Dodaj do ulubionych

wieści z garsoniery

09.09.14, 21:32
tam gdzie mieszkam za oknem są jakies cholerne psy
pierwszej nocy spałem przy otwartym oknie, psy strasznie szczekały i ciągle mnie budziły.
pomyślałem, że jeżeli następnej nocy to się powtórzy to pójdę porozmawiać z właścicielem żeby je gdzieś chował na noc czy coś
nie zdążyłem
przyszedł od razu rano z awanturą że ktoś chrapał na całą ulicę tak że cała jego rodzina nie zmrużyła oka a psy dostały nerwicy.
stanęło na tym że śpię przy zamkniętym oknie żeby nie płoszyć psów smile
Obserwuj wątek
    • yoma Re: wieści z garsoniery 10.09.14, 08:12
      Nawet jeśli to nie jest prawdziwe, to dobrze opowiedziane smile Heniu, sprawozdawaj, proszę.
      • heniek.8 Re: wieści z garsoniery 11.09.14, 22:02
        początek był prawdziwy (są psy) a reszta to mała impresja po winie z biedronki smile

a teraz w bardziej poważnym nastroju, wczoraj miałem widzenie z dziećmi
        (po 3 dniach)
        przychodzę a tam jedno gra na tablecie, drugie kończy grać na kompie i idzie do znajomych.
        chciałem ich zabrać na basen ale przez 2 godziny tylko czekałem aż się pozbierają.
        z basenu wróciliśmy zmęczeni o 22, życzę powodzenia matce z budzeniem do szkoły na ósmą smile

w sumie nie wiem jak to się rozwinie w długim okresie, moje początkowe wrażenie jest takie że dzieci nie cierpią, ja też jakoś się przystosowuję - także wszystkim polecam smile
        • blue_ania37 Re: wieści z garsoniery 11.09.14, 22:26
          Uroczesmile to zwalenie na matkę powrotu po 22 wiedząc że dzieciaki musza na 8 do szkoły,
          Wzruszyłam się garsonierą i psami.
          I 15 letnimi koszulkami.
          Studentki pomijam, bo to nie w twojej pozycji.
          Żadna studentka nie zaakceptuje braku netusmile
          Porażka.
          A
          • heniek.8 Re: wieści z garsoniery 12.09.14, 06:11
            spoko net jest
            jakże inaczej nadawałbym z mojej garsoniery? smile

stancja u studentek już nieaktualna ale chyba będę się rozglądać za pokojówką
            zapewniam strój służbowy, raczej nie będzie to 15-letnia koszulka, myślałem o czymś bardziej fikuśnym ;P
            • mayenna Re: wieści z garsoniery 12.09.14, 06:56
              Tylko mam prośbę: nie 'widzenia" a kontakty. Widzenia to są w ZKsmile
              Czekam na relację z pierwszej randki porozwodowejsmile
              • heniek.8 Re: wieści z garsoniery 12.09.14, 07:17
                > Czekam na relację z pierwszej randki porozwodowejsmile

ok zabiorę tablet i będę nadawać na żywo spod stołu smile
                PS. w macdonaldzie są spoty wifi?
                • yoma Re: wieści z garsoniery 12.09.14, 12:21
                  smile teraz targetujesz gimnazjum?
                  • butterfly_28 Re: wieści z garsoniery 08.10.14, 22:17
                    Heniu, czyżby nic zupełnie się nie działo wartego opowiedzenia, że przestałeś relacjonować?smile
                    Jak tam Ci się wiedzie? Nie smutno Ci?, nie bierze Cie na wspominki jakichś miłych chwil z Twojego małżeństwa jak tak usiądziesz wieczorem?
                    • heniek.8 Re: wieści z garsoniery 08.10.14, 23:45
                      > Heniu, czyżby nic zupełnie się nie działo wartego opowiedzenia, że przestałeś r
                      > elacjonować?smile

oswajam się z nową rzeczywistością smile
                      nie mam się czym pochwalić, no może tym że znalazłem siłkę w nowej okolicy ale szybko wygonił mnie stamtąd jakiś kark niższy o głowę bo podnosiłem za ciężką jego zdaniem sztangę smile
                      a poza tym sporo się uczę języków naturalnych i programowania
                      no i trochę piję trochę za dużo uncertain
                      • butterfly_28 Re: wieści z garsoniery 09.10.14, 00:31
                        Masz specyficzne poczucie humoru Heniu.
                        No nic, to się klimatyzuj i nie pij za dużo.
                      • zbych_77 Re: wieści z garsoniery 09.10.14, 06:51
                        Heniu - ja tak się oswajam od prawie dwóch lat....ale już powoli jadę prosto...czego i tobie życzę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka