Dodaj do ulubionych

biesiadowo blankowa 8c

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.01.10, 13:45
był ktoś w tej pizzerii?? może coś wreszcie konkretnego, trzy rozmiary pizzy
32cm,42cm,57cm przebili stelle rozmiarem ,menu też spore

www.google.pl/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAgQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.biesiadowo.pl%2F&rct=j&q=+sie%C4%87+pizzeri+biesiadowo&ei=QnplS5fuF4yKngPMvc0a&usg=AFQjCNFVLUXjM3nwiIm74l5Yvg1qRqg1gQ
Obserwuj wątek
    • Gość: j23 znowu nadaje Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.tpnet.pl 31.01.10, 13:50
      wielkosc nie znaczy ze dobra, najlepsza pizza w miescie jest
    • Gość: klient Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.01.10, 14:05
      największe zapiekanki w mieście 70 cm przebili horusa , największy hamburger w
      mieście xxl może większy od szybkiego z grunwaldzkiego...
      • Gość: hmm Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.01.10, 14:28
        dobre tam jadło? kiedy to otworzyli?
        • Gość: Gicek Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 21:42
          Mnie i moim znajmomym smakowala pizza. Nie gumowata, duzo sera i innych
          skladników. Nie skapią sosów. Dziewczyny z obslugo troche niemraw, ale pewnie
          sie wyrobią.
          • Gość: zbychu Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 23:22
            wy dauny piszecie ze pizza dobra a nie wiecie nawet kto ja robi a ja juz wam tłumacze robi ja chlop ktory dał 40 tysiecy i chciał miec swoją działalnosc (chłop nie ma pojecia o pizzy robi ja bo nauczyli go robic przez telefon) ciasto suchar ze jak bym nim rzucił to mogł bym komus zrobic krzywde. sosów nie załują bo robią z tanich produktów do dupy nie podobnych . a co do stelli to koles chodzi po hurtowniach i zaglada po wózkach innych pizzerów ! wpie...li byscie swoje gówna............................ pozdrawiam serdecznie

• Gość: em Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.10, 09:12
              oho, konkurencja. gó..o mnie obchodzi jak się nauczył, ważne ,że smakuje.
            • Gość: Hehehe Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 15:23
              Typowy komentarz. Jak to zawiść ludziom wycieka. Wszystkie te
              polecenia i nagany na tym forum gówno warte bo tak to wygląda.
              Najważniejsze, że ludziom smakuje, a że wy nie potraficie za te
              pieniądze tak zrobić to najlepiej opluć - niby to zatroskany klient.
              Pełno tu takich klientów, a to mechanika, a to restauracji, a to
              fryzjera, a to fotografa. Tylko głupi tego słucha.
              • Gość: gość Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 20:38
                Zawiść ludzka nie zna granic. Jakby każdy zajął się swoja robotą i swoim
                interesem, lepiej byłoby na tym świecie...
                Kto mądry, to nie słucha tych bredni...
      • Gość: ass Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 19:58
        największa pizza największa zapiekanka i największy h... właściciel w mieście :P
        • Gość: w-ych Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 20:45
          pizza i kebab oki, dobrze ze juz piffko jest
          a niektórzy to kultury za grosz nie maja,
          patrz niżej, az niedobrze sie robi
          • Gość: irena Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 109.243.236.* 16.02.10, 21:44
            widać,że konkurencja nie śpi i się nie dziwie bo przy takich ofertach wszystkie
            pizzerie w mieście się chowają. dobra pizza,trzy sosy gratis i przy dowozie przy
            zamówieniu dużej pizzy pepsi gratis...nigdzie tak nie ma...mam nadzieje,że się
            nie opuszczą tak jak DaGrasso i pizza zostanie taką jaką po raz pierwszy jadłam.
            • Gość: niesmak Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 23:27
              syf! i kpina! nie rozumie tylko po co te komentarez wystawiane z tego samego IP . kpina ... czy wy naprawde jecie ten syf ??? przeciez jest pare dobry pizzeri w miescie. Widac ze ta Stella to takie samo gowno jak i te Biesiadomo i cxały czas wypisuje ze jest najlepsza. piszecie jeszcze ze Hallo pizze zamykają przez was, gowno wiecie prawda jest taka ze ten pacjent z Hallo to psychol i nikt u niego nie chce poracowac a sam juz nie daje rady.. ..... jak ktos ma dobre jedzenie to nier musi sobie pozytywnych komentarzy pisac. oto najlepsze pizzerie w miescie:
              1. Diavollo
              2. mexicana
              3.paparazzi
              4.italia
              5. da grasso
              • Gość: do niesmaka Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.02.10, 12:03
                to fakt odpier,dalają!!! maniane!!!! nie miłosiernie!!! te ich żarcie to do
                kibla się tylko nadaje!!!! nie wiem jak teraz w diavolo podobno personel się
                zmienił dania i pizza też muszę sprawdzić, stella ma sprawę za zatrucia
                pokarmowe gościu popłynie...
                • Gość: gość Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 18:30
                  nie rozumiem co wy chrzanicie, dla mnie fajny lokalik i pizza tez daje rade,
                  jadlem tez kanapki i na prawde polecam...
                  obsługa nawet nawet
    • czeresniova Re: biesiadowo blankowa 8c 31.01.10, 14:23
      Jedzenie dobre, niestety obsługa kiepska...
      • Gość: playboy Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.10, 14:27
        na bulwarze mam ta knajpke :D a najwieksza pizza daje rade i zawstydzila da grasso..
      • Gość: kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 94.254.163.* 06.02.10, 10:44
        a apropo obsługi to co niektórzy mnie śmieszą...mówicie kiepska???? haha jak
        sami tacy jesteście mądrzy to wyskoczcie w fartuchach i obsługujcie z naszytym
        uśmiechem tych niektórych gburowatych klientów,którzy dostali o jedną pieczarkę
        za mało!!! akurat kelnerki są w porządku,cały czas uśmiechnięte i miłe a przede
        wszystkim jak zauważyłam podają czyste nakrycia a to podstawa!!! nie ma
        zaschniętego żarcia na widelcach!!!! dbają o renomę swojego lokalu i tak trzymać!
    • Gość: olo Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ip.gronet.pl 31.01.10, 14:31
      żryjcie coraz więcej aż wybuchniecie!
      • Gość: stella Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 19:25
        tanio i dobrze w stelli, i nie sramy na kuchni do jedzenia tak jak pisze konkurencja
    • Gość: zniesmaczony Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.02.10, 19:16
      ciasto pizzy kiepskie suche i twarde ,tak jak by było pieczone na gazie nie wiem
      jakie mają piece, elektryczne są najlepsze, bez rewelacji...
      • Gość: Galopem Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 19:27
        a jest suchy chleb dla konia??
      • Gość: Zadowolona:) Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 21:36
        Uważam, wręcz przeciwnie. Byłam tam i jadłam. Ciasto owszem twardsze niż w
        innych pizzeriach. Ale ogólny smak pizzy o wiele lepszy niz gdzie indziej. A jak
        ktos woli gumę, to niech idzie do Da Grasso. W reku nie da sie utrzymac kawałka,
        bo się leje i ciągnie jak guma do żucia.
        Sera w Biesiadowie dużo i smaczny. A jakie smaczne sosy i przynajmniej ich nie
        załuja.
    • Gość: i love this shit i love this shit IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.10, 19:29
      Patrzcie jaka zaje - bista pizza

ZDJĘCIE NR 1
      img717.imageshack.us/img717/8832/pizza1.jpg
      ZDJĘCIE NR 2
      img534.imageshack.us/img534/7769/pizza2.jpg
      • Gość: ala Re: i love this shit IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.10, 19:30

ZDJĘCIE NR 1
        ZDJĘCIE NR 2

+ PEPSI w bonusie
        + 3 sosy w bonusie
    • Gość: gaga Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.10, 19:31

ZDJĘCIE NR 1
      ZDJĘCIE NR 2
      + PEPSI w bonusie
      + 3 sosy w bonusie
      • Gość: Mała Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 21:53
        Faktycznie zajebista. Smaczna i tania. Sosy pycha i duzo. Mniam:)
    • Gość: info stell Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 20:19
      www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki/p/Pizza.jpg
      pizza stella
      • Gość: ciekawy Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 09:55
        A gdzie jest ta słynna Stella?
        • Gość: glodny Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.tpnet.pl 02.02.10, 09:56
          na nowym miescie, numer 8490015
        • Gość: jolka Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.02.10, 16:56
          a mnie nie smkowało ;o(((
          • Gość: fakt Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.02.10, 16:59
            ciasto syf!!!! ser seropodobny wyrób!!!! zaczynam wierzyć że ich wyjebali z
            innych miejsc...
            • Gość: hallo Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 17:25
              wyjeb li i teraz w naszym miescie szukaja debili
              • Gość: odyniec Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.chello.pl 02.02.10, 21:15
                ciasto zdu.py suche i cienkie to ze pizza duza nie znaczy ze dobra ciasto z
                malej rozciagniete go duzych rozmiarów przez co jest cienkie i twarde skladniki
                kilka bylo ale sladowe ilosci czas 2 razy dluzszy niz mowia
                szkoda czasu i pieniedzy!!!!
                • Gość: info stell Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.tpnet.pl 02.02.10, 22:01
                  a mialo być tak pieknie. gdzie teraz sie podzial zachwalacz biesiadowa ip
                  dialog. glupio sie zrobilo :) i nie ma czego zachwalac
              • Gość: daniel Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.02.10, 15:38
                wyjebali? chłopie ty chyba z jakiejś konkurencji jesteś,zazdrościsz im interesu?
                to najlepsza pizzeria w Wałbrzychu i to bez dwóch zdań a jak jesteś taki mądry
                to załóż swoja sieć pizzerii to pogadamy o twojej pizzy!
                • Gość: mila Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 21:09
                  potwierdzam, bardzo dobra pizza, sosy smaczne i duzo
            • Gość: Wika Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 22:00
              Nie powiedziałabym, że seropodobny. Według mnie w pizzy ma byc duzo sera, a nie
              tak jak w innych żalują i ser jest taki spieczony, że w ogóle go nie widać.
              Jadłam te pizzę i uważam ,że jest na prawde dobra.
            • Gość: men Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 13:46
              pracowałem kiedyś w dwóch pizzerniach w wałbrzychu i nawet nie macie pojęcia
              gdzie dają wyrób seropodobny, hahaha
              zdziwilibyście się bardzo...!
              w tej pizzerni nie bylem jeszcze, moze odwiedze
    • Gość: helena Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.10, 15:48
      Moje wrażenie: jedzenie nieciekawe, raczą nas wyrobem seropodobnym,
      szynka chyba z przeceny, mąż natknął się na kość z kurczaka w swoim
      kawłku pizzy. Wolę DaGrasso..
      • Gość: Wika Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 21:26
        A ja jestem bardzo zadowolona. Wolicie Da Grasso? Tam ser jest spieczony na kość
        i w ogóle go nie widać (oszczedzaja), pizza wiecznie była spalona, a ostatnio
        jak guma, nie da sie wziąść do ręki. A tutaj zjedliśmy bardzo dobrą pizzę.
        Najlepsza jaką jadliśmy ze znajomymi w ostatnim czasie.
      • Gość: parakiera Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.02.10, 08:36
        to masz zajebistego mężą
        • Gość: sanczez Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.02.10, 08:47
          Oczywiście Mistrz Świata w tym smutnym jak pi... mieście
    • Gość: stelcia Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.tpnet.pl 03.02.10, 18:01
      zapomnieli dodac ze kosci tez sa gratis:) barany
    • Gość: Ana Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 21:21
      Ja byłam ze znajomymi w tej nowej pizzerii. Pizza faktycznie ogromna, ale co
      najważniejsze to bardzo smaczna, dużo skladników, dużo sera, ciasto smaczne, nie
      gnie sie po wzięciu do ręki. Jeszcze nie mają pełnego menu, bo chyba działają
      dopiero kilka dni. Ale pizza bardzo nam smakowała. Wyszliśmy bardzo zadowoleni.
      Drugi raz zamawialiśmy już do domu.Wrócimy tam na pewno jeszcze nie raz :)
      • Gość: info stell Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 21:56
        teraz ta sama osoba zachwala juz nie z ip dialog tylko IP:
        *.neoplus.adsl.tpnet.pl , szef albo pracownik siedza w kafejce :):)
        • diventex Re: biesiadowo blankowa 8c 03.02.10, 23:37
          Przestań już chrzanić !

pizza jest OK - mi się akurat podoba to, że pizza się rozpływa i można ją maczać
          w sosie

Sosu akurat mi zabrakło w dużej pizzy - może na dowóz dają za mało - w lokalu
          nie byłem...
          • Gość: vir Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 13:32
            mnie smakuje ta pizza, zamawiałem na dowóz
            dużo sera i innych składników, jestem na tak
        • Gość: yh Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.chello.pl 08.02.10, 09:28
          przez twoje klamstwa i twoja zazdrosc nigdy nie odwiedze twojej
          pizzeri, naucz sie czlowieku kultury. Bardzo mnie cieszy ze konczy sie
          dominacja da grasso. Jesli chcesz mniec klientow to wyroznij sie czyms,
          albo najwiekrza, albo najwiecej skladnikow, albo COŚ wymysl a nie
          siedzisz i ktrytykujesz
    • Gość: Marek Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 22:43
      Trochę długie oczekiwanie, ale warto było. Pycha żarełko.
      • Gość: roman Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 00:20
        przestań już zachwalać ta swoja złamaną pizze z nowego miata bo robi sie to juz
        nudne wyroby sero podobne moze własnie sam urzywasz własnie jestem po pysznym
        żarełku zz pizzeri biesiadowa jak jestem smakoszem pizzy to nigdzie u nas w
        miescie jesze takiej pizzy nie dostałem nie dość ze duża to śaczna sera tyle ze
        w innych pizzeriach zapłaćisz za podwójny i tyle nie bedzie a o składnikach juz
        nie wspomne nic nie pożałowane wszystkiego opór i jeszcze w gratisie pepsi 0,5
        lit. Naprawde bardzo polecam smakoszom pysznej pizzy nie będziecie zawiedzeni
        dla mnie pizzeria numer 1 w wałbrzychu juz jestem jej stałym bywalcem
        gratuluje:)z czystym sumieniem polecam pyszna pizza pozdrawiam Roman ;)
        • Gość: roman Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 08:19
          zmieniam zdanie, w nocy zle sie czylem po tej pizzy z biesiadowa.
          • Gość: bvbhd Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.dialog.net.pl 04.02.10, 08:52
            a jak sie mozna czuc jak jesz na wieczor.
            kazda pizzeria zaopatruje sie w savpolu w chemie :)
          • Gość: roman Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 11:40
            Oj przepraszam, to musiało być po POMELO, za dużo zjadłem po tej pizzy i całą
            noc miałem sraczkę - jeszcze raz bardzo przepraszam pizzerie - to nie ich wina ! :)
    • Gość: roman Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 11:35
      co za dziad napisał że mnie w nocy brzuch bolał i zmieniam zdanie pewnie jeden z tych co maja nie udane pizzerie i na wszyskim sempią i gul skacze ze ktos robi to dobrze duże i smaczne za stosunkowo nie wielkie pln zygac sie chce jak wchodze do jednych z tych naszych naj smaczniejszych gdzie piza przypomina suchara sladowe ilosci sera stare pieczarki i mielonka która nazywaja szynka albo gdzie salami zastepuje kabanosa i mozna by tu dużo wymieniać powiem szczeże ze te opinie negatywne to wystawiaja jakies pajace co im konkurencja dała w kostke kopniaczka heheh
      • Gość: ex Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.dialog.net.pl 04.02.10, 11:40
        mnie akurat bolal brzuch po tej pizzy, wszystko fajnie, ale co rewolucje mialem
        to mala bania. uwaga pizze jadlem przez 2 dni. moj organizm niestety nie
        toleruje pizzy z chemicznymi dopalaczami. podobnie jest z telepizza, pizza w
        rynku, mexicana na piaskowej, w tesko na pasazu.
        • Gość: roman Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 11:58
          chłopie widzę ze ty masz pojecie o pizzy spoko mexikana pyszna pizza pieczona na blaszkach sam do tej pory byłem jej stałym konsumentem nie mozna złego słowa powiedzieć ale tesco pasaż to porażka chyba naigorsza pizza jaka jadłem w życiu zaraz po itali :) normalna kpina lepszy był hamburger od szybkiego z grunwaldzkiego a dopalacze chemiczne to chyba nie w pizzerii tylko kolego w piekarni i w cukierni ;)
        • Gość: Iwka Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 13:18
          A jak miał Cię brzuch nie boleć, jak jadłeś pizzę przez 2 dni? Czy Wy ludzie
          macie pojęcie, że pizza jest ciężkostrawna? I jak ktoś zje późnym wieczorem i
          dużo, to niestety może mieć dolegliwości żołądkowe. POza tym chyba niektórzy nie
          wiedzą, że do pizzy żadnych dopalaczy się nie dodaje. I czy w ogóle macie
          pojęcie, co to są "dopalacze"
          Sama zamierzam dziś spróbować tą pizzę i wystawić obiektywną opinię. To po
          części moja praca. Zobaczymy.
          A niektórych, to żal z ich słownictwem i komentarzami. Widać konkurencja nie
          śpi. Tylko czemu to nie jest zdrowa konkurencja?
    • Gość: buzia Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 15:49
      byłam wczoraj w tej pizzerii i powie tak. Lokal zadymiony dymem z
      pieca (brak wentylacji odpowiedniej) pizza kiepska sucha i jakaś bez
      smaku. muszą nad tym popracować!!!
      aha no i pracownicy pozostawiaja wiele do zyczenia.....
      to jest sieciówka a zero profesjonalizmu.
      • Gość: Do buzi Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.dialog.net.pl 04.02.10, 16:55
        Buzia a weźmiesz do buzi? Choć kawałem hotdoga? Co ty pierolisz. Jaka sucha
        pizza, a ma byc mokra? Poprdolilo ciebie? Jak palisz papierosy to nie czujesz
        smaku. Co nie podobają ci sie pracownicy z cynkówami?
    • Gość: buzia Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 16:59
      jesteś żałosny
      • Gość: st Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:03
        ponoc tam smarkaja do ciasta gratis
        • Gość: iza Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:36
          Jesteście żałośni ze swoimi komentarzami. Sami sobie smarkacie w rekaw. Jak
          mozna komus taką opinię wystawiać? Żebyście wiedzieli, co robią w innych
          lokalach, to nie poszlibyście tam nigdy w zyciu! Więc dalej zyjcie sobie w
          niewiedzy...
          Dajcie ludziom pracować i sami zajmijcie sie pracą! Uważam, że początki są
          wszędzie trudne.
          I żeby było jasne nie jestem żadnym szefem, ani pracownikiem, ani osoba
          związaną!
          Sama prowadze działalność w wałbrzychu (inna branża)i wiem jak
          próbowała mnie zniszczyc konkurencja. Ludzie zastanówcie sie troche...
          byłam tam raz, wiem, ze nad wentylacja pracują, bo przeprosili nawet za to.
          Jestem bardziej na tak, niż na nie. Pizza mi smakowała.
          • Gość: ja Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:54
            mnie smakowała pizza,skladników duzo i duzo sera. ciasto dobre, bo nie rozłazi
            sie. znajomi jedli zapiekanki, tez dobre
            • Gość: W-ych Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:13
              pizza OK! smaczne sosy
            • Gość: Mirex Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:31
              pizza OK, sosy smaczne
              • Gość: w-ch Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:49
                miałem okazie spróbować wczoraj pizze w lokalu Biesiadowo pizza super panowie od
                pizzy super uśmiechnieci ogólnie miła atmosfera muzyczka spokojna w głosniczkach
                ładny wystrój lokalu tylko jedyna wada brak wentylacij i dym z pieca przeszkadza
                nie miłosiernie
                • Gość: aaa Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 19:20
                  dymi, bo piec nowy. wentylacja wkrótce bedzie poprawiona
                  • Gość: @ Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.02.10, 19:53
                    jedzenie bezpłciowe (nie przyprawione wogole) nie da sie wysiedziec
                    w srodku :-( kolejny syf w syfiastym miescie, dalej nie ma gdzie
                    dobrze zjesc.
                    • Gość: dodka Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 00:01
                      Mnie smakowało. Uważam, że jest doprawione dobrze. Nie wiem jak inne, ale pizza
                      palce lizać, sosy też pyszne.
                      Jak to w nowym lokalu, trzeba jeszcze na pewno dopracować co nieco, ale ogólnie
                      jest gut;o))
          • Gość: izka Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:35
            popracujcie troche nad dziewczynami obsługującymi... reszta ok. fajny wystrój lokalu
          • Gość: rena Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 19:52
            zgadzam sie z izą, najłatwiej jest krytykować.
            według mnie pizza smaczna,lokal fajny, ciekawy wystrój,
            fajny pizzermen ten z bródka
      • Gość: bx Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.dialog.net.pl 04.02.10, 17:50
        buzia bierze do buziiiiiiiiiiii
        • Gość: Ala Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:44
          byłam dzis w lokalu pizza nawet daje rady smakowała ale obsługa pozostawia wiele do życzenia nachalna pani kelnerka cukiereczki w koszyczku zeby zostawić napiwek powiem tak popracujcie troszke nad obsługa i wentylacja lokalu i będzie dobrze pozdrawiam i życzę dużo klientów
          • Gość: ... Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 78.9.89.* 04.02.10, 19:59
            Byłam,sprobowalam,pizza smaczna,duzo sera,sosy dobre,ale zimno i ten
            dym- masakra,przesiakłam cała tym zapachem .Wystroj troche
            marny,nudny,barowy.obsluga średnia,wyrobią się.Generalnie zjeść i
            wyjść bo dym i brak klimatyzacji nie pozwala na dłuższe zasiedzenie.
            Róbcie dalej tak dobrą pizze a klienci wrócą,popracujcie nad resztą..
            • Gość: kamila Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 20:56
              wentylacja w drodze:)
          • Gość: adam Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 20:55
            ludzie ja nie wiem jak wam dogodzic, pizza super, sosy smaczne gęste, co do
            cukierków i obsługi to chyba lepiej oglądać uśmiechnięte dziewczyny które są
            miłe niż kelnerki takie jak w da grasso które podpierają ściany
            • Gość: gość Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 21:18
              mnie sie podobalo, dziewczyna obsługujaca usmiechnieta,pewnie sie jeszcze
              wyrobi, pizza smaczna, duzo sera i innych skladnikow, duzo sosow i smaczne,
              wystroj tez ok
              zycze powodzenia :o)))
              • ulka13.0 Re: biesiadowo blankowa 8c 04.02.10, 23:10
                mi bardzo smakuje tam pizza,dawno takiej w naszym mieście nie jadłam!
                • Gość: kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 94.254.163.* 06.02.10, 10:34
                  ludzie ja was niektórych naprawdę nie rozumiem! ciężko wam dogodzić! jak pizza
                  nie smakuje to jej nie jedz! Proste!moim zdaniem pizza jest ok a co
                  najważniejsze duża i nie droga! nigdzie takiej nie zjecie w Wałbrzychu a
                  daGrasso to się umywa...dobre wrażenie zrobili a teraz pizza wygląda jak po
                  wyciągnięciu z kibla..mokra i nie da się jej utrzymać w rękach! gratuluje gustu!
              • Gość: klcb Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.centertel.pl 05.02.10, 09:01
                mi tez się wydaje ze dziewczyna z obsługi jest wporządku zawsze
                uśmiechnięta, miła, i wcale nie uwazam że jest jakaś natrętna, czy
                nachalna - po prostu jej praca. Stara się by klijenci byli
                zadowoleni, a co do napiwków_ jak nie chcesz to nie dawaj przecież
                nie są obowiązkowe:) pizza tam zaje---bista dawno takiej nie jadłem
                zapiekanka też kosmicznie duża
                • Gość: igor Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 14:12
                  dawno nie jadłem takiej dobrej pizzy
    • Gość: Piotrek Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 09:36
      Pizza ok sosy smaczne zdecydowanie jestem na tak :)
      • Gość: klient Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.10, 22:01
        Widzę tu sporo wypowiedzi konkurencji pewnie są już ciężko zesr.ni
        ze strach ,że padną . I nic dziwnego wreszcie w mieście ktoś
        otworzył PRAWDZIWĄ pizzerię . Jak dla mnie wszystko ok. gratulacje
        oby tak dalej a niebawem będzie to jedyna pizzeria w mieście z
        powodu plajty konkurencji.
        • Gość: odwiedzający Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.17.51.lan.e-wab.pl 06.02.10, 22:39
          Wszystko ok.
          tylko ten brak wentylacji psuje wszystko. Oczy wychodzą na wierzch.
          • Gość: zorjętowany Re: gdybyś tego nie widział... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 22:47
            ... to gały wyłażą ci z czachy od wentylacji z twierdzy Mobruk.
            • Gość: magda Re: gdybyś tego nie widział... IP: 109.243.165.* 07.02.10, 06:56
              wentylacje mają poprawić a jak ci wyłaziły to trzeba było zamówić na wynos :D
              pizza super!!! nie ma co się obawiać konkurencji bo widzę jak już plajtuje!!!!
              • Gość: bbb Re: gdybyś tego nie widział... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.02.10, 10:11
                Byłem wczoraj i polecam jak narazie najbardziej wypasiona w w-ch -
                zobaczymy jak długo ;-)
                • Gość: smakosz Re: gdybyś tego nie widział... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.02.10, 11:34
                  Ogólnie dają rade są gorsze miejsca,wielki minus brak piwa w ofercie to może ich zgubić
                  • Gość: mini Re: gdybyś tego nie widział... IP: *.centertel.pl 07.02.10, 17:45
                    piwo i wentylacja w drodze:) wyrobią się nic na początku nie jest
                    idealne:) konkurencja już ma pełne portki że bedzie za niedługo
                    musiała ogłosić upadłość heheh mam nadzieje ze w Wałbrzychu
                    powstanie jeszcze jedna taka pizzeria bliżej centrum tzn Placu
                    grunwaldzkiego albo rynku:)
                • Gość: siamacz Re: gdybyś tego nie widział... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.02.10, 10:30
                  mają ten kebab wreszcie czy nie????
                  • Gość: tak Re: gdybyś tego nie widział... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 12:02
                    maja maja dobry wczoraj jadłem :)
                    • Gość: do tak Re: gdybyś tego nie widział... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.02.10, 13:20
                      jaka wielkość kebaba??? a hamburgery już mają? podobno największe?
                      • Gość: yhy Re: gdybyś tego nie widział... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 15:29
                        maja maja ponoć dobre z tego co słyszałem od jedzących zachwalali osobiscie nie
                        jadłem bo nie przepadam ale mięsko z kebabika bardzo dobre pizza tez dobra
                        skusiłem sie na ta cztery pory roku wypas ten kawałek z osypkiem i żrawina
                        ciasto dobre można śmiało sobie czymać w rękach osobiście mi pizza i kebabik
                        smakuje :)
          • Gość: cyryll Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.10, 09:08
            Potwierdzam niestety.
            Pizza ok, naprawdę, ale zadyma w lokalu masakruje pozytywy żarełka.
            Przez czas oczekiwania i konsumpcji przesiąkłem (ubrania) pizzernią na wylot.
            Kurtka, sweter, koszulka. Wszystko w pralkę, bo w domu pachnie kuchnią :). Tak
            więc czekam na wentylację. Ewentualnie zamówienie dojazdowe - póki co. Ale
            żarełko niezłe.
            • Gość: bausn Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.10, 09:21
              ostatnio przyjechała zimna
              nie wiem czy ten wypłosz jeździł gdzieś z nią po mieście czy co
              ilość duża, ale smakowo bez rewelacji
              niedoprawiona jak to powiedział mój kolega
              • Gość: Mizia Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.147.104.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.04.10, 23:43
                Wymiotowac sie chce jak sie czyta te posty, z których większośc
                pochodzi od jednego własciciela Biesiadowa a drugi Stelli.
                Jeden drugiego przesciga w zachwalaniu swojej pizzy.
                WEŹCIE SIE CHŁOPY DO ROBOTY BO ANI JEDNA ANI DRUGA NIE ZASŁUGUJA NA
                LAURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                JAKIE O NICH WYPISUJECIE.
                NAPRAWDĘ NIE MACIE POJECIA O ROBIENIU PIZZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: do biesia i stelli Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.04.10, 11:41
                  powiem tyle jadłem ostatnio w pizzerii italia na piaskowej, choć niechętnie bo
                  cen nie mają niskich ale wpadłem w szok! jakość smak miękkość ciasta powaliła
                  mnie, jestem krytykiem więc sam się zaskoczyłem biesiadowo to suchy i twardy
                  kawał jakiejś sklejki a w stelli rozwolnienie trzy dni to wszystko dziękuje
    • Gość: rimi Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.10, 19:45
      Nie jest najgorzej, menu jak w innych lokalach, nic szczególnego.
    • Gość: luk006 Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 22:11
      A ja dzisiaj jadłem i serdecznie polecam. Ciasto-ok., dodatki-ok,
      smak-ok, czas dostawy na Piaskową ok. 40 minut (pora kolacji), cena
      przystępna, wielkość małej = wielkość normalnej w pozostałych
      pizzeriach. Jak dla mnie ogromna konkurencja do mojej ulubionej
      Mexicany. Oprócz tego dostałem 3 sosy gratis.
      Obawiam się tylko czy nie spoczną na laurach kiedy zdobęda już
      klientów. Kiedyś Diavollo też miało pyszną pizzę...
      Pozdrawiam
      • Gość: sd Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.10, 23:28
        Czy twoja pizza też miała tak spieczone twarde ciasto?
    • Gość: zbychu Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 23:32
      padaczka jakich mało ..... nie polecam. zamowiłem ostrą dostałem słodką oraz zimną nawet podkładu pod pizze nie dają i z kartowu az cieknie syffffffffffffffff wstyd
      • Gość: zbychu Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 23:35
        a te słabe komentarze ze pizza jest dobra to piszą pracownicy na prosbe szefa lizusy!!!! mega niewypał padnie tak szybko jak powstało
        stella to taki sam kasztan jak te biesiadowo.
        • Gość: do zbyszka Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 09:00
          widac ze chłopie masz pojecie o biznesie za 40tys te co napisałeś to bys dobrego auta nie kupił a za to otworzysz lokal widac ze pochodzisz z poniatowa albo tam gdzie gołębie maja pentle i lataja w kaskach za 40 tyś to moz bys sobie kupił piec i sztućce i pare tależy:) a co do podkładów do pizzy to powinni dawac jakies talerzyki papierowe pod spód albo coś innego z tym to ci przyznam racje ze to zalatuje troszkę wsią. Jeśli chodzi o pizze mi osobiście smakowała towar wydaje sie byc ok nie jakiś tani syf a pozatym to jadłem pizze w kolalu a nie z pudełka a to tez jest inny smak bo dosatajesz gorącą a nie jakis pajac zanim ja do ciebie dowiezie to opie... pół wałbrzycha zeby ci ja dostarczyć dlatego rada jest taka jak dobra pizza i zeby poznac jej walory czeba sie wybrać do lokalu a nie w kartonie który zanim do ciebie trafi opie... pół wałbrzycha :) hehe
          • Gość: do zbyszka Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 09:34
            a i jeszcze jedna sugestia do ciebie jak ci nie smakowało i nie było zgodne z
            towjm oczekiwaniem i zamówieniem to czeba było zadzwonic do lokalu poprosic
            szefa i powiedziec co myslisz na ten temat chyba ze tam gdzie mieszkasz to niema
            zasiegu zadna siec telefoniczna to juz nic na to nie poradze a pizze zamawiałes
            jak byłeś w miescie ;d
            • Gość: fdfsdf Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.10, 14:00
              Ja zadzwoniłem, że pizza jest twarda jak skała a Pani mi powiedziała, że ma być twardabo to nie DaGrasso, to jest podejście do klienta? Nie można było powiedzieć, że taka jest i już, mają kompleks DaGrasso?

Zresztą DaGrasso to też syf.
              • Gość: viva Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 17:24
                a ja tam wolę jak ciasto jest twardsze, bo przynajmniej sie nie rozłazi i mozna
                utrzymać kawałek w ręku:)
                widocznie maja taką recepturę, mnie bardzo smakowało i kebabik też:)
                • Gość: klient Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 18:24
                  pizza daje rade, fajny lokal, ogolnie to gut
                • Gość: fsdf Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.10, 19:39
                  Twardsza, a nie twarda jak skała, a to spora różnica.
                  • Gość: jeremi Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 109.243.8.* 13.02.10, 20:36
                    ja w pizzeri byłem dwa razy raz na kebabie i raz na pizzy i powiem szczerze,ze
                    żarcie maja tam niezłe tylko browara brak a co do kelnerek no widziałem i dwie i
                    zdecydowanie brunetka...ladnie opalona,usmiechnieta....mam nadzieje,ze takich
                    tam wiecej
                    • Gość: klient Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 109.243.8.* 13.02.10, 20:43
                      heh pizza beznadzieja a ta kelnerka...ehh blondi..mogłaby zadbać o paznokcie bo
                      troche obrzydziło mi żarcie a na dodatek przesiakłem tym zapachem calutki!
                      zainwestujcie w wiatraki!tragedia...kolejna pizzeria do bani w tym miescie
                      • Gość: Inka Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 21:51
                        a mnie sie podoba pizzermen ten z bródką i robi dobra pizzę
                        byłam 2 razy, fakt wcześniej było troche zadymione, ale dzis było ok, chyba maja
                        nowa wentylacje nad piecem
                        kolega zamowił kebab i tez mu smakowal
                        dziewczyny chyba spoko, dajcie im sie rozwinąć
                    • Gość: gość Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 188.33.222.* 14.02.10, 17:41
                      byłem dzisiaj w tej pizzeri z moją dziewczyną pierwszy raz i powiem szczere ze
                      jesteśmy zadowoleni. fajny wystrój,pizza całkiem smaczna i całkowicie nie
                      rozumiem tutaj niektórych opiń. albo to konkurencja albo wrogowie...szkoda,ze
                      tak psujecie temu lokalowi opinię.
                    • Gość: gosc koniec dobrych opini!!!!!!! IP: 78.9.89.* 14.02.10, 18:09
                      No i własnie sie skończyła moja dobra opinia na temat
                      biesiadowa,wczoraj mało brakowalo a pizza wyladowałaby im na
                      ladzie,tylko iść mi sie nie chcialo. zamowilem dokladnie taka samą
                      pizze jak kilka dni po otwarciu i SZOK!! Twarda jak
                      kamień ,powykrzywiana,sera jak na lekarstwo i zimna.Tez ich
                      promocja,że do dużej,na wynos napoj gratis -to jakiś kit,laska
                      odmowila bo sam odbieralem.
                      A łudzilem się, ze zawsze bedzie taka sama.Róbcie tak dalej a szybko
                      się zwiniecie,zresztą ŻYCZE TEGO PRZY TAKIEJ POLITYCE!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: gość Re: koniec dobrych opini!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 18:44
                        też nie rozumiem jak można im psuć tak opinie, kiedy pizza jest na prawde dobra,
                        bylismy wczoraj ze znajomymi i jestesmy zadowoleni
                        wcześniej zamawialismy na dowoz i tez ok
                        a cole dostalismy do dużej pizzy na dowóz, tak jak napisane jest na ulotce
                        pozdrawiam
                    • Gość: stella Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 22:02
                      pizza dramat.zapraszam do Stelli na pizze tam jest najlepsza. mają duzą pizze i jest bogata w składniki nie ma lepszej.
                      • Gość: www Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 09:41
                        ciekawe czemu stella siedzi ciągle na tej stronie i bruździ, żal pl.
                        ja tam zamierzam iśc spróbowac i nie czytać tych niektórych bzdurnych opinii
                        • Gość: no bo jest tak :) Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 00:14

dlaczego steela siedzi i brudzi juz ci koleżanko mówię spadła im ilość zamówień tak samo jak w pozostałych pizzeriach jeśli się otwiera coś nowego to pozostałym spada zarobek (chodzi mi o tą samą branże ) a ze w biesiadwie serwują dobra pizze i ze nie trzeba szukać dodatków z lupą jak ktoś tu już wymieniał:) tylko jest wszystko tak jak powinno to wyglądać dobrze ułożone ciasto nie jest jak papier tylko smaczne i da sie wszystko uczymać w ręku nawet przy dużej pizzy co średnica pizzy mówi o sobie :) a co do do złocistego napoju juz jest dziś sam byłem piłem piwko i dostałem smaczną pizze średnią na dwie osoby to było mało tak smakowało :) i powiem szczerze że polecam tą pizzerie tym którzy lubią dobra pizze :) wszystko jak w należytym porządku lokalik wystrojony ze smakiem pizza na sam widok smakuje a po skosztowaniu smak zostaje długo w pamięci nasza ocena jak w stosunku do wałbrzyskich pizzeria to 10!!!!!! a przed nią to tylko Mexikana tez była naszym numerem 1 w wałbrzychu do tej pory ale czasy się zmieniaja i lokale nowe powstają jak naibardziej JAK DOBRA PIZZA TO TYLKO W BIESIADOWIE :) P.S ZADOWOLONY :)
                • Gość: niesmaczne Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 23:18
                  syf! i kpina! nie rozumie tylko po co te komentarez wystawiane z tego samego IP . kpina ... czy wy naprawde jecie ten syf ??? przeciez jest pare dobry pizzeri w miescie. Widac ze ta Stella to takie samo gowno jak i te Biesiadomo i cxały czas wypisuje ze jest najlepsza. piszecie jeszcze ze Hallo pizze zamykają przez was, gowno wiecie prawda jest taka ze ten pacjent z Hallo to psychol i nikt u niego nie chce poracowac a sam juz nie daje rady.. ..... jak ktos ma dobre jedzenie to nier musi sobie pozytywnych komentarzy pisac. oto najlepsze pizzerie w miescie:
                  1. Diavollo
                  2. mexicana
                  3.paparazzi
                  4.italia
                  5. da grasso
          • Gość: normalny Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 15:15
            BEZ KOMENTARZA ! Widać że większość osób które tutaj piszą to albo złośliwa
            konkurencja (ze stelli i innych pizzerii ), która nie potrafi pozyskać klientów
            lepszymi ofertami tylko typowo polskimi metodami tzn. spalić , opluć albo
            podjebać . Druga grupa to analfabeci którzy nie potrafią się wysłowić a kura
            piszą przez ó i nareszcie trzecia grupa czyli ci którzy mieszkają we wsi gdzie
            psy chujami wodę piją , sami chodzą za stodołę srać a na co dzień wpierdalają
            suchy chleb z cukrem lub ziemniaki z cebulą .Raz na rok pójdą gdzieś do lokalu
            to nawet nie wiedzą jak jeść nożem i widelcem a jak zjedzą coś lepszego to grają
            arystokracje . Wstyd !! zanim coś napiszecie debile to się 10 razy zastanówcie
            bo jak czyta się niektóre wypowiedzi to już nawet nie chce się żygać !
            Pozdrawiam tych którzy wiedzą co dobre .
            • Gość: feeee Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.03.10, 16:20
              zamówiłem ostatnio pizze z biesiadowa po zjedzeniu miałem w ustach dziwny posmak
              nie wiem czy to sosy z wodą z kranu czy ciasto z proszkiem czy sodą? posmak w
              buzi długo się utrzymywał takie coś jak zgaga ciasto suche kruszące się,
              podziękuje im chyba ten posmak był długo uciążliwy
            • Gość: normalna Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 20:31
              Zgadzam się w pełni z "normalnym". Zastanówcie sie 10 razy zanim coś napiszecie.
              Dla mnie był wszystko gut:)
    • Gość: zbychu Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 00:43
      wiadomo ze jestes z biesiadowa i bedziesz pisał brednie !! nadaje sie ta pizza do Lidla albo do Biedronki jako mrozona. zamawiałem pizze na ul.blankową to chyba powinna byc ciepła... bucu ! do pię t nie dorasta da grasso próbujcie na jakiejs wiosce otworzyc dobra rada.
      • Gość: klaudia Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 00:45
        moze w Strudze byscie otworzyli??? albo Czarny BÓR??? nie rozumie jak mozecie mówic ze to jest dobra pizza?
        • Gość: smakosz Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.10, 08:31
          Dajcie spokój z taką pizzą. Ci co tu pisza ze jest dobra nie maja
          zielonego pojecia o pizzy. Ciasto spieczone, jakis sucharek. Pizza
          niedoprawiona - wzialem ostrą niby piekielnie bo taka lubie - wogole
          nie byla ostra. Pozatym w lokalu walilo spalenizna i dymem ze sie
          dusiłem. NA wsi to by nawet nie przeszlo. Pełna amatorka
          • Gość: klientka Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.10, 22:10
            macie racje to pizza jest do bani...dzisiaj ja zamawailam i
            wyrzucilam ja bo znalazlam w niej "rudawego" wlosa,pogratulowac p.
            kelnerce... brak jakiego kolwiek kontaktu z szefem widocznie trzeba
            uderzyc wyzej niz Walbrzych... a sanepid pewnie tez sie tym
            zainteresuje:) na dodatek zimna a kierowca usmiechniety wszedl na
            klatke schodowa bez termosu... sory ale zmiencie pracownikow bo nie
            wróże wam przyszlosci... ogolnie lipa... dobra rada jak chcecie tam
            zamawiac to sprawdzcie czy nie ma jakiegos włosa albo innej
            niespodzianki...:( ble...
            • Gość: gordon ramzei Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.10, 00:20
              this it pizza !!!!! this is shit no pizza!!!!!!!!!! fuck shit fuck!!!!!
              • Gość: nsgdsy Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.centertel.pl 13.02.10, 10:14
                beznadzieja, chodziłem, na pizze prawie codziennie ale ostatnio
                zauważyłem jakąś nową kelnerke taką w ciemnych włosach, i powiem że
                pizza super ale jak na nią patrze to mi się jeść nie chce, nie wiem
                czy chodzi do pracy z przymusu czy jej nie płacą, bo wyraz twarzy
                niezadowolony, wogóle chodzi jakaś zakręcona, niemiła!!!! Gdzie ta
                kelnerka co była od początku taka blondynka zawsze uśmiechnięta,
                zawsze porozmawiała bardzo miła że przy niej to najgorsza pizza
                miała najlepszy smak:)
                • Gość: do nsgdsy Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 188.33.160.* 13.02.10, 16:56
                  to se ją wynajmij do domu pajacu!
                • Gość: izi Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 17:30
                  faktycznie blondynka jest miła, usmiechnie się i zagada... oby tak dalej, innych
                  dziewczyn nie znam, mam nadzieję, ze jak tam wróce będą równie miłe jak blondynka,
                  pizza ok!
          • Gość: biesiabiedowo Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.10, 11:07
            wczoraj wzielismy dla odmiany z dagrasso i smakowo przy tej biesiadbiedowej jest
            jak real madryt przy zielonych mrowiny
            • Gość: wyz Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 11:34
              pizza mi bardzo smakowała, duzo sera i innych dodatków, sosy gęste i smaczne.jestem na tak
              Z Da Grasso? chyba kpicie , ostatnio jadłem - popsuli sie w Da Grasso, nie da sie utrzymac kawałka w ręku, sera z lupa trzeba szukać, a sosy takie rzadkie jak woda
              • Gość: Niezadowolony Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.02.10, 01:27
                Nie będe nikomu ubliżał bo nie po to tutaj piszę. Chodzi o to, że
                zamawialem dużą pizze na Poselską czyli rzut beretem od biesiadowa,
                pani powiedziała mi że będę czekał 40 minut po 50 minutach dostałem
                telefon, że kucharz się pomylił i pizza jest średnia. Nie zostałem
                zapytany czy może być mniejsza tylko oznajmiono mi że jest i już co
                mnie bardzo zraziło. Łącznie czekałem 1,5h i dostałem zimną pizze,
                oczywiście zadzwoniłem i powiedziałem co mi leży na wątrobie. Pani
                stwierdziła że już wysyłają gratis itp itd. oczywiście kontaktu z
                szefem nie było.drugą pizze dostałem po kolejnej godzinie czekania i
                znowu była zimna. Ciasto jest bardzo suche sosy czuć, że robione z
                marnej jakości składników (w sosie czosnkowym można wyczuć smak
                jakiegoś taniego majonezu) pizza była niesmaczna. Składników było
                śladowo. Do tego kierowca był bardzo nie miły i nie potrafił sie
                wypowiedzieć co też mnie zraziło. po 1,5h czekania i głodu
                przychodzi z pizza facet który nie powie ani dzień dobry ani pocałuj
                mnie w dupe. do tego zaczyna się jąkać i bełkotać. Ogólnie jest to
                następna masówka typu da-grasso. Osobiście wolę zjeść mniej a lepiej
                zwłaszcza, że ceny są z kosmosu! w innej pizzerii za cenę dużej
                zamówisz 2 średnie wiec tak czy siak na 1 wychodzi a jest duzo
                smaczniej. Polecam Mexicane i Paparazzi tam chociaż wiem, że zawsze
                dostane gorące jedzenie i co najważniejsze z najlepszych jakościowo
                składników.
                • Gość: Wika Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 15:40
                  mnie smakuje ta pizza i wcale nie uważam żeby było mało składnikow, wręcz
                  przeciwnie, wszystkiego jest dużo, sosy gęste i smaczne.to w innych pizzeriach (
                  a jadłam w kilku w wałbrzychu) trzeba szukać dodatków chyba z lupą.
                  Mexicany nie polecam, zamówiłam kiedys pizze i czekałam na nią ponad 3 godziny,
                  az zrezygnowałam!!!
                  • Gość: stell Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 18:09
                    pizza tragedia, potwierdzam
    • Gość: Zadowolona :) Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 00:39
      Pizza THE BEST nigdzie w Wałbrzychu takiej nie jadłam :) po prodsu rewelka miła obsługa koleś co robi pizze sam ja podaje i ten jego nie spotykany uśmiech na twarzy :)widać ze chyba robi to co lubi albo jest właścicielem pizza rewelacja sosy smaczne pani z obsługi tez uśmiechnięta bardzo miły lokalik pewnie często tam będę zaglądać a jesli chodzi o te negatywy to wydaje mi sie ze to tylko konkurencja je pisze bo dostali ostro po majtkach i jak tak dalej będzie to życze powodzenia wałbrzyskim pizzerią szczególnie tej co tak się czesto odzywa na tym forum :) pizze maja jak by kominiarz ja z komina wytargał i posmarował sadza zemjast sosem ;) a co do PCV i taniego majonezu to kolego ze steli zobacz w swoje faktury napewno znajdziesz je na pierwszym miejscu ;)
      BIESIADOWA THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polecam Zadowoleni :)
      • Gość: Clint Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.02.10, 08:04
        wymiękam,
        powiem ci tak kolesiu z biedobiesiadowa
        prowadzisz tak żenujący wątek, że już nigdy nie zamówię u was pizzy,
        chyba że będę potrzebował nakarmić psy
        • Gość: kamil Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 188.33.111.* 16.02.10, 17:34
          tylko jednym zdaniem...pizza rewelka :) polecam
          • Gość: karolina Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 188.33.111.* 16.02.10, 17:38
            jak narazie to najlepsza pizza w mieście. najadłam się aż brzuch boli...pizza
            ooogromnaaa. szczególnie polecam głodomorom :)
            • Gość: gość Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 18:07
              Zgadzam się pizza rewelacyjna, wzieliśmy z dziewczyną średnią i najedlismy sie
              aż za bardzo i piweczko już jest pychotka
              pozdrawiam
            • Gość: Mariola porażka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 21:19
              Masakra pizza nie do zjedzenia takich okropności dawno nie jadłam
              Sosy porazka zero smaku!!!!!!
              Pizza smierdzi a nie pachnie i ma jakis specyficzny smak
              szok osobiscie nie polecam ale to rzecz gustu!!