Dodaj do ulubionych

Dojazd do STREFY w JELCZU

19.03.07, 18:38
Witam. Jak dojechać do pracy do strefy na 6:00 rano i na 14:00??? Czy dojeżdżają tam specjalne autobusy i ile kosztują, a może jeździ komunikacja miejska bo widziałam przystanki. Bardzo prosze o odpis bo na naszych przystankach nie ma żadnej informacji o dojeżdżających autobusach do strefy. Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • nokianin Re: Dojazd do strefy w Jelczu 19.03.07, 19:07
      gdybym miał tak blisko do pracy to chyba jeździłbym rowerem smile nawet w śnieg
      czy w deszcz smile
      • moniano Re: Dojazd do strefy w Jelczu 19.03.07, 21:37
        pomocny jesteś,,, tylko że rower mi ukradziono a w następny narazie nie inwestuje;/
        • gallen Re: Dojazd do strefy w Jelczu 19.03.07, 22:38
          Ja pracuje w strerfie i faktycznie na wiosne , lato spokojnie rowerkiem sobie pociskam a w zimie samochodzikiem. Jako takiego autobusu nie ma jedynie zakłady maja swoja prywatna linie które transporują swoich pracowników ale to tez nie wszystkie. (Napewno ma Ronal , reszty nie jestem pewien)
          • adamogo Re: Dojazd do strefy w Jelczu 19.03.07, 23:08
            Na początek nie powiedziałaś, skąd dojeżdżasz i do jakiego konkretnie zakładu. Z tego co zauważyłem na przystankach, to z firm ma tylko Ronal i Toyota. Inne sobie podarowały, gdyż takie autobusy, zwłaszcza u przewoźnika PKS Oława, dużo kosztują. Jest jeszcze w Laskowicach komunikacja miejska, z czego mi wiadomo, dojeżdża do Jelcza, ale tylko w okolicach ul. Techników no i do Miłoszyc, a z tamtąd kawałek do strefy jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka