Gość: perwersje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:36 czy ktoś wie coś o tym kolegium - moze studiuje tam albo cos po prostu slyszal o tej szkole? proszę o odpowiedz pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gilus19 Re: nkjo w Łowiczu IP: 195.136.247.* 16.07.04, 16:57 podobno nie najgorsze kolegium a na pewno szkola o nieba lepsza niz MWSHP w lowiczu (fascynuje mnie ten skrot - jest taki dluuugi ;P)no i jeszcze dodam z relacji ludzi ze dostac sie jest lawiej niz utrzymac a jako ze mialem kontakt zarowno z absolwentami szkoly jak i aktualnymi studentami to musze powiedziec ze poziom reprezentowany przez poszczegolne osoby jest skrajnie rozny z przewaga tych mniej przejmujacych sie swoja edukacja hehe inna sprawa jest lokalizacja - lowicz jak kazde miasto ma swoje plusy i minusy ale to juz zupelnie inna bajka yo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perwersje Re: nkjo w Łowiczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 17:57 jeeej, dzieki bardzo za odpowiedź :))) to w sumie chciałam usłyszec - ze nie jest to najgorsza szkoła na swiecie... Mi w zasadzie chodzi o to aby nie zmarnowac roku siedząc w domu [nie dostalam sie na studia do Warszawy, ale nie do kolegium ani na anglistykę] i nie tracic kontaktu z językiem, bo w przyszlym roku na pewno z angielskiego bede zdawac egzaminy. Wybór padł na kolegium i to wlasnie to w Łowiczu, tam mam najbliżej, gdyż nie mam kasy na prywatną szkołę...... ach...i jeszcze moze bardziej szczegółowe pytanie - nie wiesz jak daleko jest od dworca pkp do tego nkjo [ul.Stanisławskiego] i czy ewentualnie jeździ tam jakis autobus? dzieki jeszcze raz i pozdr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nkjo Re: nkjo w Łowiczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:00 Hej, NKJO, nawet w takim, za przeproszeniem Łowiczu, to nie przechowalnia. Nie świadczymy też darmowych kursów, a zajmujemy sie kształceniem nauczycieli. Przyjdziesz, zobaczysz, może zostaniesz. Wbrew pozorom (i temu co mówia i piszą) to nie koniec świata. W końcu Cambridge to tez nie Nowy Jork. Do zobaczenia - MB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perwersje Re: nkjo w Łowiczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:26 Gość portalu: nkjo napisał(a) > Przyjdziesz, zobaczysz, może zostaniesz. Wbrew pozorom (i temu co mówia i > piszą) to nie koniec świata jasne, niczego nie wykluczam :)i nie traktuję tego nkjo jako przechowalni - chcę się maksymalnie dużo nauczyć Łowicz to na pewno nie Warszawa, jest zwyczajnie mniejszy, ale nie twierdzę ze to koniec świata albo ze poziom szkoły jest zły. MB jeśli jesteś tak obeznany/obeznana to nie wiesz ile jest tam osób na miejsce? pozdrowienia i dzięki za odp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilus19 Re: nkjo w Łowiczu IP: 195.136.247.* 16.07.04, 23:22 jesli naprawde Ci zalezy to roku tam nie stracisz ;] na stanislawskiego dojdziesz sobie spacerkiem w 20 (jesli chodzisz szybko to w 10 - ja tak mam;D) tyle lat mieszkam w lowiczu a jeszcze autobusami nie jezdzilem a to o czyms swiadczy ;P cale zycie skupia sie w szeroko pojetym centrum ;] wiecej informacji o miescie i jakas jego mapke znajdziesz na www.um.lowicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perwersje Re: nkjo w Łowiczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:27 no tak - to ja zapewne dojde tez w 10 min [wycwiczyłam sie gdy chodzilam do liceum - w sumie na drugi koniec mojego miasteczka - wychodząc o 7.50 do szkoly; ze szkoly zazwyczaj wracalam 20 min ;)] jeszcze raz dzieki, moze kidys do zobaczenia w Łowiczu....;) ajjj a nie wiesz może ile bylo tam osob na miejsce w tamtym roku...? :) Odpowiedz Link Zgłoś