tan30 16.12.10, 14:32 Jaka jest tam cena za min czy cos tam sie polepszylo.Bo opinie sa rozne na ten temat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milakowie Re: SOLARIUM KOLO ROSSMANA 16.12.10, 18:47 jest tam jeszcze drożej niż było po tej aferze .polecam solarke w JUgolu obok komputerowego , pozdrawiam www.fotopasja.klm.net.pl Jelcz Laskowice Odpowiedz Link
krew_etka Re: SOLARIUM KOLO ROSSMANA 17.12.10, 15:46 Osobiście nie polecam tego solarium. Po długiej przerwie w opalaniu poszłam tam dwa razy po 5 minut, a za trzecim na 7 min ( oczywiście w przerwach trzydniowych) i byłam taka spalona, że szok !!! Pani nie raczyła mnie poinformować o tym, że są zmienione lampy..a moim zdaniem to jej obowiązek. Co do ceny- zgadzam się z osobą wyżej- ceny najdroższe Odpowiedz Link
ksiezycowa_5 Re: SOLARIUM KOLO ROSSMANA 18.12.10, 23:43 Dajcie spokój. Chamska obsługa, która siedzi tam za karę i zawsze wszystkie łóżka zaraz będą zajęte a stoją puste. Już nie wspomnę o cenach z kosmosu. Odpowiedz Link