djabholden 01.11.05, 09:32 A moze by tak zrobic liste kto z nas kiedy ma urodziny? Co wy na to??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuti 2.listopad 01.11.05, 09:36 to ja wpisze sie pierwsza, bo chyba nikt przede mna miec nie bedzie, bo ja mam jutro;))) (co za skromnosc;) i proponuje date w temacie:) , jak u mnie:) Odpowiedz Link
tuti Re: 2.listopad 01.11.05, 20:33 rozgadal sie watek, a i dobrze:) ja w zodiaki etc tez nie wierze, aczkolwiek ze skorpiona mam jakies 99% :) a i urodzin jakos nigdy nie obchodizlam, ani hucznie,a ni na imprezce z kolezankami, ani w domu. zawsze w cmentarnych rozjazdach:) ale nie narzekam:) Odpowiedz Link
mgna Re: 15 luty 01.11.05, 20:17 no wlasnie zastanawialam sie nad tym naszym gadulstwem, nad naszymi silnymi opiniami (choc ty jestes bardziej dyplomatyczna niz ja, ale moze to z wiekiem przyjdzie? ;) ) nad wspolnym "talentem" do znalezienia sie w forumowych zawiruchach, no i ci nasi M tak dosiebie podobni z chraktrerkow ;) Odpowiedz Link
jagienkaa Marzena off topic 01.11.05, 20:22 wysłałam Ci dzisiaj tę ulotkę. Mąz jest ryba:) PS ja jakoś specjalnie nie jestem znawczynią horoskopów, ale duża większość opisów znaków zodiaku pasuje mi do osoby. Odpowiedz Link
mgna Re: Marzena off topic 01.11.05, 20:26 Ja jestem typowym Wodnikiem. Jako nastolatka namietnie "studjowalam" astrologie. Dziekuje za ulotke... Bylam w twoich stronach dzisiaj. Fotografowalam Buxton, no i wstapilam do Minimo (troszeczke nakupowalam). Odpowiedz Link
kasia799 Re: Marzena off topic 02.11.05, 17:58 Sorry, ze sie tu wtracam do rozmowy ale musze Wam powiedziec, ze moja cala rodzina to znaki wodne rodzice wodniki - mama 3 dni starsza od taty brat - rybka no i moj roland to tez wodnik wodniki i rybki to zdecydowanie moje ulubione znaki :-) Odpowiedz Link
mgna Re: Marzena off topic 06.11.05, 23:43 Kasia799: no to powiem, bardzo nie skormnie, ze fajna atmosfera musi w domy byc skoro same rybki i wodniki :) Odpowiedz Link
chihiro2 Re: Wodniki 05.12.05, 16:30 No ja tez, z 7 lutego :) Wodniki sa najfajniejsze :) - nieskromnie mowiac... Odpowiedz Link
mgna Re: ja tez- 3 luty 1976 14.12.05, 20:06 Rozmawialam z Agnieszka, Agcyb, i moj zart zeby zrobic spotkanie Wodnikowe, uwaza mozna by zorgaznizowac w lutym. Pytanie tylko gdzie takie spotkanie urzadzic? Przeciez jestesmy rozsiane po Angli. Odpowiedz Link
tuti Re: ja tez- 3 luty 1976 28.12.05, 14:35 rozsiane wodniki, spotkajcie sie na 'czacie' ;p ;) Odpowiedz Link
gosiash Re: 15 luty 01.11.05, 22:23 Ja tez jestem 15 luty! I tez baaardzo typowy Wodnik :) Odpowiedz Link
mgna Re: 15 luty 01.11.05, 22:26 Super! Tylko raz poznalam osobe urodzona tego dnia. Byla odemnie starsza o 20 minut. No wiec niczym blizniaczki ;) Odpowiedz Link
gosiash Re: 15 luty 01.11.05, 22:33 Ja z kolei znam dosc sporo Wodnikow, a kiedys to pracowalam z takim jednym co nie tylko urodzil sie 15, ale i tego samego roku! Tylko nie przyszlo mi na mysl zeby Go zapytac o ktorej sie urodzil... Ale szczerze powiedziawszy sama nie jestem pewna o ktorej ja sie urodzilam, wiem ze w niedzielne popoludnie, ale raz mama mowi, ze ok. 14, a raz ze ok. 16. wiec niestety nie moge sobie zrobic dokladnego horoskopu z ascendentem. Ale nic to jakos mi na razie ten Wodnik wystarcza :) Odpowiedz Link
mgna Re: 15 luty 01.11.05, 22:38 Moje trzy najlepsze przyjaciolki sa Wodnikami. Jakos latwo Wodnikom sie zgrac, na tych samych falach jestesmy ;) Odpowiedz Link
ula.mac Re: RANY ALE NAS DUZO TUTAJ - A JA 16 luty 04.12.05, 23:18 mgna napisała: > Moje trzy najlepsze przyjaciolki sa Wodnikami. Jakos latwo Wodnikom sie zgrac, > na tych samych falach jestesmy ;) > ...........CIEPLE POZDROWIONAK DLA WSZYSTKICH WODNICZEK !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mgna Re: RANY ALE NAS DUZO TUTAJ - A JA 16 luty 05.12.05, 00:03 Zorganizujmy spotkanie Wodnikow w UK ;) Odpowiedz Link
ula.mac Re: RANY ALE NAS DUZO TUTAJ - A JA 16 luty 05.12.05, 18:15 mgna napisała: > Zorganizujmy spotkanie Wodnikow w UK ;) PEWNIE - NAJLEPIEJ W LUTYM - TYLKO JAKBY TO ZROBIC ZEBY TAK WYPOSRODKOWAC DYSTANS, ZEBY KAZDA NIE MIALA ZBYT DALEKO , TROCH ECZASU JESZCZE JEST NA KWESTIE ORGANIZACYJNE (w moim przypadku nianka do dzieci), pozdrawiam cieplo ula z Wiltshire Odpowiedz Link
evita1972 Re: Urodziny 08.11.05, 13:37 jagienko!!!Bardzo lubie czytac twoje posty,teraz juz wiem dlaczego...Urodzilam sie 28-stycznia , a tzn. jestem spod tego samego znaku co Ty!!! Mam na imie Ewa i gadam sobie od czasu do czasu z Toba na gg.. Odpowiedz Link
deadeasy 3 styczen 01.11.05, 11:14 ...glupia data. Nigdy nie moglam urodzin wyprawiac kiedy nalezalo bo za blisko Sylwka. Moja osiemnastke obchodzilam 10 stycznia bo malo kto by wytrzezwial do 3-go.... ;) Odpowiedz Link
djabholden Re: Urodziny 01.11.05, 13:57 czy ktos ma pomysl jak moglybysmy to chronologicznie poukladac - tak aby sprawdzic komu zyczyc jak najlepiej kiedy? Moze matka zalozycielka effata wie jak? Bo ja juz mysle o wklepywaniu do excella ale po ilosci 'uczestnikow' i 'znajomych w sasiedztwie' to sporo nas moze sie zrobic (co mnie osobiscie cieszy) ale juz i tak za duzo przy komputrze siedze ostatnio (wlasnie z powodu forum). Odpowiedz Link
effata Re: Urodziny 08.11.05, 13:55 Chronologicznie się nie da, chyba, żebym założyła nowy wątkek i po kolei wszystko skopiowała, ale ten numer nie przejdzie, bo pewnie i tak nowi się będą dopisywać na końcu i i tak nie byłoby chronologicznie. Można by jeszcze założyć 356 wątków począwszy od 1 stycznia, skończywszy na 31 grudnia (he, he) i niech się każdy dopisuje pod swoja datą :)))) Ale zakładam się o dobrą czekoladę (może być Lindt pistacjowa), że i tak by się ktoś dopisał na końcu :))) Przy okazji zaznaczę, że ja nie jestem 'zwierzę rocznicowe', iminin, urodzin nie obchodzę (u mnie w rodzinie tylko urodziny dzieci, jak już tak bardzo chcą, to proszę :))), więc na listę się nie wpisuję, o urodzinach znajomych nie pamiętam, więc niech nikt się nie obraża, że życzeń składać nie będę. Mogę tu ogólnie wszysystkim wszystkiego naj, naj. - Don't guess. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: 24 grudnia 01.11.05, 21:39 czyli imieniny, urodziny i Wigilia w jednym?! wow:) Odpowiedz Link
latarnik 7 maja 01.11.05, 22:52 Czy to tylko moje wrazenie, czy tu nie ma zadnego innego Byka do tej pory? ;) Odpowiedz Link
mgna Re: 7 maja 01.11.05, 22:54 Byka, oprocz ciebie, nie ma...ale Wodnika zdazaja sie rosnac rogi ;) Odpowiedz Link
fanfarek 29 listopada 02.11.05, 12:50 mam urodziny 29 listopada, i sama bede, moze jest jakas duszyczka co mieszka w okolicach Chelmsford i na piwko by poszla?? Odpowiedz Link
jagienkaa Re: 29 listopada 02.11.05, 16:09 nie, ale chcialam Ci powiedziec ze moj synek tez bedzie swietowal swoje (3) urodziny w tym dniu:) Odpowiedz Link
edavenpo Re: 29 listopada 02.11.05, 17:59 jagienkaa napisała: > nie, ale chcialam Ci powiedziec ze moj synek tez bedzie swietowal swoje (3) > urodziny w tym dniu:) ___ Ale Dominik na piwko isc nie moze... Jagienka, moze ty tak w zastepstwie ;-)) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: 29 listopada 02.11.05, 21:57 ja zawsze i chętnie na browarka pójdę:) a Dominik z tatą chodzi do pubu, naprawdę:) Odpowiedz Link
lee.loo 6.listopad 07.11.05, 00:11 w wigilie moich urodzin mam pokazy sztucznych ogni i fajerwerków ;) Odpowiedz Link
lee.loo Re: 6.listopad 07.11.05, 14:05 Tuti Deal. Ale moze 5-ty byby lepszy, zawsze to dodatkowe atrakcje dla swietujacych :) Odpowiedz Link
tuti Re: 2 maja n/t 07.11.05, 15:23 oo drugi maja, to tez niezla data;) 3dniowe swieto;) Odpowiedz Link