Dodaj do ulubionych

Boston Kebab w J-Lc

07.06.12, 13:14
Końcem czerwca początkiem lipca ma zostać otwarty Boston Kebab obok Bistro.Ciekawe czy zyska uznanie czy okaże się ,,niewypałem''. W Oławie ludzie sobie chwalą.
Obserwuj wątek
    • perezada Re: Boston Kebab w J-Lc 07.06.12, 15:05
      Byłem ostatnio w Oławie i jadłem. Bardzo smaczne i przy takich cenach
      jakie maja powinna być niezła konkurencja dla pozostałych lokali w Jelczu.
      Kebab w bułce 12 pln.
      PS. Może wreszcie będzie można zjeść u nas kebaba wieprzowego, wołowego lub z baraniny a nie tylko drobiowy i drobiowy. Rzygać już się chce
      • wygadana Re: Boston Kebab w J-Lc 07.06.12, 17:56
        Szkoda, że nie można u nas zjeść normalnego taniego obiadu, takiego jak pierogi, naleśniki, bigos.
        • przebudzonyx Re: Boston Kebab w J-Lc 07.06.12, 22:13
          Zgadza się - niestety łatwiej zrobić fastfood.

Jeśli jednak ten kebab będzie faktycznie inny niż drobiowy z glutaminianem sodu to chętnie sprawdzę tą ofertę.
          • dorkasz1 Re: Boston Kebab w J-Lc 17.01.13, 16:01
            W sobotę, po kinie chcieliśmy wypróbować "Bar mleczny". Niestety było już po 18, a on chyba czynny tylko do 17. Poszliśmy więc do Bostonu. Nie bardzo lubię fast-foody, między innymi dlatego nie zjedliśmy od razu w Koronie, ale ten pozytywnie mnie zaskoczył.
            Porcje słuszne, zamiast frytek można wziąć ryż łagodnym dodatkiem curry, sosy smakowite, wyostrzone należycie, surówki świeże, nawet zapiekanką można się najeść, a nie tylko rozdrażnić, bo jest ogromniasta. Piwo przyzwoicie schłodzone, w rozsądnej cenie. W środku estetycznie, czysto, panie sympatyczne, z należytą uwagą zajęte pracą, a nie opowieściami np. o ostatniej randce albo nowych tipsach. Jedyny minus, to muzyka. Wiem, że jestem dinozaurem, ale lokal nie jest typowo młodzieżowy i jednostajne łup, łup, łup można byłoby zamienić na coś bardziej neutralnego. Poza tym, same plusy.
    • li.ke Re: Boston Kebab w J-Lc 07.06.12, 19:26
      super, Boston w Oławie serwuje mega duże i smaczne porcje, do tego smaczne frytki, ładnie podane i w przystępnych cenach. Myślę, że to będzie hit wobec obecnej oferty gastronomicznej w J-L
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka