26.11.04, 18:51
wywal proszę te wątki ponieważ wszystko zostało mam nadzieje miedzy nami
wyjaśnione, a nie chciałabym aby twoje forum stało się niepotrzebnie placem
boju bzdurnych, irracjonalnych rozgrywek. widze ze niektórym własnie na tym
chyba zalezy, a ja nie lubię bawic sie w detektywów i złodziei bo dawno już z
tego wyrosłam:)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • reszka.wuu Re: Ewelino 27.11.04, 13:29
      rita78 napisała:

> wywal proszę te wątki ponieważ wszystko zostało mam nadzieje miedzy nami
      > wyjaśnione, a nie chciałabym aby twoje forum stało się niepotrzebnie placem
      > boju bzdurnych, irracjonalnych rozgrywek. widze ze niektórym własnie na tym
      > chyba zalezy, a ja nie lubię bawic sie w detektywów i złodziei bo dawno już z
      > tego wyrosłam:)
      > pozdrawiam
      GDYBYS BYLA LOJALNA,TO ZAMIAST PROSIC NASZA ADMINKE O SKASOWANIE MOJEGO
      WATKU ,NAJPIERW SAMA USUNELABYS BZDURY, KTORE TWOJE ,,OSWIECONE" KOLEZANKI
      WYPISUJA NA TWOIM.POPATRZ DOBRZE ILE TAM PADA OSKARZEN I OSZCZERSTW.TO BALANGA
      DLA DEWOTEK A NIE FORUM ZE WSTEPEM JAKI NAPISALAS.GDZIE TU KULTURA I GDZIE
      TWOJA KONTROLA?JAK SMIESZ W TAKIEJ SYTUACJI KIEROWAC SWOJ APEL DO
      EWELINY.PRZECIEZ NAPISALEM PRAWDE,NIE NAZWALEM CIE ZLODZIEJKA CHYBA,ZE SAMA SIE
      NIA POCZUWASZ.ZOBACZ,ZE NIE TYLKO JA ZAUWAZYLEM,ZE WSTEP JEST KRADZIONY.
      A POZA TYM WIDZE,ZE NIE ZNOSISZ NAWET KULTURALNYCH UWAG.POST TADEUSZA JEST
      NAPISANY BARDZO SPOKOJNIE,JA NIE WIDZE TU ZADNEJ OBRAZY.CIESZ SIE,ZE KTOS DAL
      CI UWAGE I BLEDOW NIE ZOBACZA MILIONY OSOB BUSZUJACYCH PO SIECI.BLEDY ZLE
      SWIADCZYLY O TOBIE I KUMPELKACH,KTORE NIE MAJA O NICH POJECIA ALBO SA ZLOSLIWE
      I NIE DALY CI POMOCNEJ UWAGI.JA NA TWOIM MIEJSCU PODZIEKOWALBYM TADEUSZOWI.
      I WEZ SIE DO ROBOTY I WYKASUJ GLUPIE WATKI ZE SWOJEGO FORUM,BO ONE SA
      OSZCZERSTWAMI POD ADRESEM WIELU OSOB.
    • martin.gov Re: Ewelino 27.11.04, 18:16
      Na Eweline musimy poczekac do nastepnego tygodnia-tak sama napisala.Ale jest
      jeszcze jedna administratorka,ktora chetnie blizej bysmy poznali...Martin
      A propos prosby Rity to uwazam,ze nikt nie nazwal jej zlodziejka.Jest mowa o
      kradziezy wstepu,ale nie ma wtretow personalnych.
      Rito nie masz sie czym przejmowac;na forum sa rozni ludzie.Ja nie czytajac
      jeszcze Ciebie,wcale nie odnioslem wrazenia,ze ktos Cie nazywa zlodziejka.Ot po
      prostu ktos zauwazyl podobienstwo w tresci,bo jest ono rzeczywiscie obecne,i
      szybko zareagowal.Emocje mlodych ludzi.Ale nikt Cie chyba nie obrazil.Nie
      badzmy dziecinni.Trzymaj sie i nie poddawaj emocjom.Martin
      • kasiaa10 Do Rity78 27.11.04, 23:30
        Droga Rito78,
        przeczytalam dokladnie wszystkie posty z naszego forum ;rowniez te z
        watku ,,ukradziono wam ..." Coz ,trudno jednoznacznie ocenic po czyjej stronie
        lezy prawda.Ja nie chce zajmowac stanowiska w tej sprawie,bo to i tak niczego
        nie rozstrzygnie.
        Post o ktorego usuniecie prosisz jest napisany pod wplywem emocji,ale nie ma w
        nim nic obrazliwego dla Ciebie.Jego autor nie nazywa Cie zlodziejka.Nikt Cie
        tak nie nazywa.Zbieznosc tych kilku pod naszymi tytulami forow jest widoczna i
        ktos o tym napisal,potem dolaczyly inne osoby,potwierdzily pierwsze
        spostrzezenia i to koniec.Przeciez zmienilas swoj wstep.
        Nie moge jednak kasowac watkow,ktore w zaden sposob nikomu nie ublizaja i nie
        lamia zasady forum o forum.Jestem tylko administratorka tego forum.Porozumiem
        sie z Adminka,ale nie powinnas przejmowac sie drobiazgami.Z szacunkiem-Kasia
      • kasiaa10 Do Martina 27.11.04, 23:37
        Martinie , masz racje,ze wielu uczestnikow forum,ktoremu administruje,nie mialo
        okazji mnie blizej poznac.Ale nie widze na razie koniecznosci ani potrzeby
        blizszego przedstawiania sie.To dla poczucia komfortu psychicznego.
        Docieraja do mnie informacje,ze w roznych miejscach w sieci sa publikowane
        zdjecia i teksty osob,ktore pewnie by tego sobie nie zyczyly.Nie jestem
        strachliwa,ale cenie sobie wolnosc i chronie swojej prywatnosci.
        Ewelina napisala o mnie kilka slow na poczatku(wydaje mi sie,ze to jest na tym
        forum).Nie zalozyliscie watku,,przdestawmy sie" wiec szanuje to i przynajmniej
        na razie nasze spotkania beda tylko wirtualnym doswiadczeniem.Serdecznie
        pozdrawiam i zachecam do dyskusji .Kasia
    • martanowa22 Re: Ewelino 13.04.05, 14:21
      gdzie ty sie podziewasz?Czyzbys zdazala do zdobycia jakichs dyplomow?Naszym
      kosztem oczywiscie,bo forum zalozylas,my tu czas na pogaduszkach tracimy
      (zamiast sie uczyc dla lepszej przyszlosci,ha,ha,ha),a ty nauki pewnie pobierasz
      (jak to mkornet komus poradzila)i nas wyprzedzisz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka