Dodaj do ulubionych

dr Zieniuk Warszaw

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:16
Witam
Czy ktoś z was ma doświadczenia z dr Zieniukiem (androlog), podobno przyjmuje
również w którejś z klinik NFZ w Warszawie??
Obserwuj wątek
    • gosif Re: dr Zieniuk Warszaw 01.12.05, 15:24
      bylismy u niego z mezem na pierwszej wizycie.na moim mezu wywarl pozytywne
      wrazenie.ale nie moge nic wiecej o nim powiedziec.w grudniu wybieramy sie na
      druga wizyte.tez jestem ciekawa komentarzy dziewczyn
      • Gość: bubcia Re: dr Zieniuk Warszaw IP: 195.42.249.* 01.12.05, 18:27
        Wrzuć sobie w wyszuiwarkę, jest trochę negatywnych opisów. Nie mam teraz czasu,
        ale raczej go nie polecam, mój mąż raz był u niego. Najlepiej sam się przekonaj.
        • gosif Re: dr Zieniuk Warszaw 03.12.05, 10:22
          czy ktoś wie cos wiecej na ten temat?czy jest skuteczny?
    • iwona298 Re: dr Zieniuk Warszaw 11.12.05, 07:35
      nie polecam, dwa lata chodziliśmy z mężęm i nic, w końcu poszłam sama do Novum
      i po pół roku zaszłam, teraz jestem w 33tc, poprzednio dwa razy straciłam
      ciążę. Przyjmyje on na Koszykowej w wojskowej przychodni.
      • Gość: ola Re: dr Zieniuk Warszaw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 19:36
        znam go przez koleżankę, która z mężem do niego chodziła. 5 lat starali się o
        dziecko i on zajął się nimi w szczególny sposób - teraz mogą się cieszyć dwójką
        szkrabów
        • 9milimetrow1 Re: dr Zieniuk Warszaw 20.02.06, 18:37
          chodze teraz z mezem do Zieniuka i nie narzekam .Badania za darmo.i od razu
          wiemy co jest a jest raczej kiepdsko.Nie poddamy sie i nie szukamy
          innego .Chodzilismi do Wolskiego i nic nie zrobil.Za to powiedzial ze jest
          dobrzi nie bedzie lepiek i ze mozemy nie przychodzic wiecej.
          • bella-bella Re: dr Zieniuk Warszaw 01.03.06, 17:54
            bardzo w niego wierzymy.Jest nasza ostatnia deska ratunku.Chodzimy krotko i jak
            na razie nie narzekamy.
            • Gość: agusia Re: dr Zieniuk Warszaw IP: *.kolporter.com.pl / 80.51.223.* 03.03.06, 11:40
              ..my również trafiliśmy na dr.Zieniuka trochę przypadkiem.
              Bardziej jednak mąż niż ja. Zrobił na nim dobre wrażenie.
              Ja natomiast znalazłam rewelacyjnego specjalistę ginekologa i po pół roku
              starań jestem w ciąży.....
              Wizyty wprawdzie prywatne ale wszelkie badania w ramach ubezpieczenia...
              • 9milimetrow1 Re: dr Zieniuk Warszaw 04.03.06, 14:47
                jak mozesz to przeslij mi namiary na tego gina.
    • ewa1016 Re: dr Zieniuk Warszaw 26.01.07, 21:44
      Mój mąż już ponad rok leczy się u doktora. Wyniki są raz lepsze raz gorsze. Cały
      czas faszeruje Męża lekami hormonalnymi na polepszenie jakości nasienia. Nie
      szuka przyczyny. Ja także chodziłam do doktora. Wychodziłam z nich z płaczem,
      doktor tylko mówił, że jest źle, ale nie zlecał żadnych badań - tylko dawał
      niekończące się ilości hormonów. Warto też wspomnieć, że doktor jest wiecznie w
      złym nastroju, ale tam w głębi pod osłoną tych krzyków odkryłam w nim wrażliwego
      człowieka. Dodam jeszcze, że z tego co zrozumiałam doktor jest wielkim
      przeciwnikiem sztucznych metod zapłodnienia.
      • aurita Re: dr Zieniuk Warszaw 26.01.07, 22:48
        > człowieka. Dodam jeszcze, że z tego co zrozumiałam doktor jest wielkim
        > przeciwnikiem sztucznych metod zapłodnienia.

czyli jedynej skutecznej metody leczenia nieplodnosci meskiej?
        • Gość: Aisza Re: dr Zieniuk Warszaw IP: *.promax.media.pl 28.01.07, 21:13
          aurita napisała:

> > człowieka. Dodam jeszcze, że z tego co zrozumiałam doktor jest wielkim
          > > przeciwnikiem sztucznych metod zapłodnienia.
          >
          > czyli jedynej skutecznej metody leczenia nieplodnosci meskiej?

Ciekawe od kiedy to sztuczne zapłodnienie nazywane jest jedynym LECZENIEM
          niepłodności męskiej?? O ile wszystkim wiadomo to in-vitro nie jest LECZENIEM,
          tylko jak sama nazwa wskazuje SZTUCZNYM ZAPŁODNIENIEM a ściśle mówiąc ten kto
          się temu poddaje to jest tylko i wyłącznie KRÓLIKIEM DOŚWIADCZALNYM dla
          szanownych lekarzy,którzy na tym świetnie zarabiają niezależnie czy im się
          zabieg uda czy też nie... Jeśli ktoś ma za dużo pieniędzy i lubi je sobie
          wyrzucać to niech nie sugeruje innym,że tylko w ten sposób mają szansę na ciąże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka