Gość: RAFIKK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:16 Witam Czy ktoś z was ma doświadczenia z dr Zieniukiem (androlog), podobno przyjmuje również w którejś z klinik NFZ w Warszawie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosif Re: dr Zieniuk Warszaw 01.12.05, 15:24 bylismy u niego z mezem na pierwszej wizycie.na moim mezu wywarl pozytywne wrazenie.ale nie moge nic wiecej o nim powiedziec.w grudniu wybieramy sie na druga wizyte.tez jestem ciekawa komentarzy dziewczyn Odpowiedz Link
Gość: bubcia Re: dr Zieniuk Warszaw IP: 195.42.249.* 01.12.05, 18:27 Wrzuć sobie w wyszuiwarkę, jest trochę negatywnych opisów. Nie mam teraz czasu, ale raczej go nie polecam, mój mąż raz był u niego. Najlepiej sam się przekonaj. Odpowiedz Link
gosif Re: dr Zieniuk Warszaw 03.12.05, 10:22 czy ktoś wie cos wiecej na ten temat?czy jest skuteczny? Odpowiedz Link
iwona298 Re: dr Zieniuk Warszaw 11.12.05, 07:35 nie polecam, dwa lata chodziliśmy z mężęm i nic, w końcu poszłam sama do Novum i po pół roku zaszłam, teraz jestem w 33tc, poprzednio dwa razy straciłam ciążę. Przyjmyje on na Koszykowej w wojskowej przychodni. Odpowiedz Link
Gość: ola Re: dr Zieniuk Warszaw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 19:36 znam go przez koleżankę, która z mężem do niego chodziła. 5 lat starali się o dziecko i on zajął się nimi w szczególny sposób - teraz mogą się cieszyć dwójką szkrabów Odpowiedz Link
9milimetrow1 Re: dr Zieniuk Warszaw 20.02.06, 18:37 chodze teraz z mezem do Zieniuka i nie narzekam .Badania za darmo.i od razu wiemy co jest a jest raczej kiepdsko.Nie poddamy sie i nie szukamy innego .Chodzilismi do Wolskiego i nic nie zrobil.Za to powiedzial ze jest dobrzi nie bedzie lepiek i ze mozemy nie przychodzic wiecej. Odpowiedz Link
bella-bella Re: dr Zieniuk Warszaw 01.03.06, 17:54 bardzo w niego wierzymy.Jest nasza ostatnia deska ratunku.Chodzimy krotko i jak na razie nie narzekamy. Odpowiedz Link
Gość: agusia Re: dr Zieniuk Warszaw IP: *.kolporter.com.pl / 80.51.223.* 03.03.06, 11:40 ..my również trafiliśmy na dr.Zieniuka trochę przypadkiem. Bardziej jednak mąż niż ja. Zrobił na nim dobre wrażenie. Ja natomiast znalazłam rewelacyjnego specjalistę ginekologa i po pół roku starań jestem w ciąży..... Wizyty wprawdzie prywatne ale wszelkie badania w ramach ubezpieczenia... Odpowiedz Link
9milimetrow1 Re: dr Zieniuk Warszaw 04.03.06, 14:47 jak mozesz to przeslij mi namiary na tego gina. Odpowiedz Link
ewa1016 Re: dr Zieniuk Warszaw 26.01.07, 21:44 Mój mąż już ponad rok leczy się u doktora. Wyniki są raz lepsze raz gorsze. Cały czas faszeruje Męża lekami hormonalnymi na polepszenie jakości nasienia. Nie szuka przyczyny. Ja także chodziłam do doktora. Wychodziłam z nich z płaczem, doktor tylko mówił, że jest źle, ale nie zlecał żadnych badań - tylko dawał niekończące się ilości hormonów. Warto też wspomnieć, że doktor jest wiecznie w złym nastroju, ale tam w głębi pod osłoną tych krzyków odkryłam w nim wrażliwego człowieka. Dodam jeszcze, że z tego co zrozumiałam doktor jest wielkim przeciwnikiem sztucznych metod zapłodnienia. Odpowiedz Link
aurita Re: dr Zieniuk Warszaw 26.01.07, 22:48 > człowieka. Dodam jeszcze, że z tego co zrozumiałam doktor jest wielkim > przeciwnikiem sztucznych metod zapłodnienia. czyli jedynej skutecznej metody leczenia nieplodnosci meskiej? Odpowiedz Link
Gość: Aisza Re: dr Zieniuk Warszaw IP: *.promax.media.pl 28.01.07, 21:13 aurita napisała: > > człowieka. Dodam jeszcze, że z tego co zrozumiałam doktor jest wielkim > > przeciwnikiem sztucznych metod zapłodnienia. > > czyli jedynej skutecznej metody leczenia nieplodnosci meskiej? Ciekawe od kiedy to sztuczne zapłodnienie nazywane jest jedynym LECZENIEM niepłodności męskiej?? O ile wszystkim wiadomo to in-vitro nie jest LECZENIEM, tylko jak sama nazwa wskazuje SZTUCZNYM ZAPŁODNIENIEM a ściśle mówiąc ten kto się temu poddaje to jest tylko i wyłącznie KRÓLIKIEM DOŚWIADCZALNYM dla szanownych lekarzy,którzy na tym świetnie zarabiają niezależnie czy im się zabieg uda czy też nie... Jeśli ktoś ma za dużo pieniędzy i lubi je sobie wyrzucać to niech nie sugeruje innym,że tylko w ten sposób mają szansę na ciąże. Odpowiedz Link