hmmm88 08.09.09, 14:41 mogłby mi ktoś polecić jakiegoś dobrego kamerzyste na wesele? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokoszka83 Re: kamerzysta 09.09.09, 12:09 u mnie i szwagra na weselu kamerował pan Grzegorz z Jelcza, super gość, podaj maila to wyślę ci jego nr telefonu, bo na publicznym forum nie wiem czy mogę Odpowiedz Link
lookart Re: kamerzysta 09.09.09, 23:53 Cześć, mam genialnego kamerzystę. Młodego, zdolnego człowieka, który pracował i dalej dorabia w telewizji w Wałbrzychu, a dodatkowo robi reklamy. I co najważniejsze to przykłada się do produkcji filmu weselnego i za bardzo niską cenę to robi. Jeżeli by Cię też interesował fotograf to jego brat cyka zdjęcia. A jeżeli samochód weselny by Cię interesował to w Laskowicach działają kolesie z www.autoklasyk.com.pl Jeżeli chcesz więcej informacji to napisz na maila lookart@gazeta.pl Ps. Mogę też załatwić Ci salę weselną w bardzo dobrej cenie Odpowiedz Link
kolorowydinozaur Re: kamerzysta 13.09.09, 15:06 Witam Ja mialam swietnego kamerzyste na swoim slubie. Zaskoczyl nas z mezem nowatorskimi i dynamicznymi rozwiazaniami. Jest to czlowiek mlody z pelna glowa pomysla dlatego tez montaz filmu okazal sie strzalem w dziesiatke. Z tego co sie orientuje to jezdzi on po calej Polsce wiec musi byc naprawde dobry. Jestesmy z mezem bardzo zadowoleni tym bardziej, ze jest to czlowiek komunikatywny i przemilo sie z nim wspolpracuje. Oto link do naszego pleneru www.vimeo.com/groups/22833/videos/6470178 Odpowiedz Link