Gość: ~~JA IP: *.xdsl.centertel.pl 02.02.10, 19:34 Jak to jest z tymi punktami? Do indeksu przepisuje się tylko ile jest punktów z danego przedmiotu (np. matematyka 7), czy jest to jakoś przeliczane tzn. np jeżeli mam 4 z matmy to mam 5 punktów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iri Re: PUNKTY ECTS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 19:36 pkt ects sa wagami przedmiotow-do sredniej wazonej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~JA Re: PUNKTY ECTS IP: *.xdsl.centertel.pl 02.02.10, 19:42 Czyli do indeksu jak i na kartę osiągnięć przepisuję tylko punkty z mojej rozpiski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: PUNKTY ECTS IP: *.tktelekom.pl 02.02.10, 20:02 punkty ECTS są przyznawane za zaliczenie przedmiotu a nie za to na jaką ocenę się zdało / zaliczyło ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: PUNKTY ECTS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 13:07 ale to w jaki sposob tzn na jaka ocene zaliczyles przeklada sie jaka wyjdzie Ci srednia bo punkty ECTS sa pewna waga dla oceny np. matematyka 7 ECTS historai 5 ECTS wos 3 ECTS I TWOJE OCENY matematyka 3 historia 4 wos 5 z tego wynika, ze srednia Twoich ocen to 4, ale dla sredniej wazonej 3, 73 takze to w jaki sposob zaliczysz ma znaczenie bowiem lepiej zaliczac jak najlepiej te przedmioty, ktore maja najwiecej punktow ECTS mam nadzieje ze sie nie pomylilem piszac szybko i tlumaczac lakonicznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~JA Re: PUNKTY ECTS IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.10, 13:09 Już wszystko rozumiem. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: PUNKTY ECTS IP: *.icpnet.pl 04.02.10, 21:41 może zadam trywialne pytanie ale co z wfem? mam 1 przy tym przedmiocie i nie mam oceny gdyż był tylko na zaliczenie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: PUNKTY ECTS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 13:13 > może zadam trywialne pytanie ale co z wfem? mam 1 przy tym przedmiocie i nie ma > m > oceny gdyż był tylko na zaliczenie?! hmm do zaliczenia semestru musisz miec komplet punktow ECTS takze musisz uzbierac wymagana ilosc czyli te na ogol 30 ECTS, takze wf musisz miec zaliczony, ale nie pamietam jak to jest jak jest tylko zal. pewnie w nastepnym semestrze cos co bylo na zaliczenie bedzie takze z tego czegos bedziesz miala potem ocene, ale jak licza srednia to tez nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: PUNKTY ECTS IP: *.chello.pl 05.02.10, 13:55 Spytaj się w swoim dziekanacie, tak bedzie pewniej. Nie ma jednego sposobu liczenia średniej ocen. Odpowiedz Link Zgłoś