predent-pl 06.04.10, 20:46 Witam. Czy zna ktoś link z adresem z planami zagospodarowania przestrzennego okolicy ulicy Grabskiego, gdzie budowane są nowe bloki spółdzielni mieszkaniowej. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rostalski.l Re: Nowe bloki na grabskiego 07.04.10, 11:36 predent-pl napisał: > Witam. > Czy zna ktoś link z adresem z planami zagospodarowania > przestrzennego okolicy ulicy Grabskiego, gdzie budowane są nowe > bloki spółdzielni mieszkaniowej. > Z góry dziękuję. W spółdzielni na tablicy ogłoszeń wisi wizualizacja. Ja mam chyba gdzieś na komórce jak znajdę to wrzucę. Odpowiedz Link
rostalski.l Re: Nowe bloki na grabskiego 07.04.10, 11:44 Znalazły się: www.hi.net.pl/pliki/1.jpg www.hi.net.pl/pliki/2.jpg Jakość jak widać nie najlepsza. Odpowiedz Link
predent-pl Re: Nowe bloki na grabskiego 07.04.10, 17:48 Super, dziękuję, właśnie o to mi chodziło. Odpowiedz Link
laskowiczanin Re: Nowe bloki na grabskiego 07.04.10, 22:37 Dwa dni temu tamtędy przechodziłem i zrobiłem zdjęcie, więc podłączę się do wątku i trochę "pospamuję" Odpowiedz Link
monika_easy Re: Nowe bloki na grabskiego 10.05.10, 22:06 piękne artystyczne zdjęcie laskowiczaninie Odpowiedz Link
laskowiczanin Re: Nowe bloki na grabskiego 10.05.10, 22:30 Miło mi, że się podoba Robione bardziej z myślą o "dokumantacji" niż "artyzmie" Odpowiedz Link