ewa.arnhem 15.02.06, 20:49 Witam serdecznie. Mieszkam od niedawna w Arnhem i jestem ciekawa czy są tu jacyś Polacy, studiujący na miejscowej uczelni, jak ja? pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzwony1 Re: Polacy w Arnhem? 16.02.06, 13:58 Witam Cie, ja tez mieszkam a Arnhem i jest nas tu troche ( mam na mysli w Arnhem). Jestes tutaj dlugo / czy na dlugo i co porabiasz ? Pozdrawiam z centrum Arnhem, Justyna Odpowiedz Link
ewa.arnhem Re: Polacy w Arnhem? 16.02.06, 17:52 Witam, jestem tu od tygodnia. Studiuje, a własciwie próbuje studiować tutaj na Artez Institute of the Arts. Dotąd niespotkałam żadnych Polaków, i zaczyna mi brakować naszych rodaków:) Nie wiem jak długo tu zostane. Początki sa trudne, ale przynajmniej 4 miesiące. A ty czym sie zajmujesz w Arnhem? pozdrawiam, i dzięki za odp. Odpowiedz Link
tyka444 Re: Polacy w Arnhem? 16.02.06, 18:16 ja tez pozdrawiam z Arnhem:)) jestem tu od 1,5 roku i narazie nie zanosi sie na zmiane:)) Odpowiedz Link
tyka444 Re: Polacy w Arnhem? 16.02.06, 19:58 pewnie ,ze nie bedzie! poczatki sa zawsze trudne,ale pozniej idzie jak z gorki:)) jezeli masz dostep do GG to tam mozesz wyszukac duzo osob z Arnhem. Odpowiedz Link
barba-ra86 Re: Polacy w Arnhem? 17.10.13, 18:06 Witam przeprowadziliśmy się do Arnhem z mężem i 1,5 rocznym synkiem w kwietniu, i niestety nie mamy tutaj jeszcze żadnych znajomych, jeżeli miałby ktoś ochotę na nowe znajomośći to bardzo proszę pioszcie... :) Pozdrawiam Barbara Odpowiedz Link
asiunia1407 Re: Polacy w Arnhem? 14.12.14, 15:56 Hej. Ja mieszkalam w Arnhem przez 6 miesiecy teraz od roku mieszkam 20 km od Arnhem i powiem szczerze , ze nie znam zadnych Polakow z Arnhem , troche brakuje mi rozmowy z Polakami ;) Odpowiedz Link
lesznocity Re: Polacy w Arnhem? 06.03.14, 21:53 Witam pracowałem w arnhem jakis czas.polaków troche jest,pozatym miasto spoko.pozdrawiam z polski. Odpowiedz Link