się rozczarowani wink))

Mogą zawrocic rozmowe na wlasciwe (sic!) tory.
                    Chociaz mnie nie tyle o sex chodzilo, co o stosunek do. I sposob mowienia o tym.
                    Nie mam pojecia, kto sie kryje za tamtymi nickami, czy naprawde malolaty. Mój
                    kolega kolega upiera sie, ze na forach siedzą wylącznie kompletne oszolomy - ja
                    nie dostrzegam szczegolnej roznicy. Sądząc po tych osobach, ktore poznalam
                    osobiscie - choc z drugiej strony nie poznajmemy sie hurtem jak leci, moze w tym
                    rzecz?
                    • mola1971 Re: seks jeszcze raz 19.09.09, 17:04
                      Wiesz Nanga mnie to się wydaje, że duże znaczenie ma to czy dane forum ma status forum prywatnego czy nie.
                      Na forach prywatnych mogą pisać wyłącznie ludzie, którzy się logują na swoje konto, mają "stały" nick. Na forach prywatnych w pewien sposób pracuje się na swoją "markę", czyli nick. Np. Twój nick mnie (i nie tylko mnie) zachęca do tego by na założony przez Ciebie wątek wejść. Lubię również czytać Twoje posty choć oczywiście nie zawsze muszę się z tym co piszesz zgadzać. Wypracowałaś sobie swoją markę i wszystko co piszesz nadal na nią pracuje, więc (pomijając to, że zapewne nie jest to zgodne z Twoją naturą) nie pozwolisz sobie na stek obelg skierowanych do kogokolwiek.
                      Z kolei na forach otwartych każdy może wejść i bez zalogowania się, używając jednorazowego nicka może wylać wszystko co mu tylko do łepetyny przyjdzie bo wydaje mu się, że jest całkowicie anonimowy. Dlatego takie fora wg mnie nie trzymają poziomu. Właśnie przez takich użytkowników.

Co do Twojego kolegi to i ma rację i jej nie ma smile Zależy na jakie fora wchodził. Ja wchodzę tylko na fora prywatne i podobnie jak Ty również różnicy nie widzę. Wydaje mi się, że na tego rodzaju forach proporcje są takie same jak w realu. W końcu w realu też jednych lubimy, innych nie a na jeszcze innych mamy wręcz alergię.
                      • mola1971 Re: seks jeszcze raz 19.09.09, 17:24
                        Aaa... Zapomniałam dodać, że również na forach prywatnych bywają trolle:
                        forum.gazeta.pl/forum/w,24087,100474171,100474171,_gowno_.html
                        Ale w realu również ich nie brakuje wink)))
                        • nangaparbat3 Re: seks jeszcze raz 19.09.09, 17:30
                          Uzyl mozgu smile
                          • mola1971 Re: seks jeszcze raz 19.09.09, 17:32
                            Oj użył smile W dodatku umiejscowił ten swój mózg w tytule wątku wink
                            • nangaparbat3 Re: seks jeszcze raz 19.09.09, 17:44
                              zaraz mu umiejscowięsmile
                              • mola1971 Re: seks jeszcze raz 19.09.09, 17:52
                                Ciekawe kto dojdzie do otworu gębowego smile
                                • nangaparbat3 Re: seks jeszcze raz 19.09.09, 17:55
                                  No weź, zaczynam dostawac glupawki.
                                  • mola1971 Re: seks jeszcze raz 19.09.09, 18:00
                                    Ja też. Aż mi syn zwrócił uwagę, że się zachowuję jak Ola. Znaczy jego młodsza
                                    siostra. Chyba chciał mnie obrazić??? wink
                                    • nangaparbat3 Re: seks jeszcze raz 19.09.09, 18:12
                                      E tam. jak dziecko bawi sie czlowiek szczęsliwy. Pozazdroscic smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka