kristofik777 15.01.17, 13:07 25 finał WOŚP w Jelczu - Laskowicach. Miałem pewne obawy ale na szczęście rozwiane. 25 finał orkiestry równie gorący jak w poprzednich latach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxxmir Re: 25 finał WOŚP w Jelczu - Laskowicach 15.01.17, 14:10 WOŚP w J-L, to jakiś żart, masakra. Od 11,30 do 12,30 ani jednegi wołóntariusza pod B-M I-M i Biedronka, dopiero pod Biedronka na Bożka, dwoch chłopców. I taki będzie finał zbiórki. Odpowiedz Link
xxxmir Re: 25 finał WOŚP w Jelczu - Laskowicach 15.01.17, 20:23 A jednak nikt się nie odezwał. To przecież nie chodzi tutaj o zabawę, tylko o pieniądz. A gdyby nnawet, to gdzie finał zabawy, fajerwerki, światełko do nieba. Kompromitacja. Odpowiedz Link
xxxmir Re: 25 finał WOŚP w Jelczu - Laskowicach 15.01.17, 20:43 Przepraszam, zwracam honor, obudzili się o 20,30 i fajerwerki ruszyły. Odpowiedz Link
poodzian Re: 25 finał WOŚP w Jelczu - Laskowicach 15.01.17, 22:43 Było ok. Była muzyka i światełko do nieba. Dobra inicjatywa. Odpowiedz Link
misyoggii Re: 25 finał WOŚP w Jelczu - Laskowicach 15.01.17, 23:09 Na tym plakacie nawet nie ma informacji gdzie to wszystko się odbywało. Odpowiedz Link
kristofik777 Re: 25 finał WOŚP w Jelczu - Laskowicach 16.01.17, 18:27 Owszem było trochę zaskoczenia jeżeli ktoś bywał na Orkiestrze w ostatnich latach. Impreza odbywała się przeważnie na kortach obok al. Wolności i w hali sportowej przy Partyzantów. Sam się nawet lekko zszokowałem jak zobaczyłem pustki na kortach. Ale wystarczyło podjechać kawałek dalej do centrum sportu i trafiłem na właściwą imprezę. Cieszę się, że mimo sprzeciwu, negowania Orkiestry przez tv-pis oraz większość rządzących Wielka Orkiestra Świątecznej pomocy grała jak zawsze, a może nawet z większym animuszem. Odpowiedz Link
przystojna Re: 25 finał WOŚP w Jelczu - Laskowicach 16.01.17, 20:53 Byłam z rodziną w hali widowiskowo sportowej około 20:00 godziny. Oglądałami słuchałam naszego Big Bandu i licytacji gitary. Później podziwialiśmy tzw. światełko do nieba. Wszystko było dobrze zorganizowane, a ludzie wrzucali do puszek więcej niż rok temu na przekór Pisowcom. Odpowiedz Link