nicol.lublin 29.03.07, 19:29 ogladaliście? jakie wrażenia po? ja niestety nie mogłam zobaczyć w kinie i obejrzałam właśnie na dvd i przyznam, że jestem poruszona. ciągle analizuję i jeszcze nie wiem co myślę... a temat niby pokrewny, prawda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julinka601 Re: film "plac zbawiciela" 29.03.07, 21:04 rewelacja!samo życie...Świetnie zrobiony!A jakie pełnokrwiste,niejednoznaczne,wielowarstwowe postaci! Odpowiedz Link
alone33 Re: film "plac zbawiciela" 29.03.07, 22:17 Ja bylam w kinie i film na mnie zrobil ogromne wrazenie. Ciarki momentami przechodzily mi po ciele i oczywiscie lzy polecialy. Moja sytuacja bylo w tym czasie bardzo podobna bo maz wlasnie odszedl i dlatego bardzo przezylam ten watek. Film swietny i bardzo polecam. Odpowiedz Link
alicja611 memento mori 29.03.07, 22:23 memento mori dla wszystkich kobiet rodzacych dzieci, oddanych mezowi i pokornie mieszkajacych z tesciowa.....trzeba walczyc o szacunek dla siebie plakalam jak bobr...... Odpowiedz Link
emde74 Re: film "plac zbawiciela" 29.03.07, 22:31 rzeczywiście kawał dobrego, polskiego kina, co generalnie jest rzadkością. ja widziałam od razu po wejściu do kin czyli we wrześniu ubiegłego roku. wbiło mnie w fotel. Odpowiedz Link
linusia_75 Re: film "plac zbawiciela" 30.03.07, 07:49 też widziałam we wrześniu, byłam na nim ze swoim mężem niedługo po tym jak jego romans się wydał i postanowił się rozwieść ;p. Film jest doskonały, zrobił na mnie niesamowite wrażenie. I chyba Krauze nie mogli go zrobić w lepszym momencie mojego życia. Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: film "plac zbawiciela" 31.03.07, 00:56 A ja byłam zachwycona postacią "tej trzeciej". Jakbym weszła na forum "macochy". (Zaznaczam, ze nie wszystkie "takie" są. Chyba nawet mniejszość. Ale za to rzucaja się w oczy.)) Odpowiedz Link