marialudwika 26.10.04, 11:11 ...mam.Jak sluchac radia w internecie?Polskiego oczywiscie!!Prosze o wytlumaczenie lopatologiczne:) ml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.nl Re: PYTANIE... 26.10.04, 11:18 witam i pozdrawiam z jesienno-słonecznej Warszawy! najlepiej zacząć od www.radio.com.pl, po lewej stronie znajduje się link SŁUCHAJ W INTERNECIE. można słuchać PR1,PR3,PR Bis i Radio Polonia. ja osobiście PR mam na codzień, ale przez internet słucham radia holenderskiego :- ))). groetjes & miłego sluchania! j. Odpowiedz Link
monna4 Re: PYTANIE... 26.10.04, 11:31 A ja slucham www.abradio.com , ale odbiera tam jedynie radio PLUS , PLAY NET , Radiostacja .Dobre i to . Odpowiedz Link
nastka72 Re: PYTANIE...-radio zet 26.10.04, 11:32 marioludwiko jesli lubisz radio zet to tutaj jest link : www.radiozet.pl/posluchaj.html nastka Odpowiedz Link
nastka72 Re: PYTANIE...-radio rmf.fm 26.10.04, 11:34 i drugi link : www.rmf.fm/sluchaj.html milego sluchania :) nastka Odpowiedz Link
cocco_ka Re: PYTANIE...-radio rmf.fm 26.10.04, 12:53 Witam wszystkich, do kwietnia przez Abradio dawalo sie sluchac Zetki, RMF FM, KOLORu. Teraz mi nic nie dziala, nie rozumiem od czego to zalezy, bo mam ciagle takie samo lacze i przesyl. Za to ze strony www.wiadomosci.tvp.pl sciagam sobie Teleexpress, sa tez Wiadomosci i Panorama. Jak znajdziecie sposob na radia poza Abradio to bede bardzo szczesliwa. Pa pa Odpowiedz Link
marialudwika Re: PYTANIE...-radio rmf.fm 26.10.04, 15:13 Dziekuje,mam radio 3,niestety ani Radia Zet ani RMF narazie sie nie udaje.Bede jeszcze probowac bo zainstalowlam nowa wersje Media Player. Zaraz tez sprobuje tivi. ml Odpowiedz Link