Dodaj do ulubionych

INTERNET W HOLANDII-PROSZĘ O INFORMACJE.

19.06.07, 22:22
Wybieram sie do Holandii, konkretnie do Boxtel. Chciałabym ze sobą zabrac
notebooka, ale nie wiem ile kosztuje bezprzewodowy Internet w Holandii? Czy
jest bardzo drogi? Czy jest dużo miejsc, w których mozna "złapac po
prostu"sygnał? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrwiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • mad_die Re: INTERNET W HOLANDII-PROSZĘ O INFORMACJE. 19.06.07, 22:44
      Zazwyczaj ludzie zabezpieczają swoją sieć, więc nie tak łatwo "złapać" internet w domu. Ale już na mieście, w knajpie czy kawiarni - częściej i za darmo można korzystać - pod warunkiem, że się coś kupi ;)
    • agnieszka-ja Re: INTERNET W HOLANDII-PROSZĘ O INFORMACJE. 20.06.07, 09:52
      Dzięki za informację. Powiedz mi jeszcze ile kosztuje miesięcznie Internet
      bezprzewodowy? Czego wymagają (jakich dokumentów) przy podpisaniu umowy? Dzięki.
      • napolnoc Re: INTERNET W HOLANDII-PROSZĘ O INFORMACJE. 20.06.07, 10:07
        Interent zazwyczaj jest z kabla, a bezprzewodowy to juz sobie sama w domku
        zrobisz, za pomoca wireless. Net kosztuje roznie, zaleznie od szybkosci, Ja
        place 30 euro m-nie ale mam b.szybki. Po przyjezdze udaj sie po prostu do
        jednego z sklepow sprzedajacych uslugi tele i net i oni Ci powiedza, ktora firma
        jest najlepsza na Twojej ulicy i cos wybierzesz z ich oferty.

Za darmo na wiekszosci dworcow jest, mozesz na peronie z laptopem siedziec :0

Dokumenty potrzebne to zazwyczaj: paszport i wyciag z banku ( w ten sposob maja
        potwierdzenie meldunku oraz nr konta, z ktorgo beda automatycznie sciagac naleznosc)
    • marcinpog Re: INTERNET W HOLANDII-PROSZĘ O INFORMACJE. 01.07.07, 12:32
      czesc jestem w hol i tez mam laptopa,bez wiekszych problemow lapie wszedzie
      internet,na terenie hol jest on oczywiscie darmowy!!
    • ka-8 Re: INTERNET W HOLANDII-PROSZĘ O INFORMACJE. 08.07.07, 18:40
      Mozesz sobie wykupic dostep np. w KPN, na tej stronie szczegoly:

www.hotspotsvankpn.com
      Zwykle takie hotspoty maja w hotelach, kawiarniach albo na stacjach paliw. Na
      tej stronie jest chyba tez wykaz hotspotów KPN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka