28.11.17, 20:10
Często kupuje pieczywo w hercie i dziwi mnie to że nie można tam płacić kartą ,,,nie zawsze.mam gotówkę,,,przydałoby się żeby właściciele zadbali o klientów a.nie tylko o swój interes.
Obserwuj wątek
    • grzesiekura Re: Hert 28.11.17, 21:58
      A po co dbać o klienta ? ... bułki coraz mniejsze i ceny w górę
      podziękował
      • wiedza22 Re: Hert 29.11.17, 02:31
        Trzeba to zrozumieć. Pieczywo nie jest stosunkowo drogim towarem , a marża na tym produkcie jest znikoma. W zwiazku z tym przyjmowanie naleznosci np za 3 bulki karta, kompletnie nie oplacilaby sie sprzedajacemu. Zyjemy w 21 wieku jestesmy przyzwczajeni do tzw plastiku ale zawsze warto postawic sie z tej drugiej strony...
    • anna0601 Re: Hert 29.11.17, 13:16
      Jakoś Brudnikowi to nie przeszkadza.
      • dorkasz1 Re: Hert 29.11.17, 13:29
        Towary w moim sklepie ogrodniczym też nie są drogie, a płatność kartą przyjmuję praktycznie od początku działalności. Myślę, że to kwestia tego jak właścicielowi zależy na klientach. Jeśli uważa, że i tak przyjdą, to nie dba o ich wygodę i nie uważa, że strata jakiegoś klienta z powodu braku płatności kartą, to wielki problem. Ma tyle, ze mu wystarczy, jeden mniej czy więcej, niewielka różnica.
        • chrzastawianin Re: Hert 29.11.17, 22:58
          Hert nie zachwyca jakością pieczywa. produkcja taśmowa.
          • dorkasz1 Re: Hert 30.11.17, 16:48
            No kiedyś było lepiej, teraz jeśli sama nie piekę, chyba wolę pieczywo od Brudnika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka