magnuna 26.07.05, 22:09 Dostalam prace, hurrra W molochu panstwowym, za male pieniadze ale na poczatek i to dobre. Jakos musze zaczac odbudowywac to moje zycie A juz mialam takiego dola i taka niespodzianka, bo jakos po rozmowie nie wierzylam ze mnie zatrudnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_pl Re: Dostalam prace:-) 26.07.05, 22:25 gratuluje i cieszę sie wraz z Tobą wspaniały był ten dzisiejszy dzień dobranoc jutro muszę do pracy wstac Odpowiedz Link
clio11 Re: Dostalam prace:-) 26.07.05, 22:47 Nie ma co wybrzydzać, moloch nie "swoje", ale na początek dobre i to. Nowi ludzie, nowe sprawy, nowe życie ) Słońce świeci dla nas czasem wtedy, kiedy spodziewmy się burzy (wymysliłam chińską mądrość, hurra!)> Odpowiedz Link
mindsailor Re: Dostalam prace:-) 27.07.05, 07:58 Gratulacje i wszystkiego najlepszego w nowym miejscu)) Odpowiedz Link
e.mes Re: Dostalam prace:-) 27.07.05, 14:27 magnuna napisała: > Dostalam prace, hurrra Hurra! Zapraszam na wirtualny kieliszek! Odpowiedz Link