05.02.05, 00:52
mam zaproszenie z rabobanku - tyle, ze mi daja polska pensje. Skorzystac ?
Obserwuj wątek
    • krystyna44 Re: RABO-Bank 05.02.05, 12:44
      Moja corka jest w Holandii od jakiegos czasu dlatego ja zagladam na to
      forum,ale udzielac sie nie moge,bo na jaki temat?Tu jednak skorzystalam z
      okazji,bo nie bardzo rozumiem Twoje zapytanie o Rabobank,o pesje,o prace.Moze
      cos przyblizysz ,a wtedy ktos udzieli Ci kompetentnej odpowiedzi.Moja corka ma
      3 miesieczny kontrakt w Rabobanku,ale naprawde nie wiem jakiej informacji Ty
      potrzebujesz.Krystyna
    • bengal Re: RABO-Bank 06.02.05, 03:39
      polska tzn?
      tu jest znacznie drozej!
    • krystyna44 Re: RABO-Bank 06.02.05, 19:06
      holenderka221 napisała:

> mam zaproszenie z rabobanku - tyle, ze mi daja polska pensje. Skorzystac ?
      oj cos dzine wydaje mi sie to twoje pytanie.Dzis na ten temat rozmawialam z
      corka,ktora pracuje w Rabobanku od niedawna i nie ma czegos takiego
      jak ,,polska pensja".Wynagrodzenie ustalane jest wedlug okreslonej skali i nie
      ma odstepstw-dlatego przepraszam,ale brak logiki w tym co napisalas.Krystyna
      • mkornet Re: RABO-Bank 07.02.05, 11:46
        krystyna44 napisała:

> holenderka221 napisała:
        >
        > > mam zaproszenie z rabobanku - tyle, ze mi daja polska pensje. Skorzystac
        > ?
        > oj cos dzine wydaje mi sie to twoje pytanie.Dzis na ten temat rozmawialam z
        > corka,ktora pracuje w Rabobanku od niedawna i nie ma czegos takiego
        > jak ,,polska pensja".Wynagrodzenie ustalane jest wedlug okreslonej skali i nie
        > ma odstepstw-dlatego przepraszam,ale brak logiki w tym co napisalas.Krystyna

Widze, ze twoja corka ma malo pojecia o tym co mowi. Jesli miesci sie w Polsce,
        obojetnioe czy nazywa sie Rabo, ABN Fortis, czy tam jeszcze inny, to
        wynagrodzenie bedzie oferowane WYLACZNIE WEDLUG POLSKICH KRYTERIOW
        WYNAGRADZANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • krystyna44 Re:do mkornet 07.02.05, 12:50
          po pierwsze dlaczego od razu tak agresywnie?A po drugie kazdy z mojego postu
          moze wywnioskowac,ze moja corka pracuje w Rabobanku w Holandii a nie w Polsce i
          o Holandie zapewne pyta respondentka skoro post kieruje na forum Polakow
          mieszkajacych w Holandii.To chyba nie ulega watpliwosci;no moze zalezy dla
          kogo...Skoro holenderka221 pisze,ze,,oferuja jej polska pensje" to znaczy, ze
          jest nieco zdziwiona tym faktem...Nie bylaby chyba zdziwiona gdyby pisala o
          pracy w Polsce ,bo jaka pensje ma oferowac Rabobank w Polsce?Holenderska?No
          zastanow sie mkornet nad brakiem logiki w tym ,co chcesz podwazyc w
          moim ,wydawaloby sie,przejrzystym i nieskomplikowanym poscie.Tym razem kawe na
          lawe.I po co te nerwy?Pozdrawiam spokojnie.Krystyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka