Gość: bb IP: *.ok.wroc.pl 11.06.01, 12:26 To bardzo ciekawe, że vice dużej firmy odpowiedzialny za finanse a obecnie szef Polkomtelu .... nie zna angielskiego. Ja bym go "posadził" za to (łącznie z osoba mianującą) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marian G Re: KGHM- I JEGO V-CE IP: *.polkomtel.com.pl 21.06.01, 16:40 to nie sztuka znac angielski i zrobic taki deal .sztuką jest nie znac i zrobic , mysle ze Pan Marek S. ma karierą w Polsce zapewnioną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: KGHM- I JEGO V-CE IP: *.polkomtel.com.pl 22.06.01, 00:00 uważasz że znajomość angielskiego ma tak duży wpływa na tego typu przekręty ? myślę, że to akurat jest "piece of cake" - dla nie znających angielskiego tłumaczę : "bułka z masłem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: KGHM- I JEGO V-CE IP: *.polkomtel.com.pl 22.06.01, 00:00 małe sprostowanie - on nie jest szefem Polkomtelu, ani vice. Nie powiększajmy kogoś, kto i tak już jest "wielki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: KGHM- I JEGO V-CE IP: 195.44.12.* 25.06.01, 00:00 Prostacki numer. Facet sprzedal prywatnie dolca, nastepnie walna w rynek potezna kwota w imieniu KGHM i po tym jak rynek sie zwalil,cwaniaczek odkupil swoje dolary. Oczywisty przekret. Zaloze sie,ze facet sie wywinie. Odpowiedz Link Zgłoś