Gość: mc IP: *.wlanet.wla.pl 26.06.04, 23:37 heja! byl ktos moze na egzaminie? i jak wam poszlo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomqpl Re: POLITOLOGIA UMK!!!!!!!!!!!! 27.06.04, 20:39 Raczej dobrze. Rozwaliły mnie jednak te pytania z kultury ("pies andaluzyjski "). Na auli gdzie pisałem wyrzucono dwie osoby za porozumiewanie się, więc nie warto ściągać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: POLITOLOGIA UMK!!!!!!!!!!!! IP: *.wlanet.wla.pl 27.06.04, 21:28 pytania z kultury faktycznie rozbrajajace, pojecia tez nie wszystkie mi znane. Nie wiesz moze jaki bedzie prog? Odpowiedz Link Zgłoś
tomqpl Re: POLITOLOGIA UMK!!!!!!!!!!!! 28.06.04, 11:16 O, tak, jeszcze pojęcia, za cholerę nie wiedziałem co to erystyka. Próg może wynieść nieco ponad 80 pkt, tak mi się widzi, chociaż - z tego co widziałem - wiele osób napisało słabo, więc może być niższy, taką mam nadzieję, wiem, naiwny jestem. Mam jednakowoż nadzieję, że wyniki pojawią się na stronach UMK tak szybko, jak to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemądrzały Re: POLITOLOGIA UMK!!!!!!!!!!!! IP: *.legnet.optimedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 15:19 Jak kandydat nie wie co to erystyka to znaczy,że mało wie...Ludzie z czym na egzamin?! Hehe powodzenia życze :-) Odpowiedz Link Zgłoś