kaszka-manna 04.09.09, 11:12 Witam! Czy może mi ktoś z Was polecić jakiś nocleg w okolicach Karpacza? Wszystkim dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cindirella70 Re: Karpacz-noclegi 07.09.09, 22:48 www.strzelec.karkonosz.pl/ Zobacz ten pensjonat w Karpaczu. Odpowiedz Link
kaszka-manna Re: Karpacz-noclegi 08.09.09, 23:36 Wielkie dzięki A czy to jest sprawdzony obiekt? Odpowiedz Link
cindirella70 Re: Karpacz-noclegi 09.09.09, 08:41 Sprawdzony, wszystko co piszą na stronie się zgadza, tyle, że sauna i jaccuzi są płatne. W rzeczywistości moim zdaniem sprawia lepsze wrażenie niż na tych zdjęciach, całkiem przyzwoity pensjonat za tą cenę Odpowiedz Link
marcia_21 Re: Karpacz-noclegi 10.09.09, 12:20 GWAREK. Polecam, miły gospodarz, pokoje z widokiem na Śnieżkę. Blisko do centrum, tanie pokoje i spokojna okolica, jest możliwość urządzenia grilla i parking dla wczasowiczów. Polecamsama byłam tam kilka razy i jestem zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link
marcia_21 Re: Karpacz-noclegi 10.09.09, 12:22 www.nocleg.urlop.info.pl/?id=294 tutaj można dowiedzieć się więcej Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Karpacz-noclegi 11.09.09, 13:19 www.chatamagnolia.wkarpaczu.pl/galeria.htm Odpowiedz Link
the-only_betty26 Re: Karpacz-noclegi 11.09.09, 19:47 Polecam Pensjonat Max w Karpaczu nad potokiem, w ładnym miejscu i tylko 10 min. do Centrum.Pokoje bardzo czyste i wygodne. Śniadanka, internet, parking i sauna w cenie noclegu.Mają tańsze bilety do Groty Solnej i na całoroczne lodowisko w Karpaczu oraz fajny wybór wycieczek jednodniowych. Praga Nocą jest super, polecam. Miła obsługa i spory wybór pakietów lub dodatkowych atrakcji. Zajrzyjcie na stronkę: www.pensjonatmax.pl Odpowiedz Link