anna0601 08.08.10, 13:25 Gdzie jest administrator? Czy kontroluje wpisy takich jak: wilk, jasfinks? Nie chcemy takich ludzi na forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profesjonalista Re: PROFESJONALISTA! 08.08.10, 13:59 Witam, na prośbę kilku forumowiczów usunięto z forum uczestnika o nicku wilk189. Odpowiedz Link
magdalennaa Re: PROFESJONALISTA! 08.08.10, 14:02 Dziękujemy ci PROFESJONALISTO. Zostaje tylko czekać w jakiej postaci znowu ujawni się MOO Odpowiedz Link
lafare Re: PROFESJONALISTA! 08.08.10, 15:49 Załosne ludziki,teraz zostaną tylko wasze słuszne i jedynie poprawne posty.Odruchy wymiotne w drodze...Jedna partia jeden naród.! Odpowiedz Link
mono80 Re: PROFESJONALISTA! 08.08.10, 16:26 skąd takie działania są znane,czyżby wracało stare "Czasem, aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu Tęcza. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki! To mówiłem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat! (...) To jeszcze ja - Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu! Niech żyje nam! To śpiewałem ja - Jarząbek". nawet na forum zaczyna się jedynie słuszna linia parti Mówimy partia a w domyśle Tusk Mówimy Tusk a w domyśle partia Odpowiedz Link
magdalennaa Re: PROFESJONALISTA! 08.08.10, 17:08 Jakie słuszne i poprawne posty? Nikt nie wspomniał tu o polityce czy jakiejś partii. Poszło o zachowanie forumowicza i niestosowanie się do netykiety. Odpowiedz Link
mono80 Re: PROFESJONALISTA! 08.08.10, 17:26 a ci wszyscy podszywający się pod innych zmieniający w nickach tylko jakąś literę lub dodając kropkę stosują się do netykiety jak Kali ukraść krowę to jest dobrze, a gdy Kalemu ukradli to już niestety jest to złem Odpowiedz Link
anna0601 Re: PROFESJONALISTA! 08.08.10, 17:33 mono80 napisał: > a ci wszyscy podszywający się pod innych zmieniający w nickach... Każdy podszywający się albo zmieniający nick szybko "pokazuje" swoją prawdziwą twarz... i też go wykurzymy. / niezależnie od poglądów politycznych/ Odpowiedz Link
bidford Re: PROFESJONALISTA! 08.08.10, 21:09 Popieram! aż czasami nie chce się czytać! Odpowiedz Link
brrr78 Re: PROFESJONALISTA! 08.08.10, 21:27 I j.b.n.g. sierściucha już nie ma. Mam kawałek wolnej podłogi, może Profesjonalista odstąpiłby mi skóre z wika? BŁACHACHA ))) A co on w sumie takiego zrobił? Przecież nikt nie powinien czuć się obrażony "jego" skopiowanymi skąd inąd tekstami. To co z tego, że nie ma żadnych argumentów na potwierdzenie swoich bzdurnych tez. Lubię zwierzęta. Myślę, że tego wilka dałoby się oswoić. Ale Was wkręcam. Jaki ja mam dzisiaj czarny chumor, błachacha. Kto mi uwierzył? Ale wolne miejsce na podłodze czeka )) Odpowiedz Link