rita78 18.09.04, 20:59 sluchajcie, znalazlam na blogach nowy wpis podpisany moim nickiem- same bluzgi.to nie moja sprawka. CO ROBIC????????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: KTOS SIĘ PODSZYWA 18.09.04, 21:00 No,to niewesolo!!Wszystko zaczyna byc dziwne!! ml Odpowiedz Link
rita78 Re: KTOS SIĘ PODSZYWA 18.09.04, 21:06 mam wrazenie ze to moga byc jakies hakerskie sztuczki....mi nie jest do smiechu zdecydowanie. zwlaszcza ze widmo mi zaufal pozwalajac tu wchodzic.:jestem corka grazyny 10 i dlatego zagladam do was czasem....widmo pomoz, co robic? Odpowiedz Link
rita78 Re: KTOS SIĘ PODSZYWA 18.09.04, 21:07 nie na waszym blogu. kiedy sie zalogowalam do bloxa nizej jako ostatnie wpisy ( lista) widnieje moj nick. Odpowiedz Link
nastka72 Re: KTOS SIĘ PODSZYWA 18.09.04, 21:06 rita na jakim blogu ty to znalazlas ????? bo ja na blogu WW niczego podpisanego twoim nickiem nie widze ?? nastka Odpowiedz Link
grazyna10 Re: KTOS SIĘ PODSZYWA 18.09.04, 21:06 Polecilam rite widmu podkreslajac, ze jest sensowna i nie bluzga. Ten wpis na blogu pod nickiem rity usiany jest przeklenstwami. Wyglada na to, ze pokemony czytaja nas uwaznie. Sorry rita. Odpowiedz Link
grazyna10 Re: KTOS SIĘ PODSZYWA 18.09.04, 21:58 Dzieki widmo za zdjecie ich. Czuje sie winna, ze przeze mnie takie swinstwo sie znalazlo. Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: KTOS SIĘ PODSZYWA 19.09.04, 01:30 Nic tam nie bylo przynajmniej ja nie znalazlem , ale kto poczul te wytoczyl , od razu zdjolem Rite z dostepu.Wtedy nie bedzie widziala rzeczy ktorych ja tez ne widze. Dziewczyny badzcie czujne ale bez przesady.ww Odpowiedz Link
rita78 Re: KTOS SIĘ PODSZYWA 19.09.04, 02:42 sluchajcie...wypowiedz znikla ale za to okazalo sie ze mam 5 jakis swinstw w kompie....po zapuszczeniu pandy okazalo sie za jakis hakerski program mi ktos zinstalowal z ktorym nie moge dac rady:((((mysle ze zpoprzedniego forum zlapany...przepraszam za zamieszanie.na razie sie nie bede odzywac bo musze system nowy zaainstalowac :((( Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: KTOS SIĘ PODSZYWA 19.09.04, 03:54 Nie przejmuj sie ja to mam tez bardzo czesto, wiec prawie co tydzien przeprogramowywuje swojego kompa. trwa to ze dwie godiny ,bo musze wszystko przeinstalowac od nowa, ale za to wyjajam strasznikow strachu.Pozdr.Niech Rozum bedzie z Toba.WW Odpowiedz Link
joanna781 Re:no i sie podszyl w koncu 25.01.05, 00:27 i mieszkalo miedzy nami w holandii, margerita78 , malgosia Odpowiedz Link