Dodaj do ulubionych

propozycja prowadzenia zajęć na uczelni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:02
Pani profesor zaproponowała mi prowadzenie niektórych ćwiczeń do jej wykładu.
Jestem na IV roku, renomowana uczelnia państwowa. Jak myślicie, bawić się w
to? Zaczęłam pracę w swoim zawodzie, więc nie wiem czy jest sens poświęcać
czas na przygotowanie takich ćwiczeń. Z drugiej strony to wyróżnienie.
Obserwuj wątek
    • kajzerkowy_burak Re: propozycja prowadzenia zajęć na uczelni 03.11.04, 19:04
      A oplaca ci sie to? Jak to jakis badziew, za ktory placa grosze, to ja bym sie
      nie decydowal. Chociaz z drugiej strony kazda zlotowka sie liczy.
      • Gość: dzidzia Re: propozycja prowadzenia zajęć na uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:06
        Wiesz, bardzo dobrze zarabiam, więc opłacalność ma małe znaczenie.
        • kajzerkowy_burak Re: propozycja prowadzenia zajęć na uczelni 03.11.04, 19:07
          Jak to 'oplacalnosc ma male znaczenie'? Oczywiscie ze ma duze znaczenie. Ja sie
          nie ruszam z lozka ponizej pewnej stawki, trzeba miec swoj honor i znac swoja
          cene.
    • Gość: a Re: propozycja prowadzenia zajęć na uczelni IP: *.osk.enformatic.pl 03.11.04, 19:28
      ja bym to olal, wyrozniona i tak juz zostalas sama propozycja, a jesli masz
      dobrze platna prace, to skoncentruj sie na niej i tam sie spelniaj.
      czesc
    • Gość: Richelieu* Re: propozycja prowadzenia zajęć na uczelni IP: 217.98.107.* 03.11.04, 19:41
      na IV? rety. Kiedy mnie to samo spotkało na V myślałam, że boga za nogi
      złapałam ;) Jeśli masz w planie ckolwiek więcej niż magister to przyjmij to,
      przygotwywać się będziesz intensywnie do zajęć i tak tylko na początku. Potem
      jakoś szybciej będzie Ci to szło i zoraz mniej czasu zajmowało. Jeśli zaś nie
      chcesz, to odpuść. Być może ktoś czeka na możliwość prowadzenia ćwiczeń, Ty zaś
      zamiast cieszyć się z belfrowania będziesz mieć wyrzuty, że zrezygnowałaś z
      kokosów
      • Gość: dzidzia Re: propozycja prowadzenia zajęć na uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:48
        Hmm...Z punktu widzenia studentów dobrze by było gdybym to ja prowadziła te
        zajęcia, bo zajmuję się tym zagadnieniem w pracy i to w stopniu znacznie
        przewyższającym wiedzę zwykłego studenta (a więc kandydata na moje miejsce).
        Nikt nie mówi o rezygnacji z pracy. Zadaję sobie pytanie raczej czy warto
        poświęcić trochę czasu wolnego dla idei :D.
      • Gość: paula Re: propozycja prowadzenia zajęć na uczelni IP: 81.15.254.* 03.11.04, 20:38
        <Kiedy mnie to samo spotkało na V myślałam......>

hahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahah

prosze Cie nie rozsmieszaj mnie!!

jakbym miala takiego wykladowce jak Ty chyba bym sie powiesila!!!

poza tym ,na jakiej uczelni wykladasz chyba on-line bo ciagle siedzisz na
        kompie, wiec kiedy chodzisz na te zajecia nie mowiac juz o przygotowywaniu
        sie !!
        ojj zapomnialam Ty juz wszystko wiesz i nie musisz sie przygotowywac!!
        • veritas1 Paula to nie wypada 03.11.04, 20:43
          Internetowa Szkola Nieudacznictwa Zyciowego to renomowana uczelnia, na ktorej
          wybitne jednostki robia doktorat. Az zaluje, ze tam nigdy nie zajrze.
          • Gość: paula Veritas1 wybacz ale IP: 81.15.254.* 03.11.04, 22:15
            przemawia przeze mnie zazdrosc,az kipie, bo tez bym chciala wykladac na takiej
            uczelni,ale niestety pewnie mam za male kwalifikacje no i nie jestem
            dyspozycyjna:))))))

pzdr
            • veritas1 Alez to nic trudnego 03.11.04, 23:09
              Po prostu siedzisz caly dzien w necie i wypisujesz na forum farmazony na temat
              swojej zajebistosci. Jak zaczniesz wierzyc w to co napisalas, znaczy ze juz sie
              nadajesz na wykladowce tej znakomitej uczelni. Dyspozycyjnosc sie zalatwi.
        • Gość: Richelieu* Re: propozycja prowadzenia zajęć na uczelni IP: 217.98.107.* 03.11.04, 20:53
          90 obowiązkowych godzin na rok to tygodniowo.. ile? wychodzi, proszę Ciebie, 3
          godziny lekcyjune, 2 godziny 15 minut tygodniowo

przykro mi bardzo, że Ty musisz sterczeć w robocie od 4 do 15
          • Gość: paula Re: propozycja prowadzenia zajęć na uczelni IP: 81.15.254.* 03.11.04, 22:27
            < 2 godziny 15 minut tygodniowo> - wow ,na serio sie wysilasz,a pozostale
            godziny spedzasz przed komputerem doksztalcajac sie lub piszac doktorat!nie
            wiem jak takie osoby moga uczyc na uczelni, w glowie sie nie miesci!!

nie wiem co to za praca od 4 do 15?? moze Ty w takiej pracowalas!!
            bo ja ,dla Twojej wiadomosci, ucze 15 godzin tyg i nigdzie nie musze sterczec!!
            • student_prawa Re: propozycja prowadzenia zajęć na uczelni 08.11.04, 13:39
              Paula o.d.p.i.e.r.d.o.l. się od Richelieu. To dobra dziewczyna.
    • Gość: uzyszkodnik Re: propozycja prowadzenia zajęć na uczelni IP: *.pl / 217.173.202.* 04.11.04, 13:10
      bez mgr formalnie nie masz prawa do prowadzenia zajec (chyba ze masz mgr z
      innego kierunku), licencjat to za malo

znam przypadek kiedy prof. powierzyl prowadzenie cwiczen, a potem rowniez
      wykladow (sic!) 2 pannom z IV roku po licencjacie, byly z tego tytulu duze
      problemy, a panny mialy nieprzyjemnosci. suma sumarum lepiej nie brac udzialu
      w procederze, ktory jest niezgodny z prawem.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka