bursztynowe Re: czy ty Brzózko spisz, jesz ? Bo wszędzie jest 07.02.07, 09:05 Brzoza75 to tak naprawdę cztery osoby. Netują na zmianę. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: właśnie aż bałam sie tak pomyśleć a teraz wie 07.02.07, 09:15 ale o co chodzi? powiedziała Brzoza wytrzeszczając gały na posta Wenezueli????? pracuję, w domu nie mam netu jeszcze, a wczoraj mnie widziano w pewnym hotelu i nawet niektórzy dzwonili mam świadków!!!!! Odpowiedz Link
wenezuela1 no bo ja... 07.02.07, 09:19 ostatnio mam więcej pracy i odpoczywam miedzy tą pracą na owym forum. Do góry brzuszkiem. I jak tu czytam coś to Ty zaaawsze pomagasz każdemu, kto dłoń wyciągnie i już nie nadążam po prostu. Za Tobą. I jeszcze bibę organizujesz... jeju. Albo ja taka ...blada jestem. Miłego Odpowiedz Link
brzoza75 Re: no bo ja... 07.02.07, 09:23 Wenezuela blada nie jesteś Wiela tu takich jak ja, czym się nie strasz ludzi z rana Odpowiedz Link
brzoza75 Re: ALE BĄDŻ!!!WSZĘDZIE I ZAWSZE!!! 07.02.07, 09:24 a Ty przyjdź na tany tany może w końcu będziemy miały okazję pogadać Odpowiedz Link
wenezuela1 Re: ALE BĄDŻ!!!WSZĘDZIE I ZAWSZE!!! 07.02.07, 09:26 opracowuję plan działania i strategię organizacyjną - czyt. staram się Odpowiedz Link
erzsi Re: ALE BĄDŻ!!!WSZĘDZIE I ZAWSZE!!! 07.02.07, 09:33 Wenezuela, Ty tu se furtki nie rób, masz być i tyle . starać to się ja muszę, taki świat drogi przejechać, dzieci pod dobrą opieką zostawić, nocleg zorganizować... I proszę, dzielna dziewczyna, dam radę . ps. co z tymi ciuchami, bo ja nadal Brzózko nie wiem czy mają być bardzo dannce . Odpowiedz Link
brzoza75 Re: ALE BĄDŻ!!!WSZĘDZIE I ZAWSZE!!! 07.02.07, 09:35 > ps. co z tymi ciuchami, bo ja nadal Brzózko nie wiem czy mają być bardzo > dannce . very very dance Odpowiedz Link
brzoza75 Wenezuela for you 07.02.07, 13:19 Brzozom siekierą żyły otworzę, Ciachnę przez ciało, rąbnę przez korzeń, Lepkim osoczem brzozy ubroczę, Na rany białe wargami wskoczę. Zęby chwytliwe w trzony brzóz wbiję, Ustami chciwie soki wypiję, Żywcem spod kory wyrwę wargami Rdzeń umęczony pocałunkami. Może te leki z żywego drzewa Słów mnie nauczą, których mi trzeba: Na chwałę brzozom, na chwałę latu, Ustom obłędnym, bożemu światu! Odpowiedz Link
wenezuela1 o boże kochany!!!! 07.02.07, 13:35 to ja Ci coś fajniejszego : JAK DOBRZE BYĆ BARANKIEM I WSTAWAĆ SOBIE RANKIEM, I BIEGAĆ NA POLANKĘ, I ŚPIEWAĆ SOBIE TAK: BE, BE, BE KOPYTKA NIOSĄ MNIE, BE, BE, BE KOPYTKA NIOSĄ MNIE. HOW GOOD TO BE BARANEK AND WAKE UP SOBIE RANEK, AND RUNNING TO POLANEK, AND SINGING JUST LIKE THAT: BE, BE, BE KOPYTKA TAKING ME, BE, BE, BE KOPYTKA TAKING ME. SO GUT ZU SEIN BARANEK AUFSTEIGEN SOBIE RANEK, UND GEHEN AUS POLANEK, UND SINGEN SO WIE ALS: BICH, BICH, BICH KOPYTKA TRANGEN MICH, BICH, BICH, BICH KOPYTKA TRANGEN MICH. Odpowiedz Link