Dodaj do ulubionych

Irytujace forum

26.01.09, 21:07
1.wciąż te same tematy-odbiegające od tematu forum tj.Jelcza-Laskowic
(co mnie obchodzą dewiacje poodziana i mixera nt księży itp?)
2.Wciąż pojawiajace się klony, np heymdall przez jedno "l"(czy ktoś
myśli że tu są sami idioci?)
3.Ciągłe obrażanie i lżenie innych forumowiczów lub ludzi, których
nie podobają się poglądy(obraża mnie nazywanie mnie katolem-czy
można złożyć skargę z powództwa cywilnego z powodu obrażania mocih
uczuć?)
4.trole o różnych nickach
Forum po prostu jest irytujące!!
Obserwuj wątek
    • skuterionex Re: Irytujace forum 26.01.09, 21:46
      Zgadzam się w tym temacie. Najwięcej wkurza pisanie pięciu wypowiedzi pod rząd.
      Nie czekając,aż ktoś się wypowie w danym temacie. Na prymitywne zaczepki
      spuszczam kurtynę.Po prostu ignoruję. A podszywanie się pod czyjegoś nicka?
      Odpowiem tak : "Przyczepiło się g....o okrętu i mówi płyniemy". Przestali pisać
      po murach ,bo trochę podrośli ,to wzięli się za pisanie na komputerach. Szkoda
      ,bo mogło być ciekawie, a tak "kicha pełna" . Jak ktoś zna się na wszystkim ,to
      znaczy ,że nie zna się na niczym. Próbuję się w ten sposób "dowartościować" Paru
      takich "obrotowych" w tej gminie jest. Takie pseudoomnibusy. Pozdrawiam.
      • athena_z Re: Irytujace forum 26.01.09, 22:02
        Tylko czekać, aż ten wątek zaśmiecą big_grin ... może obstawimy zakłady, który
        pierwszy kozak się zerwie ?! big_grin
    • athena_z Re: Irytujace forum 26.01.09, 21:57
      Dlatego warto tu zaglądać z taką częstotliwością jak ja smile
      "raz na ruski rok" smile
      Po stwierdzeniu faktu, że wciąż tu ten sam skład okłada się chłamem, wychodzę smile
      ...i wracam w nadziei, za jakiś czas, odzieram się z wątpliwości i znowu znikam smile
      Szkoda czasu na tak bez konstruktywne dyskusje.
      Bo jakkolwiek ciekawy wątek by nie był, zjawi się jakiś elokwentny
      "znawca-szubrawca" i zepsuje wszystko smile
      Ale katka trzymaj się dzielnie na posterunku i jak powieje świeżością daj znać
      smile może wdepnę na dwa słowa smile
    • helaa1 Re: Irytujace forum 26.01.09, 22:07
      katka może pociesze cię Wrocław ma też taki problem bo ma ....hanke_góralke...
      • dorkasz1 Re: Irytujace forum 26.01.09, 22:10
        Ło matko i córko! A cóż to taka Góralka przy naszym Moo i jego klonach. Po
        prostu szkoda gadać i mały pikuś, też! Hej!
        • dorkasz1 Re: Irytujace forum 26.01.09, 22:14
          Lepiej napiszcie jakie ciekawe ptaki latają w Waszej najbliższej okolicy? Do
          mojego karmnika wciąż przylatuje ptasia banda w stałym składzie: mazurki, sikory
          bogatki i modre, raz pojawił się rudzik. Ognikowe kuleczki wyjadały dwa gile, a
          z trawnika coś wydziobywały dzwońce.
          • orillo Re: Irytujace forum 27.01.09, 19:26
            Niestety, forum jest irytujące, ale miejmy nadzieję, że to się zmieni.

dorkasz1 napisała:
            > Lepiej napiszcie jakie ciekawe ptaki latają w Waszej najbliższej okolicy?

Ja mieszkam w bloku, więc na karmnik nie mogę sobie pozwolić. Ptaszki niestety śmiecą przy jedzeniu, a ja nie chcę mieć awantur z sąsiadami...ale powiesiłem pyzę dla sikorek, więc sikorki modre i bogatki odwiedzają mnie regularnie. Natomiast na działce powiesiłem karmnik automatyczny, który odwiedza wiele ptaszków: sikory bogatki i modre, mazurki, dzwońce i zięby. Często wpadają też kosy i kwiczoły na jabłka, które zostawiam pod karmnikiem. Niedługo, jak tylko znajdę czas, to wrzucę filmik na swoją stronę na you tube.
            Pozdrawiam.
            • dorkasz1 Re: Irytujace forum 27.01.09, 19:53
              U mnie jabłka jedzą sikorki modre. Ja je wieszam na drzewach smile
              Nie mam kwiczołów i zięb sad Kosy też są smile
        • helaa1 Re: Irytujace forum 26.01.09, 22:19
          Tylko,że powinien miec nick Hanki_góralek...pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka