sieniap 09.08.09, 10:51 jak w temacie poszukuję, będę wdzięczna za pomoc, jeżeli to możliwe to proszę także o podanie wynagrodzenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtekws Re: dobry adwokat - lublin - rozwód 10.08.09, 16:10 Nie radze brac adwokata na rozprawe/rozprawy. Porada - to co innego. Tu trzeba rzeczywiscie dowiedziec sie, przygotowac. Nikt nie bedzie Cie reprezentowal na sali lepiej, niz Ty sama. Ja mialem dwoje roznych adwokatow: pani mecenas w sadzie rodzinnym bala sie odezwac, nie przygotowala mnie do pytan na sali i nie przedstawiala wnioskow dowodowych zebranych przeze mnie. Drugi pan mecenas z kolei poszedl na rozprawe apelacyjna beze mnie (blad), i zapomnial co mial mowic (wiem, bo z nim pozniej rozmawialem i zlapalem go na tym). Powodzenia. Odpowiedz Link
zmeczona100 Re: dobry adwokat - lublin - rozwód 10.08.09, 20:23 A możesz nazwiska podać? Np. na maila? Wolałabym nie trafić na tych, o których piszesz... Odpowiedz Link
ig-ax Re: dobry adwokat - lublin - rozwód 01.09.09, 17:31 Nie wiem czy nadal szukasz adwokata ale jeśli tak to myślę że kancylaria pani Derwisz jest nie do pokonania Odpowiedz Link
zmeczona100 Re: dobry adwokat - lublin - rozwód 03.09.09, 12:39 Od prawie pół roku przygotowuję się do napisania pozwu i też rozglądam się na dobrymi adwokatami, rozpytując wśród znajomych. Nazwisko p. Derwisz nie padło ani razu; p. Nalikowskiej- kilkakrotnie. Możesz coś więcej napisac o p. Derwisz? Masz jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link
ivia Re: dobry adwokat - lublin - rozwód 09.09.09, 00:29 A gdzie się mieści ta kancelaria pani Derwisz? Jakiś numer telefonu może albo adres? Droga jest? Odpowiedz Link