Dodaj do ulubionych

Wstawać śpiochy!!

10.07.05, 08:39
j.w.
Obserwuj wątek
    • anja_pl Re: Wstawać śpiochy!! 10.07.05, 09:12
      jakie śpiochy ????????????

juz od dawna na nogach jeteśmy smile))))))))))
      młody uwielbia wstawać rannym switem .........
      • bezecnymen Re: Wstawać śpiochy!! 10.07.05, 09:21
        śpiochy oddałem do pralni
        ergo
        nie wstaję big_grin
        • scriptus Re: Wstawać śpiochy!! 10.07.05, 10:31
          Poooobudkaaa!!!!
          A co to, wojsko???

Żona sobie jeździ sama na weekend, syn jeszcze śpi, totalny bałagan panuje w
          mojej rodzinie, albo tu muszę zaprowadzić wojskowy porządek, albo się upić, albo
          jedno i drugie ;-(

Zostanie bałagan, syn stwierdził, że ma wakacje, w sumie ma rację
          dzieciaczyna... żony nie ma, wyjechała wczoraj rano, a na to picie nie mam
          specjalnej ochoty, a zresztą i tak nie mam z kim, syn jeszcze za młody, a inni
          znajomi są normalni i jedzą sobie o tej porze niedzielne śniadanko. Zatem, ja
          też zrobię synkowi śniadanko, pójdę na spacerek i nie będę już dzisiaj robił
          porządku w rodzinie. I choć już nie mogę na to wszystko patrzeć....

Samosiu, to Twoje "wstawać śpiochy!!" jest tak optymistyczne, że pomimo doła
          uśmiechnę się do wszystkich i będę życzył słonecznej i udanej niedzieli.
          • jarkoni Re: Wstawać śpiochy!! 10.07.05, 10:59
            musicie tak budzić o świcie?? Scriptus, zasnąłem w nocy (w końcu to logiczne,
            że w nocy się zasypia)....
            • samosia75 Re: Wstawać śpiochy!! 10.07.05, 11:30
              Na polu vel dworze mokro i paskudnie. Szkoda że nie można sobie wytworzyć formy
              przetrwalnikowej jak to robią bakterie i obudzic sie dopiero jak warunki będą
              bardziej sprzyjające.
              My własnie weszliśmy do domku i dwa razy musiałam wyławiac mojego rozbrykanego
              synka z kałuży po kolana. Jestem zła i mokra..wrrrrrrrr
              Pozdrawiam wszystkich obudzonych.
            • scriptus Re: Wstawać śpiochy!! 10.07.05, 11:54
              Ja też zasnąłem ;DDDDD
              • akacjax Hej scriptusie! 10.07.05, 15:36
                Jak było na "wyjeździe"?
                • scriptus Re: Hej scriptusie! 10.07.05, 15:41
                  Super, weszliśmy na każdą latarnię morską i do każdego muzeum po drodze i na
                  bilety do atrakcji wydaliśmy więcej kasy niż na noclegi i jedzenie ;DDDDD
                  • bezecnymen Re: Hej scriptusie! 10.07.05, 16:46
                    nawet nie zapytam o inne atrakcjetongue_out też kosztowne big_grin ale zazdroszczę ci
                    szczerzesmile dawno już na takiej wycieczce z synem nie byłem i już pewnie nie
                    będę....
                    • scriptus Re: Hej scriptusie! 10.07.05, 22:19
                      Zapewniam, że ograniczyliśmy się do atrakcji typu muzea, wszystko, co do
                      zwiedzania, smażalnie z rybką i synek miał colę, a tata miał piwko ;D. Żadnych
                      bezecnych ekscesów. Poza oczywiście zawieszaniem oka na ładnych kobietkach na
                      plaży, ale, to nam trzeba wybaczyć, w końcu jesteśmy mężczyznami ;DDDD
                      • bezecnymen Re: Hej scriptusie! 10.07.05, 23:37
                        tiaaaaaaa pagapiłeś się na rozmaite wypukłości typu wydmowego i potem się
                        dziwią wkoło, że bezecne myśli masz przed snem:p oglądaj wieczorem
                        przesłuchania komisji sejmowej to ci się odechcebig_grinDDDDD
                        • akacjax Re: Hej scriptusie! 10.07.05, 23:44
                          Jeszcze mu się koszmary przyśnia, a kysz!
                          • bezecnymen Re: Hej scriptusie! 10.07.05, 23:52
                            a dręczenie sie wyobrażeniem dłoni na ponętnym bioderku jest lepsze?
                            • akacjax Re: Hej scriptusie! 11.07.05, 00:07
                              On się dręczy (zauważ) konkretnym bioderkiem.
                              Moje hasło: działam albo się dostosowuję(czyli zgadzam na to co jest).
                              • samosia75 WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!! 01.10.05, 09:07

• pchelka Re: WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!! 01.10.05, 09:11
                                  Nigdy nie sypiasz wink??
                                • akacjax Re: WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!! 01.10.05, 09:13
                                  Nie śpię, mam jakieś niespokojne myślenie...organizm odreagowuje stoicki spokój
                                  ze środowego sądu. Dzisiaj wszystko widzę w czarnych kolorach. A może pomógłby
                                  jakiś estrogenowy koktail? Oczywiście, to, co najbardziej by pomogło jest
                                  niedostępne/niemożliwe. I co ciekawe najmniej martwię się sobą, wiem, że ja dam
                                  sobie radę, tylko oczywiście dziećmisad
                                  A może lepiej byłoby zasnąć snem zimowym, obudzić się piekną wiosną, gdy dzień
                                  będzie dłuższy, słońce cieplejsze....smile
                                  • pchelka Re: WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!! 01.10.05, 09:18
                                    Wiem, co by Ci pomoglo.
                                    Zlewam właśnie likier malinowy.
                                    Ma być pychota.
                                    A z tym widzeniem świata to chyba tak juz jest - raz jest różowy, raz czarny.
                                    Pocieszające, ze jeden stan przechodzi w drugi.
                                    Wysylam ci rozweselajacego aniolka smile)
                                  • sun_woman Re: WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!! 23.10.05, 15:01
                                    akacjax napisała:

organizm odreagowuje stoicki spokój
                                    >
                                    > ze środowego sądu.
                                    I co ciekawe najmniej martwię się sobą, wiem, że ja dam
                                    >
                                    > sobie radę, tylko oczywiście dziećmisad

> A może lepiej byłoby zasnąć snem zimowym, obudzić się piekną wiosną, gdy
                                    dzień
                                    > będzie dłuższy, słońce cieplejsze....smile

to dokładnie moje myśli jeszcze rok temu. zauważ, że napisałam "rok temu"
                                    od paru tygodni zdarza mi się stwierdzić "jestem szcześliwa". nie w związku, z
                                    masą kłopotów, a jednak.
                                    głowa do góry i nie poddawaj się smile

a ja obudziłam się dopiero niedawno, ale za to z gorączką, która wyjaśnia ten
                                    przydługi sen...
                                    • scriptus Re: WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!! 23.10.05, 16:45
                                      Zrobiłem sobie inwentaryzację, co mi jest potrzebne do szczęścia. Nie jest tak
                                      źle, jeśli z tej listy wykreślić miłość żony, to mam chyba niemal wszystko....
                                      Po ponad roku depresji, huśtawki emocjonalnej postanowiłem zacząć zachowywać się
                                      racjonalnie.

Pracuję zatem teraz nad tym, żeby faktycznie wykreślić tę potrzebę miłości z
                                      listy rzeczy potrzebnych do bycia szczęśliwym. Za każdym razem, jak dopada mnie
                                      depresja i tęsknota, prowadzę z sobą seans autoterapii w celu przekonania się,
                                      że doskonale można żyć w stanie "pojedyńczym". Następnie przeprowadzam seans
                                      autosugestii. Chyba napiszę kolejny poradnik w stylu amerykańskim, jak żyć bez
                                      kobiet... drżyjcie kobiety, staniecie sie nikomu do niczego niepotrzebne... Albo
                                      może lepiej nie będę pisał takich poradników, w końcu oznaczałoby to koniec
                                      naszego ludzkiego rodzaju wink)))
    • hela74 Re: Wstawać śpiochy!! 01.10.05, 09:12
      Już wstałam smile
      • samosia75 Re: Wstawać śpiochy!! 01.10.05, 10:06
        Wyjeżdżamy sobie za chwilke na sobote i niedziele.
        Życzę wszystkim miłego łykendu smile)
        • hela74 Re: Wstawać śpiochy!! 01.10.05, 10:09
          Odpocznijcie samosiu, należy się WAm smile
          • samosia75 Już jest jutro!! 23.10.05, 09:17
            Pozdrowienia dla wszyskich w piękny niedzielny poranek. Ja zmykam do pracy sad
            • akacjax Re: Już jest jutro!! 23.10.05, 09:55
              Cześć wszystkim, poranek się przeciera, nie wiadomo, w którą stronę, ale jest ciepło!
              Ja od wczoraj mam weekend-co jak większość wie, jest wybitnie nietypowe.
              Gdy wróćiłam w nocy spojrzałam na forum-puste-to chyba dobry znak.
              Być może, to że było pusto zwłaszcza od starych bywalców znaczy, że umiemy być sami, czy tam już nie sami...wink
              • hela74 Re: Już jest jutro!! 23.10.05, 10:26
                to spędź ten weekend przyjemnie, skoro rzadko w weekend masz wolne smile
                • samosia75 Re: Już jest jutro!! 19.11.05, 07:58
                  Śnieżek za oknem, nowy dzień !! Wstawać! Szkoda dnia!
                  • kasia9873 Re: Ja też już wstałam. 19.11.05, 08:12
                    Obudziła mnie moja córka. Że też w soboty nie może pospać dłużej?
                    W ciągu tygodnia ciężko ją dobudzić, a w soboty?
                    A miałam nadzieję, że pospię chociaż do dziewiątej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka