Dodaj do ulubionych

Mikołaj dla harcerzy

07.12.10, 19:40
Organizuję dla Harcerzy oraz Zuchów wigilię. Chciała bym dać im jakieś symboliczne prezenty tj. cukierki, długopisy, notesy itd..
Czy znacie zatem jakąs firmę, która poprzez ofiarowanie nam symbolicznych fantów (np. długopisów, smyczy, itp) lub słodyczy, zechciałaby nam pomóc, sprawić radość dzieciakom?
Obserwuj wątek
    • katka256 Re: Mikołaj dla harcerzy 07.12.10, 19:47
      Świetny pomysł, popieram. Jako przykład firmy, może firma Rekord, namioty? Może jakieś salony komórkowe?
      I pytanie, czy indywidualnie, sama mogę np kupić 1 kg cukierków?
      No to teraz czekamy na odzew innych, tyle tu mądrali
      Może mongrovia? lub inni?
    • harpal Re: Mikołaj dla harcerzy 07.12.10, 20:00
      Oczywiście, że można. Będziemy bardzo wdzięczni.
      W piątek od godz 16:30 do 18 w harcówce trwa próba na jasełka, więc może Pani przynieść. Pozdrawiam i dziękuję smile
      • kr-ok Re: Mikołaj dla harcerzy 07.12.10, 20:06
        A gdzie się mieści ta harcówka?
        • harpal Re: Mikołaj dla harcerzy 07.12.10, 20:18
          Harcówka znajduje się na ulicy Partyzantów (obok MGCK-Klub "Mikron" i Gazety "Powiatowej").
          We wtorki o 16:30 odbywa się również zbiórka Zuchowa.
          • katka256 Re: Mikołaj dla harcerzy 07.12.10, 20:25
            świetnie, zatem w pt lub środę podejdę, zawsze chwali się pomysły aktywizacji dzieci i trzeba je promować.
            życzę Wam, znalezienia wielu sponsorów, cukierek do cukierka a zbierze się worek dla Mikołaja wink
            • harpal Re: Mikołaj dla harcerzy 07.12.10, 20:32
              Oh tak smile Nawet podarowanie 3 lizaków to już wielki gest. Dziękuję bardzo za chęć pomocy!
    • pimpam3 Re: Mikołaj dla harcerzy 07.12.10, 20:33
      Proponuję przejść się po bankach i firmach ubezpieczeniowych. Czasami coś mają.
      • harpal Re: Mikołaj dla harcerzy 07.12.10, 20:41
        Dziękuję bardzo za propozycję. Napewno podejdę.
    • mszczyglod_1 Re: Mikołaj dla harcerzy 08.12.10, 09:01
      Proponuję mongrovię, jest forumowym ricz menem zatem na pewno pomoże.
      Z bankami chyba też dobry pomysł, no i lokalni bogacze wink może Sabik?
      • dorkasz1 Re: Mikołaj dla harcerzy 08.12.10, 09:56
        Kiedy ma być ta Wigilia? Określ może termin, bo jak ktoś coś będzie chciał przynieść żeby wiedział do kiedy ma czas.
    • girardengo Re: Mikołaj dla harcerzy 08.12.10, 10:11
      Dzień Dobry.

Mogę nieodpłatnie wykonać nieśmiertelniki z grawerowanym napisem: IMIĘ, NAZWISKO, GRUPA KRWI, DATA URODZENIA.

proszę o kontakt: tel. 500-600-525, s.popiel@zoltan.pl
      • dorkasz1 Re: Mikołaj dla harcerzy 08.12.10, 11:39
        No i proszę jak nam się ładnie wątek rozwinął smile Serce rośnie smile
        PS Co to są nieśmiertelniki? Bo znam tylko kwiatki o takiej nazwie tzw. suszki smile
        • dorkasz1 Re: Mikołaj dla harcerzy 08.12.10, 11:44
          A już znalazłam... Fajne to i mądre. Warte rozpropagowania.
          A może Panu Danilewiczowi jakieś gadżety odblaskowe zostały? I nie wie co z nimi zrobić? A ktoś ma z nim kontakt? I mógłby harcerzom podrzucić jako uzupełnienie paczek? A Harpal zrobiłaby zbiórkę pod hasłem "Chcesz być modny, bądź widoczny"? Tak tylko sobie wymyślam smile
          • harpal Re: Mikołaj dla harcerzy 08.12.10, 19:57
            Dobrze więc wszystko określę: Wigilia odbywa się w dniu 18.12.2010.
            Jutro wraz z dwójką harcerzy rozniose podania po firmach i na forum odrazu zanzaczę dla ludzi, którzy chcą wspomóc nas, że zobowiązujemy się do promowania wizerunku Państwa lub Państwa firmy poprzez podziekowania w gazecie Powiatowej.

W piątek od 16:30 do 18:00 oraz we wtorek od 16:30 do 18 odbywają się zbiórki więc można przyjść i czegoś więcej się dowiedzieć. Jeżeli ktoś ma więcej pytań oczywiście mogę podać nr. tel smile

Pozdrawiam i dziękuję bardzo za wsparcie :]
            • dorkasz1 Re: Mikołaj dla harcerzy 09.12.10, 15:22
              Proszę podać swoje imię, żeby było wiadomo kogo szukać smile
              • harpal Re: Mikołaj dla harcerzy 09.12.10, 16:23
                Mam na imię Paulina.
                Jeżeli w piątek mnie nie będzie napewno w harcówce będzie można spotkać osobę, która mnie zastąpi. smile
      • harpal Re: Mikołaj dla harcerzy 13.12.10, 23:31
        Nie mogę wysłać maila. Nie wiem czemu...
    • harpal Re: Mikołaj dla harcerzy 10.12.10, 14:48
      Po za tym, chciała bym dodać, że jeśli ktoś ma w domu niepotrzebne farbki, plastelinę, papiery kolorowe, czy róźne inne rzeczy przydatne do prac manualnych również może je przekazać jako rzeczy programowe.
    • mszczyglod_1 Re: Mikołaj dla harcerzy 15.12.10, 17:23
      I jak tam przygotowania harcerko?
      moo coś ofiarował ze swojego hojnego serca?
      p.s. mam pytanie, czy u nas będzie Betlejemskie Światło? (jeśli tak to gdzie?)
      • harpal Re: Mikołaj dla harcerzy 15.12.10, 20:13
        Przygotowania pełną parą. Dostaliśmy fanty z różnych firm, jeśli ktoś jeszcze chce Nam pomóc oczywiście może.

BŚP jest organizowane co roku, jednak ja się tym nei zajmuję i nie dostałam jeszcze informacji kiedy zostanie ono przekazane we Wrocławiu. Jak będę wiedziała coś więcej dam znać smile
        • harpal Re: Mikołaj dla harcerzy 18.12.10, 22:23
          Dziękuję wszystkim za pomoc w organizacji fantów na prezenty dla dzieci. Wszyscy byli zachwyceni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka