Dodaj do ulubionych

Solid Service Łódź i McDoit Holandia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.11, 14:17
Czy ktoś pracował w Holandii przez Solid Service? Współpracują z McDoit, to jest zdaje się holenderska agencja. Proszę o wszelkie wypowiedzi, czy są uczciwi i wypłacalni, czy gwarantują pracę na okres trwania kontraktu?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Biały Miś Re: Solid Service Łódź i McDoit Holandia IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.11, 16:58
      Witam serdecznie. Na temat McDoit Holandia mam niezbyt pozytywne zdanie ponieważ po pierwsze to nie jest holenderska agencja tylko niemiecka ale działająca "prężnie" na teranie Holandii, po drugie nie gwarantują tego co obiecują jeśli chodzi o pracę i o zarobki, po trzecie o tej firmie dużo można poczytać na forach więc zachęcam do wpisania w google McDoit a dowiesz się dużo dużo więcej.
      • Gość: Truska Re: Solid Service Łódź i McDoit Holandia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 14:43
        a czy mozesz polecic inna, sprawdzona agencje? otto, axidus, pollux,solid service, t&s odpadaja... i jest cala masa innych, na ktore sa same skargi :/
    • moja_przerwa Re: Solid Service Łódź i McDoit Holandia 22.02.11, 15:33
      sprawdź sobie komentarze i opinie na temat tego biura w linku który mam w stopce/podpisie :)
    • Gość: młody Re: Solid Service Łódź i McDoit Holandia IP: *.play-internet.pl 07.02.12, 23:37
      pracowałem w holandii przez tych posredników przez jeden miesiąc bo ktoś wrócił z urlopu a dla mnie już nie było pracy kase wypłacili ale musiałem zjechać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka