akne1 12.07.05, 15:17 Ktoś się wybiera? Na jakim ISH - do jakiego miasta? Ile macie procent z matury? Macie już wyniki rekrutacji? Na KUL egzaminy są 14go. Trzymajcie za mnie kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hej Re: MISH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:58 po3mamy kciuki z tego co wiem mish w Kraku jest lajtowy mimo że zrobili trudniejsze kwalifikacje profesorowie SAMI traktują ten klierunek i studentów z niego bez przyszłosci (na podstawie wywiadu z 2 studentów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: MISH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:54 LOL. Może znalazło się takich dwóch studentów, którzy stwierdzili, że przez pierwsze parę lat studiów będą brali sobie najłatwiejsze przedmioty, robili wszystko według minimum i będzie "lajtowo". Taki MISH, jaki student. W wypadku tego kierunku, niezależnie od uczelni, bardzo trafna zasada. I nigdy nie słyszałam, żeby profesorowie uważali MISH-owców za bardziej "bez przyszłości" niż ich kolegów z polonistyki, historii, prawa, psychologii czy co tam się na MISH-u studiuje. Odpowiedz Link Zgłoś
vilya1 Re: MISH 12.07.05, 18:15 Eee... skąd taki wniosek? Dziwni byli Ci Twoi studenci. ;P Daleko mi do uważania się za kogoś, dla kogo nie ma żadnych perspektyw. :/ I co w wypadku MISHu, który nie posiada jednego spójnego programu, oznacza "lajtowy"? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek Re: MISH IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 14.07.05, 20:19 A ktoś zdawał dziś na KUL? Odpowiedz Link Zgłoś