koelscher 22.08.10, 18:09 Kliknijcie prosze na drugi obrazek i napiszcie, jak sie Wam podoba ta jadalnia. www.der-wohn-gestalter.de/haus/esszimmer/exclusives-wohnen/k-r Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koelscher zatem jeszcze raz: 22.08.10, 18:11 www.der-wohn-gestalter.de/haus/esszimmer/exclusives-wohnen/ k-r Odpowiedz Link
fan.club Re: zatem jeszcze raz: 22.08.10, 18:34 U noworuskich widziałem gustowniejsze. Ale skoro Ci się to podoba... Odpowiedz Link
fan.club O mało się nie pjerdolnąłem... 22.08.10, 18:37 Tobie napewno chodzi o turpizm, co nie? Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador nie obrażaj Rosjan! 22.08.10, 19:10 nie każdy z nich jest nuworyszem. Odpowiedz Link
koelscher Re: nie obrażaj Rosjan! 22.08.10, 19:16 Zapewne nie kazdy. Za to stara rosyjska inteligencja tonie wprost w pieniadzach... k-r trzeci-konkwistador napisał: > nie każdy z nich jest nuworyszem. Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador nie ma takiej, została wymordowana przez 22.08.10, 19:28 rewolucjonistów robotniczych tych, których potomkowie tworzyli komitety strajkowe, a ich przywódcy ideowi - komitety obrony robotników. Odpowiedz Link
koelscher Re: nie ma takiej, została wymordowana przez 22.08.10, 19:42 Chcialbym cie przekonac: Naprawde nie musisz juz udowadniac, ze jestes j e b n i e t y. W twoim przypadku trudno byloby powiedziec "historycznie niedoinformowany". k-r trzeci-konkwistador napisał: > rewolucjonistów robotniczych tych, których potomkowie tworzyli komitety > strajkowe, a ich przywódcy ideowi - komitety obrony robotników. Odpowiedz Link
maria421 Re: zatem jeszcze raz: 23.08.10, 09:23 A wlasciwie o ktory Esszimmer ci chodzi? Bo obrazkow jest kilka. Odpowiedz Link
koelscher Re: Z gustem jest jedynie Januszek...N/T... 22.08.10, 18:31 Zatem milcz ! k-r Odpowiedz Link
zielona_mina Re: pytanko do ludzi z gustem 22.08.10, 18:38 Przeladowana, mroczna i zupelnie nie w moim guscie... sadze, ze doskonale pasuje do Ciebie. Odpowiedz Link
annajustyna Re: pytanko do ludzi z gustem 22.08.10, 18:46 Dla hotelu ok, do mieszkania/domu nie! Odpowiedz Link
koelscher Re: pytanko do ludzi z gustem 22.08.10, 19:04 Sugestie odnosnie mojej osoby mozecie sobie darowac. Nie wypowiadalem sie (na razie), czy mi sie to podoba, czy nie. Chodzilo mi o pare glosow - nie mniej i nie wiecej. k-r Odpowiedz Link
annajustyna Re: pytanko do ludzi z gustem 22.08.10, 19:32 Ale ja nic o Tobie nie napisalam? Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador paluszek mu się omsknął, wypadł z nosa 22.08.10, 19:35 i dokleił nie tam, gdzie trzeba Odpowiedz Link
koelscher Re: paluszek mu się omsknął, wypadł z nosa 22.08.10, 19:55 Popatrz chlopku, jak wyglada twoje "doradzanie" ? Zauwazasz cos ? - watpie. Trzebat to komentowac ? Watpie jeszcze bardziej. Kun jaki jest, kazdy widzi... k-r nie obrażaj Rosjan! Autor: trzeci-konkwistador 22.08.10, 19:10 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz nie każdy z nich jest nuworyszem. nie ma takiej, została wymordowana przez Autor: trzeci-konkwistador 22.08.10, 19:28 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz rewolucjonistów robotniczych tych, których potomkowie tworzyli komitety strajkowe, a ich przywódcy ideowi - komitety obrony robotników. paluszek mu się omsknął, wypadł z nosa Autor: trzeci-konkwistador 22.08.10, 19:35 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz i dokleił nie tam, gdzie trzeba big_grin chamowi trudno doradzić, nie ten gust! Autor: drugiich 22.08.10, 19:42 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz trzeci-konkwistador napisał: > i dokleił nie tam, gdzie trzeba Odpowiedz Link
annajustyna Re: paluszek mu się omsknął, wypadł z nosa 22.08.10, 20:01 Mam wylaczonego tego trolla, wiec jego wypowiedzi nie widze. Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador Re: paluszek mu się omsknął, wypadł z nosa 22.08.10, 20:06 nie wierzę! Odpowiedz Link
zielona_mina Re: pytanko do ludzi z gustem 22.08.10, 19:37 To bylo do mnie ale sie... omsklo, jak zwykle. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: pytanko do ludzi z gustem 22.08.10, 19:18 A co sądzicie o takim domku? Można w nim naprawdę żyć? Podobna problematyka... zza życia jest się eksponatem w muzeum.... Podobnie jak w tej jadłodajni... Odpowiedz Link
jecki.p Re: pytanko do ludzi z gustem 22.08.10, 19:24 To jest, qrwa, nie na temat. Jak wiekszosc tego, co smarujesz. k-r Odpowiedz Link
zielona_mina Re: pytanko do ludzi z gustem 22.08.10, 19:35 i po co te nerwy! Przeciez staramy sie powiedziec, ze ciemno w tej pseudojadalni jak w grobowcu, to wszytko. Wyglada raczej na jedna z sal obrad angielskiego parlamentu. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: pytanko do ludzi z gustem 22.08.10, 19:40 jecki.p napisał: > To jest, qrwa, nie na temat. Jak wiekszosc tego, co smarujesz. ================================ Jakto? Muzeum jest muzeum, małe czy duże... Na twoich obrazkach brak domestyków... Na każdej wystawie samochodów jest obok samochodu uśmiechnięta młoda niewiasta... Też nie ma z samochodem/tematem coś wspólnego... Odpowiedz Link
lepian4 Re: pytanko do ludzi z gustem 22.08.10, 22:00 mam taka podobna lesniczowke w Kanadzie.Gdy skoncze lotnisko, czesciej tam bede przebywal Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador jak się tak lubisz przechwalać, 22.08.10, 20:26 to zamieść jakieś zdjęcie tego pałacu. Przecież i tak nikt nie ma zamiaru odwiedzać takiego prostaka. A tak pierdolić opowieści, to każdy potrafi. Tylko nie każdy jest tak pierdolnięty. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: jak się tak lubisz przechwalać, 22.08.10, 21:07 Trzeci - konkwistador, wybacz Panu Chrabiemu. On biedny cierpi na melancholię i megalomanię. Poza tym cierpi na artretyzm. Wiadomo - wilgoć w zamku, a zwłaszcza w zachodniej wieżyczce. Złośliwi mówią nawet, że on cierpi za ...milyjony. kacperek trzeci-konkwistador napisał: > to zamieść jakieś zdjęcie tego pałacu. Przecież i tak nikt nie ma zamiaru > odwiedzać takiego prostaka. A tak pierdolić opowieści, to każdy potrafi. Tylko > nie każdy jest tak pierdolnięty. Odpowiedz Link
koelscher Re: jak się tak lubisz przechwalać, 22.08.10, 21:11 Nie dosc, ze jestes j e b n i e t y, masz jeszcze spore problemy z rozumieniem tekstu. Wspominales cos kiedys o "studiach" ? Nie do wiary. k-r trzeci-konkwistador napisał: > to zamieść jakieś zdjęcie tego pałacu. Przecież i tak nikt nie ma zamiaru > odwiedzać takiego prostaka. A tak pierdolić opowieści, to każdy potrafi. Tylko > nie każdy jest tak pierdolnięty. Odpowiedz Link
koelscher Re: jak się tak lubisz przechwalać, 22.08.10, 21:12 To akurat bylo do niejakiego icha, ale bez obaw, kacprze, do ciebie tez pasuje. k-r Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: jak się tak lubisz przechwalać, 22.08.10, 21:45 Wow! Panie Chrabio odgryzłeś się jak Twój hudy hart z którym hadzasz na Chirscha. Jestem wręcz powalony Waszą eląkwencjom Panie Chrabio. kacperek koelscher napisał: > To akurat bylo do niejakiego icha, ale bez obaw, kacprze, do ciebie tez pasuje. > > k-r Odpowiedz Link
ja.nusz Re: jak się tak lubisz przechwalać, 22.08.10, 21:56 Kilka słów wyjaśnienia - kacper to jest asiek. W ten sposób próbuje się nieco odmłodzić ta stara kurwa. Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador Re: jak się tak lubisz przechwalać, 22.08.10, 22:27 koelscher napisał: Wspominales cos kiedys o "studiach" ? Nie do wiary. Pięć lat temu mówiłeś, że znasz pewnego Sigmunda L., z Bremen. Nie do wiary, żeby Sigmund znał takiego prostaka, który się nawet przedstawić nie potrafi. Odpowiedz Link
koelscher Re: jak się tak lubisz przechwalać, 22.08.10, 22:55 Oczywiscie ze znam, pikus. I oczywiscie, ze Siegmund mnie zna. Ba, znam nawet tego, ktorego podalem ci na talerzu. I oczywiscie, Siegmund tez go zna. Osobliwie naiwny jestes. Tys chyba naprawde sadzil, ze sprzedaje moja tozsamosc nieznajomym. k-r trzeci-konkwistador napisał: > koelscher napisał: > > Wspominales cos kiedys o "studiach" ? Nie do wiary. > > Pięć lat temu mówiłeś, że znasz pewnego Sigmunda L., z Bremen. Nie do wiary, > żeby Sigmund znał takiego prostaka, który się nawet przedstawić nie potrafi. Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador ja się przedstawiłem, ty nie. 22.08.10, 23:04 nie starczyło ci odwagi? nie zapytałeś o mnie? co to jest "sprzedawanie tożsamości"? dla mnie to jest brak wychowania i kultury osobistej, czyli zwyczajne chamstwo. nie wiem, kogo mi podałeś na talerzu. Odpowiedz Link
koelscher Re: ja się przedstawiłem, ty nie. 22.08.10, 23:13 Po coz mialbym o ciebie pytac? Czyzbys byl w czymkolwiek interesujacy? I jeszcze: jestes ostatnim, z ktorym rozmawialbbym o "odwadze"... k-r trzeci-konkwistador napisał: > nie starczyło ci odwagi? nie zapytałeś o mnie? co to jest "sprzedawanie > tożsamości"? dla mnie to jest brak wychowania i kultury osobistej, czyli > zwyczajne chamstwo. > nie wiem, kogo mi podałeś na talerzu. Odpowiedz Link
koelscher Re: a kogo mi podałeś na talerzu? 22.08.10, 23:29 Dociekliwys, ale niewiele to pomoze. Podalem w zarysie - jak slusznie zauwazyles bez danych osobowych - jednego z tych, ktorzy przewineli sie przez przejsciowke na poczatku lat osiemdziesiatych. Z tych, ktorymi zaopiekowal sie Siegmund, general a.D. von Sch., owczesny rzecznik senatu bremenskiego Volker B. no i troszke... ja. Notabene, wcale niezle sie chlopak rozwinal w ostatnich 20 latach... k-r Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador nie pamiętam żadnego Volkera B., 22.08.10, 23:41 a rzecznikiem za "moich" czasów był Manfred von Scheven. W tamtych czasach przez przejściówki przewijały się setki tysięcy uciekinierów gospodarczych. Patrioci wracali, a później, w stanie wojennym, odmawiali przyjęcia paszportów. Odpowiedz Link
koelscher Re: nie pamiętam żadnego Volkera B., 23.08.10, 00:09 Zapewne mowisz o "patriotach" podobnych do ciebie... Przez Lesum nie przewinely sie setki tysiecy. Posiadam nawet dosc dokladna statystyke... Co do Volkera zas - masz racje, nie byl rzecznikiem senatu; "udzielal" sie dla niego w sektorze budowlanym. k-r Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador "przejściówki" to nie tylko Lesum, 23.08.10, 08:40 co to jest w ogóle??? Pisałem o fali uciekinierów z Polski 80-82. Nie będę się licytował, kto kogo zna, bo to mi zwisa. Jedno jest ważne, jeżeli jedna osoba się zwraca do drugiej ze słowami "dzień dobry, jestem XY", to druga odpowiada "miło mi, ja jestem YX". Tym bardziej, że ty się powołałeś na swoje znajomości bremeńskie, więc mieliśmy wspólnych znajomych. Ale taka jest prawda, że booraki zapominają języka w gębie w trakcie przedstawiania się, ci odważniejsi mamroczą coś pod nosem ze spuszczonym łbem, a całkowite głomby milczą. Więc snuj dalej swoje opowieści o zamkach na lodzie, dowartościowuj swoje ego itd. P.S. Ja gościłem w Bremie kilka lat wcześniej na zaproszenie Pana Koschnicka. Nie karmiono mnie zupką w obozie Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Nie karmiono mnie zupką w obozie ... 23.08.10, 08:58 trzeci-konkwistador napisał: P.S. Ja gościłem w Bremie kilka lat wcześniej na zaproszenie Pana Koschnicka. Nie karmiono mnie zupką w obozie ================================================ Ja pamiętam artykuły prasy Bremeńskiej z lat 70/80-tych o pewnym urzędniku administracji Bremeńskiej odpowiedzialnego za integrację Spätaussiedlerów w Niemczech, konkretnie w Landzie Bremen. Każdy przybysz z Polski musiał przejść przez jego pokój, gdzie był wypytywany o stosunki rodzinne w Polsce i w Niemczech o pracę w Polsce, i różne inne rzeczy. Ja tego pana niestety nie poznałem, bo w tym czasie żyłem już kilkanaście lat w RFN... Później okazało się, że ten Pan był etatowym pracownikiem Polskiego Wywiadu Wojskowego. Za małą kaucją zwolniono go z aresztu i wydalono do Polski. Szczegóły patrz podobny przypadek agenta MOSSAD-u z przed kilku tygodni... Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nie karmiono mnie zupką w obozie ... 23.08.10, 09:16 Cywilizowane kraje praktycznie od zawsze w ten sposób załatwiają sprawy schwytanych agentów. Nie ma to znaczenia czy jest o Czech, Rusek, Polak czy Zyd. Ale dla pierdolniętych staruszków z PRL-u na oszukańczej emeryturze w RFN jest to kolejna okazja, żeby popierdolić od rzeczy. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Nie karmiono mnie zupką w obozie ... 23.08.10, 10:07 ja.nusz napisał: > > Cywilizowane kraje praktycznie od zawsze w ten sposób załatwiają sprawy > schwytanych agentów. Nie ma to znaczenia czy jest o Czech, Rusek, Polak czy Zyd > . > Ale dla pierdolniętych staruszków z PRL-u na oszukańczej emeryturze w RFN jest > to kolejna okazja, żeby popierdolić od rzeczy. ===================================================> Nu więc Polska jest krajem niecywilizowanym? W późnych latach 60-tych powieszono w Polsce polskiego oficera. Polski oficer był przed powieszeniem na placówce w RFN. Gdzie został zagadany poprzez "niby" CIA Agenci spotykali się z nim w określonym punkcie. Na spotkanie przyjeżdżali amerykańskim DZIPEM. Przy kierownicy siedział osobnik z ciemnym kolorem skóry. Polski oficer na placówce w NRF pytał się: Wy naprawdę jesteście Amerykanami? "Tak jesteśmy", odpowiadali rzekomi agenci CIA. Okazało się, że nie byli. Byli agentami Polskiego Wywiadu Wojskowego... Ot co... PS A jeszcze przedtem żyło w USA małżeństwo Rosenbergów, których Amerykańcy grillowali na rożnie elektrycznym... żywcem! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nie karmiono mnie zupką w obozie ... 23.08.10, 11:15 Ze swoimi obywatelami, którzy działali na rzecz obcych wywiadów zawsze robią co chcą. "Szablistę wszech czasów" też zapuszkowali na 25 lat - wyszedł po dziesięciu i nie skorzystał z oferty wyjazdu do USA. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Nie karmiono mnie zupką w obozie ... 23.08.10, 11:21 ja.nusz napisał: > > Ze swoimi obywatelami, którzy działali na rzecz obcych wywiadów > zawsze robią co chcą. "Szablistę wszech czasów" też zapuszkowali na > 25 lat - wyszedł po dziesięciu i nie skorzystał z oferty wyjazdu do > USA. ================================= Rosenbergowie byli w USA elementem napływowym... Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nie karmiono mnie zupką w obozie ... 23.08.10, 12:21 Rosenbergowie byli w USA elementem napływowym - oczywiście, przyjechali z Nowego Jorku... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji przyjechali z Nowego Jorku... 23.08.10, 12:37 ja.nusz napisał: > > Rosenbergowie byli w USA elementem napływowym - oczywiście, > przyjechali z Nowego Jorku... =========================================== Ta, tylko nazwisko rodowe nie wywodzi się z NY... Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: przyjechali z Nowego Jorku... 23.08.10, 12:51 Najpierw stary osioł napisał, że Rosenbergowie byli elementem napływowym, a teraz zaczyna jek zwykle pierdolić od rzeczy - typowe dla otępieńca. Mam sąsiada, który nazywa się Cezar - chyba jakiś element napływowy z Imperium Rzymskiego. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji element napływowy z Imperium Rzymskiego. 23.08.10, 13:16 ja.nusz napisał: > > Mam sąsiada, który nazywa się Cezar - chyba jakiś element napływowy > z Imperium Rzymskiego. ==================================================== W Polsce miałem takiego psa,Cezara, Promenadenmischung, ale bardzo miły. Kiedyś pobiegł za stadem krów i zaczął je oszczekiwać, krowy zjednoczyły się i pogoniły naszego Cezara. Biedny Cezar ledwo z życiem uszedł. W trakcie ucieczki wpadł bowiem w bagno... Ot co... Morał z tej historii: Zastanów się najsampierw kogo oszczekujesz! Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Nie karmiono mnie zupką w obozie ... 23.08.10, 12:00 ja.nusz napisał: > > Ze swoimi obywatelami, którzy działali na rzecz obcych wywiadów > zawsze robią co chcą. "Szablistę wszech czasów" też zapuszkowali na > 25 lat - wyszedł po dziesięciu i nie skorzystał z oferty wyjazdu do > USA. ============================================= Los sprzedawczyków, którzy nie wiedzą, gdzie ich homeland jest... Są zawsze po stronie aktualnie silniejszych batalionach ... Ot co... Odpowiedz Link
gadupa Re: Nie karmiono mnie zupką w obozie ... 23.08.10, 12:08 Cuchniesz nieudacznikiem. hehe Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Nie karmiono mnie zupką w obozie ... 23.08.10, 12:23 gadupa napisała: > Cuchniesz nieudacznikiem. hehe ===================================== Jak długo musisz jeszcze wytrzymać na placówce? Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Aneks: 23.08.10, 09:20 folksdojczer4kategorji napisała Cytat Później okazało się, że ten Pan był etatowym pracownikiem Polskiego Wywiadu Wojskowego. Za małą kaucją zwolniono go z aresztu i wydalono do Polski. Szczegóły patrz podobny przypadek agenta MOSSAD-u z przed kilku tygodni... Ot co... Aneks: Ze źródeł zazwyczaj bardzo dobrze poinformowanych wiem, że ten wspomniany powyżej Pan od dłuższego czasu osiedlił się między Folksdojczami... W Republice Federalnej Niemiec... Ot co... Odpowiedz Link
koelscher Re: "przejściówki" to nie tylko Lesum, 23.08.10, 18:00 O ile ktos powolywal sie na "znajomosci", to raczej byles ty. PS Patrzta ino ludzie! - ichu na zaproszenie Koschnicka. Z Hansem jestem w b. dobrych stosunkach (czasem go tez zapraszam), lecz nic mi o tobie nie wspominal. Pamiec ma - mimo osiemdziesiatki - jak slon... k-r Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Owoce rządów Koschnika w Bremen... 24.08.10, 11:53 trzeci-konkwistador napisał: > P.S. Ja gościłem w Bremie kilka lat wcześniej na zaproszenie Pana Koschnicka. ============================================== Koschnik fajnie rządził w Bremen. Teraz zbieramy owoce jego rządów... Ot co... Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador Re: Owoce rządów Koschnika w Bremen... 24.08.10, 12:06 nie wybierałem go na burmistrza, ja z nim tylko wódkę w trakcie bankietów piłem To jecki utrzymuje z nim kontakt. Podobny do tego, jaki miał Icek z generałem carskim Paszoł won, swołocz! Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Owoce rządów Koschnika w Bremen... 24.08.10, 12:39 trzeci-konkwistador napisał: > nie wybierałem go na burmistrza, ja z nim tylko wódkę w trakcie bankietów piłem > > To jecki utrzymuje z nim kontakt. Podobny do tego, jaki miał Icek z generałem > carskim > Paszoł won, swołocz! ================================================ Sądownictwo w Bremen... 200 osobowy klan z Bliskiego Wschodu terroryzuje miasto... Cytat Amoklauf der Angeklagten. In der vierten Verhandlungsrunde geriet das Verfahren vollends außer Kontrolle. Als Antoine M. mit einem Asthma-Anfall abgeführt wurde, stürmten seine Verwandten hinterher und nahmen den Nebenraum auseinander. Fensterscheiben gingen zu Bruch, Stühle und Aschenbecher flogen durchs Zimmer. Verteidiger Würtz macht für den Vorfall die „menschenunwürdigen Verhältnisse“ vor Gericht verantwortlich: „In dieser aufgeheizten Atmosphäre ist es doch klar, daß die Angeklagten irgendwann die Nerven verlieren.“ > www.focus.de/politik/deutschland/bremen-knockout-in-der-vierten-runde_aid_166464.html Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Owoce rządów Koschnika w Bremen... 24.08.10, 12:55 Co ty się tłumaczysz przed tym starym osłem - dla niego i tak najlepsi burmistrzowie Bremy rządzili w latach 1933-1945. -- Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Owoce rządów Koschnika w Bremen... 24.08.10, 13:01 ja.nusz napisał: > > Co ty się tłumaczysz przed tym starym osłem - dla niego i tak > najlepsi burmistrzowie Bremy rządzili w latach 1933-1945. ================================================ Januszek w swoim żywiole! Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Owoce rządów Koschnika w Bremen... 24.08.10, 13:49 ja.nusz napisał: > > Co ty się tłumaczysz przed tym starym osłem - dla niego i tak > najlepsi burmistrzowie Bremy rządzili w latach 1933-1945. > =============================================== Dzisiaj wieczorem, Dienstag, 24. August 2010, na ZDF, Hitlerowcy z Hamburga w akcji... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Owoce rządów Koschnika w Bremen... 24.08.10, 17:14 Prosze wpisac sobie do kalendarza 18.09.2010. Januschkis zglupieja, bo pojada na Auswärtsspiel do Hamburga i rozpierdola starym zwyczajem pol miasta. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Owoce rządów Koschnika w Bremen... 24.08.10, 18:37 Pierdolnięty staruszek zalinkował program, który leciał w ZDF-ie w niedzielę nocą. Dzisiajsza dokumentacja dotyczy jedynie tego samego wydarzenia - ale starcze otępienie takich różnic nie uwzględnia. A pisząc "hitlerowcy" chyba właśnie myślał o swojej skurwiałej folksdojczowskiej rodzince. PS. Kiedy zauważę u siebie pierwsze objawy tego co ma asiek, to poproszę o aktywną pomoc w umieraniu. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Owoce rządów Koschnika w Bremen... 24.08.10, 18:45 Do pierwszych objawow zalicz normalny stolec, nie jakis ideologiczny Sprühstuhl Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Owoce rządów Koschnika w Bremen... 25.08.10, 07:09 ja.nusz napisał: Pierdolnięty staruszek zalinkował program, który leciał w ZDF-ie w niedzielę nocą. Dzisiajsza dokumentacja dotyczy jedynie tego samego wydarzenia ============================================================= W nocy, to ja mam zwyczaj spać! Nie jestem w moim łóżku intruzem. Nie budzę się skąpany w pocie, że mnie zadeportują to tego miejsca skąd się tu nieproszony wpierdoliłem. Nie katrupię urzędników w ambasadach niemieckich w Paryżu.(Rodzina Grynszpanów i ich potomkowie) Śpię, aż mnie promyki słoneczka zbudzą. A nie strach przed deportacją. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Owoce rządów Koschnika w Bremen... 25.08.10, 08:07 Przylaczam sie do wypowiedzi mego szanownego rozmowcy. Spie snem sprawiedliwego. Wstaje jednak przed wschodem slonca. Dzisiaj wspieralem nasze nadlesnictwo i ehreamtlisz liczylem dzikie swinie. Udalo mi sie odkryc nowa rodzinke swin. Mi przypadl zaszczyt nazwania tych swin. Pierszy Keiler Sus scrofa otrzymal zaszczytne imie, Janusch. Jestem tak gleboko poruszony tym wydarzeniem. Nie wiem, czy bede mogl teraz spac spokojnie. W razie zainteresowania, bede donosil o jego poczynaniach. Na razie dostal czopek w dupe, by nie dostal wscieklizny, jak jego patron, i czip na ucho, by zadna brunatna gnida nie przechrzcila go na Adolfa oder so. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Owoce rządów Koschnika w Bremen... 25.08.10, 09:12 lepian4 napisał: by nie dostal wscieklizny, jak jego patron, i czip na ucho, by zadna brunatna gnida nie przechrzcila go na Adolfa oder so. =================================================== Adolf był "świnią etapową", jak ostatnio czytałem historyka z rodziny Grynszpanów. Krzyż Zasługi dostał od żydowskiego przełożonego po znajomości... Ot co... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Owoce rządów Koschnika w Bremen... 25.08.10, 09:41 śpi snem niedoinformowanego, jak większość tego narodu ze swą niesławną przeszłością... Zamiast w nocy oglądać filmy popularno-kulturalne... Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador już wiem, jesteś agentem BND 22.08.10, 23:53 i nie wolno ci się zdekonspirować. a świstak sreberka zawija Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: pytanko do ludzi z gustem 22.08.10, 20:30 Prätentiöser Ramsch - Panie Chrabio. No w ostateczności to od biedy można takie coś zainstalować w zachodniej wieżyczce , ale tylko dla starszej służby, tj. butler, co-pilot jeta,guwernantka. Broń Boże nie w samym zamku. Nawet spauperyzowany junkier nie powinien posiadać tak tandetnie urządzonej jadalni. Noblesse oblige, czytaj: obliż. kacperek koelscher napisał: > Kliknijcie prosze na drugi obrazek i napiszcie, jak sie Wam podoba ta jadalnia. > rel="nofollow">www.der-wohn-gestalter.de/haus/esszimmer/exclusives-wohnen/k-r Odpowiedz Link
fan.club No to może jeszcze raz - od poczku i od podstaw. 23.08.10, 07:35 Co to jest gust? Odpowiedz Link
gadupa Popatrz w wikipedia. 23.08.10, 10:25 Ty jego nie masz, wiec sie nie wysilaj na definicje. hehe Odpowiedz Link
fan.club Doopcia, kogo masz na myśli? Tego gusta? 23.08.10, 12:51 pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Specjalna%3ASzukaj&search=Kukuryku Odpowiedz Link
gadupa Re: Doopcia, kogo masz na myśli? Tego gusta? 25.08.10, 10:00 hehehe Znowu jestes überfördert. buahaha Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Znowu jestes überfördert... 25.08.10, 10:20 gadupa napisała: > hehehe > Znowu jestes überfördert. buahaha ============================================= fördern - fordern - überfördern/überfordern... Ot co... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Ot co 25.08.10, 10:26 gadupa napisała: > Zrob sobie loda. buahaha ================================= Jak długo musisz wytrzymać na placówce? Odpowiedz Link
the-great-inuk Historyczny wątek Pana Barona o dobrym guście 03.11.14, 18:54 Ale jadalnia dla młodszej siostrzyczki znikła... Wielka szkoda! Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Przecie to nie jego wina... 05.11.14, 14:31 Jestem głęboko wstrząśnięty, jak tu potraktowano Pana Barona, Męczennika Potulic, oraz potomka przeszło 600-letniego rodu arystokratycznego z korzeniami w czterech krajach europejskich! )* Przecie to nie jego wina, że się w takiej rodzinie urodził... Nie godzi się tak postępować z ludźmi... Ot, co... )* Estonia, Łotwa, Litwa, Niemce oraz także trochę Polska... (ale nie dużo, polskich literek zdecydowanie nie uznawał) Odpowiedz Link