makler4 28.04.15, 22:07 Dziś w Oławie był Komorowski. Pakosz z kolegami przywitał Go po swojemu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proszenieregulowacodbiornikow Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 00:16 zdaje mi się, że w powietrzu czuję delikatną zmianę frontu nieudacznik makler będzie teraz bronił prezydenta, na którego nie chce głosować pewnie się dowiemy, że on zawsze był za nim zakład? Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 06:23 A nasz forumowy przygłup rozregulowanyodbiornik na kogo będzie głosował? Stawiam, że na Brauna. Zakład? Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 10:40 Starym zwyczajem nieudaczników przestrzeliłeś gimbusiku. Poczekam jak będzie system prezydencki jak we Francji. Wtedy zagłosuję. Ty jak wszyscy nieudacznicy po wyższej szkole klejenia znaczków do kopert będziesz głosowaĺ na Januszka pajaca. Nawet w drugiej turze, choć tam nie wejdzie. Idealny kandydat dla ciebie. Że tak się wyrażę: reprezentatywny. A potem i tak zagłosujesz na tego, na kogo ja zagłosowałbym w systemie silnej prezydentury. Tylko zrobisz to z kołkiem w d... i z zaciśniętymi zębami. Jak wszyscy polityczni popaprańcy. Zakład? - Intelektualista to podobno człowiek automatycznie sypiący cytatami z ludzi, których twórczości nic nie czytał Odpowiedz Link
lindro Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 08:18 Prezydent piwko wypił, przy okazji promując prywatny browar. Ciekawe, który POlityk jest współwłaścicielem tego przybytku? To jest sitwa, bawiąca się za podatki ciężko pracujących ludzi. Nie widzicie tego. Odpowiedz Link
morfin9 Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 09:15 Tak. W Oławskim browarze siedzi żyd, gej, liberał i komunista, który steruje państwem z tylnego fotela. Bronek jest na zawołanie. Widzimy ten spisek. Ostatnio ponoć w J-L widziano jednego z sitwy. Miał walizkę pieniędzy z podatków i pytał gdzie tu można się zabawić. Odpowiedz Link
bezsprzeczny Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 09:41 No tak, powinien przecież pojechać do PAŃSTWOWEGO browaru i tam się napić. Ale zaraz, zaraz NIE MA w Polsce państwowego browaru... No to w takim razie powinien pójść do restauracji, państwowej oczywiście. No wszystko pięknie ale nie ma u nas państwowych restauracji... Czyli nie powinien iść nigdzie - przecież wszystko prywatne, w dodatku pewnie steruje tym ktoś z PO lub innej partii. Poziom myślenia u niektórych jest już tak niski, że można się o niego potknąć, upaść i coś złamać. Nie daj Boże bo trafić można do PAŃSTWOWEGO szpitala... Odpowiedz Link
lindro Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 10:07 Już lemingi szczekają. Prawda boli? Coraz więcej niezadowolonych? Od stołka ciężko się odspawać i iść na taśmę za 1200 do Włocha? Miejmy nadzieję, że niebawem te czasy raz na zawsze się skończą. Na tym kończę ten temat. Do widzenia. Odpowiedz Link
bezsprzeczny Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 10:27 Dobrze, że ktoś wymyślił te lemingi. Jest na co się powołać. Trudniej coś wymyślić samemu. Tak często wiele osób o nich pisze, powołuje się nie ale mało kto wie co to takiego. Jakby się tak temu przyjrzeć z szerszej perspektywy to właśnie zachowanie typowe dla leminga. Jednak z jedną rzeczą się z Tobą zgodzę, vide przyznam Ci rację:" Do widzenia" Odpowiedz Link
morfin9 Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 10:44 Wsadź sobie swoje inwektywy w buty. Na taśmie nigdy nie pracowałeś więc co możesz o tym wiedzieć. Tematu nie kończysz bo nie ty go zacząłeś. Napisałeś tylko post w czyimś wątku. A póki co to ty jesteś niezadowolony frustracie. Odpowiedz Link
lindro Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 11:10 Miałem kończyć swój wątek, może nie zbyt jasno się wyraziłem. Tu zgoda. Jeszcze tylko Tobie odpowiem. Nie znasz mnie, nie wiesz kim jestem i gdzie pracowałem. Nie wyciągaj zbyt pochopnych wniosków. Odpowiedz Link
morfin9 Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 11:28 I tu się mylisz. Ale ok. Zakończmy temat Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 10:41 A browar już działa? Odpowiedz Link
bezsprzeczny Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 10:59 Działa. Dziś zamierzam spróbować lanego stouta na chmielu Simcoe. Dam znać jak smakuje Odpowiedz Link
szelest_papierkow Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 11:31 działa. rezydent wybrał pRzeniczne. Odpowiedz Link
basiekkasiek76 Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 17:05 3 miliony Polaków już wyjechało, następny milion pakuje walizki. Bo tak im w tym naszym kraju bardzo dobrze.....ech. A Wy dalej chcecie głosować na Komorowskiego? Wytłumaczcie mi, proszę, bo ja tego naprawdę nie ogarniam. Odpowiedz Link
szelest_papierkow Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 17:56 kto głosuje? mixer? makler? itd... przecież oni nie mają pełni praw obywatelskich Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 01.05.15, 14:33 mylisz prawa obywatelskie z wyborczymi ruskie nie mają wyborczego Odpowiedz Link
szelest_papierkow Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 18:25 swoją drogą emigracja coraz częściej dotyczy także polskich przedsiębiorstw - oni także mają dosyć i uciekają z kraju www.forbes.pl/przyczyny-emigracji-polskich-przedsiebiorstw,artykuly,193837,1,1.html Odpowiedz Link
doa_zyczliwy Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 29.04.15, 19:42 3 miliony wyjechało od wejścia do UE. Przez ten czas rządzili jedni i drudzy i kilka przystawek. Oni wszyscy ponoszą winę i na nich wszystkich nie warto głosować. Stworzyli teatr dla gawiedzi za horrendalne gaże. Odpowiedz Link
emerytka2004 Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 01.05.15, 13:19 Jedno jest pewne - kandydatów do pilnowania żyrandola jest jedenastu. Tylko głosować, niestety, nie ma na kogo. Odpowiedz Link
szczuplyjacek Re: Radny Pakosz przywitał prezydenta. 01.05.15, 20:24 Radny Michau "Kondom" Pakłosz? Odpowiedz Link