Gość: Paweł IP: 213.199.253.* 05.07.04, 18:55 Szukam osób, które dostały się na Makrokierunek II (Luty) na Politehnikę Warszawską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igor Re: Makrokierunek na pw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.04, 19:02 ja się dostałem na II ale od października, ale kurcze nie wiem czy tam pójść chodzi mi głównie o laski, a raczej ich brak. Myślę że jeżeli mam pójść do szkoły gdzie 99,99% stanowią faceci, to równie dobrze mogę pójść do woja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Makrokierunek na pw IP: 213.199.253.* 05.07.04, 19:24 No niestety to jest duży minus tego wydziału. Za to mój kumpel ma farta. Dostał się na polonistykę na uw, gdzie są prawie same dziewczyny. Ile miałeś łącznie punktów ? Chciałbym się dowiedzieć od ilu przyjmowali do grupy rozpoczynającej studia w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Makrokierunek na pw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.04, 20:21 ja 175. A co do polonistyki hmm.. widziałeś kiedyś ładną polonistkę? Co z tego ze jest ich dużo jak już szukać ładnych to psychologia, może pedagogika, może ekonomia, na pewno anglistyka, no i Akademia Medyczna Odpowiedz Link Zgłoś