Dodaj do ulubionych

denstysta w laskowicach

12.06.12, 00:39
hmmm jakiego dentystę możecie mi polecić u nas? Lub kto był u p. Wesołowskiej na hirszfelda i jakie ma doświadczenie lub jakie macie opinie o tej pani? czy leczy dobrze i jakie ma ceny mniej więcej? bo potrzebuje usunąć ósemkę i chce do jakiegoś normalnego dentysty a nie potwora
Obserwuj wątek
    • przystojna Re: denstysta w laskowicach 12.06.12, 07:49
      Ja korzystam z usług pani Bobrek z ul. Witosa. Co o dentystach pisano na forum nie raz:
      forum.gazeta.pl/forum/w,24395,127967730,127979243,Re_Stomatolog_ADENTAL.html
    • jamal_21 Re: denstysta w laskowicach 12.06.12, 14:33
      Polecam Pana Szymona Siwińskiego w "podkowie" na Hirszfelda, osobiście mam same dobre wrażenia nawet z rwania nieszczęsnych ósemek wink poza tym wszystko co można robi w ramach Funduszu (w tym właśnie wyrywanie).
      pani Wesołowskiej nie polecam - moja mama do niej chodzi i po wyrwaniu dostała zakażenia bo się okazało, że nie wszystko zostało usunięte dokładnie, poszła do szanownej pani doktor 2 miesiące po wyrwaniu zęba cała spuchnięta i jeszcze musiała zapłacić za wizytę choć pani szanowna nic nie zrobiła poza przepisaniem antybiotyku, a po 2 to ona spartoliła robotę, więc wstydziłaby się brać kasę za naprawianie własnych błędów.
      • milka1206 Re: denstysta w laskowicach 12.06.12, 16:22
        Panią Wesołowska odradzam, ta pani nie powinna leczyć. Tak mi leczyła zęby, że teraz mam problemy. Polecam pana Słomińskiego w Oławie w wieżowcu, bardzo miły i kompetentny dentysta.
        • mrowkojad_1 Re: denstysta w laskowicach 12.06.12, 21:16
          jeśli chodzi o mnie i o rwanie zębów a dokładnie ósemek - bo sama wyrywałam - to polecam panią stomatolog, która przyjmuje w punktowcu koło 'starej' biedronki - przy znieczuleniu oczywiście wink ale wszystko trwalo zaledwie kilka sekund big_grin kwota 70zł
          a czy ktoś się orientuje co to za nowy stomatolog jest lub będzie nad sklepem pepco??? ich strona www nie działa sad
          • zychu1989 Re: denstysta w laskowicach 13.06.12, 00:49
            mówisz o pani staszyńskiej smile korzystałem z jej usług i nie powiem robi bardzo dobrze zęby ale trochę naciąga ludzi na kase albo może mi sie tak wydaje bo nie chce fałszywie osądzaćsmile

i faktycznie wyrywała ósemkę w kilka sekund ?wink
            • subik Re: denstysta w laskowicach 13.06.12, 23:45
              Wesołowska to kto to, ta koło "trójki"? jak tak to po 6latach widze ze nic sie nie zmienilo u niej
              Pan w podkowie nie wyrywa ósemek, chodze tam juz kilka lat i sam skierował mnie do dentysty chirurga. Wybrałem wiezowiec po namowach znajomego, nie maja podpisanej umowy z NFZ, wiec prywatnie to tak górna ósemka-150zl dolna 200zl 2-3 sek po tym weź recepte na ketonal kilka dni i luzzsmile mozna poszukac na fundusz ale sie czeka miesiac -dwa, a ta koło starej biedronki naprawde okej jest? 70 zl za gorna ósemke? to bardzo mało hmmm
              • jamal_21 Re: denstysta w laskowicach 14.06.12, 10:48
                No cóż mi Pan w podkowie wyrwał już 2 ósemki - szybko, bez bólu i za free na Fundusz wink)
                Bardzo sympatyczny człowiek, aż się chce ząbki leczyć, bo uratuje co się da i nawet jeśli trzeba dopłacać do lepszych plomb to ceny ma naprawdę niskie w porównaniu do innych.
                • mojmily Re: denstysta w laskowicach 14.06.12, 12:26
                  Zdecydowanie polecam Panią na Witosa, P. Ewa Bobrek, ponieważ jestem bardzo zadowolony z tego jak leczyła moje zęby, jest bardzo miła, profesjonalna a do tego ceny ma bardzo fajne a nie takie jak np. nad biedronką, które to mnie zwaliły z nóg za tą samą usługę!

Pana na "potkowie" odradzam ponieważ po tym jak leczył mojego jednego zęba byłem zmuszony potem go wyrwać, na szczęście u innego dentysty już. Kto szuka dobrego stomatologa ten znajdzie, ja szukałem aż wreszcie znalazłem na Witosa smile
                  • mrowkojad_1 Re: denstysta w laskowicach 14.06.12, 13:23
                    nie rozumiem dlaczego miałabym kłamać - skoro tyle zapłaciłam i naprawdę to trwało parę sekund - może moje ósemki to akurat był "łatwy przypadek" co wiem, że nie zdarza się rzadko jeśli chodzi o te zęby
                    a tak szczerze mówiąc to tyle ilu ludzi tyle opini na temat jednego lekarza - jednym przypadnie do gustu, drugim nie - po prostu każdy musi znaleźć dla siebie najlepszego chyba metodą prób na własnych ząbkach ;p
                    a nikt nie wie dalej kto przyjmuje nad pepco - tam widziałam szyld ale ich strona nie działa

• subik Re: denstysta w laskowicach 14.06.12, 22:55
                    mojmily jakis podejrzany jest pfff smile chyba kazdy widzi, cos nie tak z tekstami, jakies dziwne...to jakas reklama? Witosa i WItosa ...
                    • mojmily Re: denstysta w laskowicach 15.06.12, 09:57
                      Podejrzany? A to ciekawe. Nie wszyscy znają nazwiska stomatologów dlatego gdy użyłem nazwy ulicy to już każdy będzie wiedział o jakiego stomatologa w jakim miejscu chodzi. Skoro jest temat gdzie każdy może poradzić jeśli jest zadowolony z czyiś usług to dlaczego od razu rzucać jakieś podejrzenia? Bez sensu. Zastanów się subik czy jesteśmy na forum czy mamy stan wojenny.
                    • opium_1 Re: denstysta w laskowicach 01.07.12, 20:22
                      Jeżeli chodzi o Witosa to ja również gorąco polecam. Ceny są naprawdę niskie i z tego co zauważyłem w protetyce w naszej okolicy są najlepsi ( cenowo i jakościowo). Zaznacza, że jest to moja opinia i znajomych, którzy przyjeżdżają do p. Ewy z Wrocławia i Lubina. Nie chcę tu robić żadnej reklamy,tylko jak przystało na naszym forum po prostu napisać co myślę i wiem, więc mnie też proszę o nic nie posądzać....
    • ktos.pl Re: denstysta w laskowicach 16.06.12, 16:20
      Ja również odradzam Panią Wesołowską, ale polecam bardzo Pana Szymona "w podkowie" smile
    • fersok Re: denstysta w laskowicach 18.06.12, 21:12
      Ja też polecam Pana Szymona w podkowie, dobrze leczy zęby ale jest jeden minus, NIE ZAKŁADA RĘKAWICZEK crying
      • mojmily Re: denstysta w laskowicach 20.06.12, 19:57
        Pacjent ma prawo żądać aby stomatolog miał rękawiczki na rękach i nie ważne, że przed zabiegiem myje ręce.
        • zychu1989 Re: denstysta w laskowicach 20.06.12, 23:30
          to do którego moge sie udać bo ta nieszczęsna ósemka zaczyna mi doskwierać smile
          • limona11 Re: denstysta w laskowicach 29.06.12, 11:35
            Ja polecam panią Ewę, która przyjmuje w przychodni koło kościoła. Jest świetna, zna się dobrze na fachu, ma doświadczenie, nie bierze dużo i jest bardzo miła, zawsze rzuci jakimś żartem. Robiła mi kilka zębów i mogę ją polecić na 100%. Powysyłałam do niej już wielu znajomych panicznie bojących się dentystów i stwierdzili, że jak iść to tylko do niej. W skrócie: szybko, sprawnie, konkretnie i w przystępnej cenie.
      • tofika30 Re: denstysta w laskowicach 16.01.15, 15:50
        Popieram, leczy dobrze, ale brak rękawiczek też zauważyłam i przyznam się od tamtej pory nie chodzę tam.
    • serek5555 Re: denstysta w laskowicach 15.01.15, 20:11
      Jakiego obecnie stomatologa chirurga polecacie do usunięcia ósemki w naszym mieście?
      • xxxmir Re: denstysta w laskowicach 16.01.15, 17:46
        Ludzie, co Wy z tymi rękawicami ? I b. dobrze że grzebią w gębie czystymi rękami . To jest dowód na to że przynajmniej je myje środkiem odkąźającym, choćby ze względu na siebie, po kaźdym pacjencie, a nie tymi samymi rękawicami obsługuje wszystkich pacjentów z całego dnia, bo oszczędza, a nikt tego nie zauwaźa, lub udaje że nie widzi aby nie zwrócić mu uwagi bo się boi, ponieważ dentysta po każdym pacjencie powinien zmieniać rękawice na nowe w obecności następnego. Tak się jednak nie dzieje, i dlatego mamy tyle chorób jamy ustnej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka