Dodaj do ulubionych

#Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie?? UŁ#

21.07.05, 14:08
ile można czekać....???
Obserwuj wątek
    • marzena_86zdw Re: #Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie? 21.07.05, 15:36
      wie ktoś?????????
      • Gość: edi Re: #Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.05, 15:54
        ja wiem
        • marzena_86zdw Re: #Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie? 21.07.05, 15:57
          jak wiesz to powiedz bo inni się denerwują !!!!!!
          • Gość: edi Re: #Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.05, 15:59
            ja wiem tylko ze dlugo monza czekac:)
            • marzena_86zdw Re: #Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie? 21.07.05, 16:01
              no to fajnie!!!
              • Gość: edi Re: #Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.05, 16:08
                a tak serio to czytalam gdzies na tym forum ze wszystkie wyniki maja byc do
                piatku,ale czy w necie tez to nie mam pojecia,ale mam nadzieje ze tak.nie
                denerwuj sie bo to i tak nic nie da:)a na wyniki z jakiego kierunku czekasz?pzdr

• marzena_86zdw Re: #Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie? 21.07.05, 16:19
                  ekonomia oraz zarządzanie i marketing:)))
                  • Gość: edi Re: #Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.05, 16:27
                    a ja na socjolgie,to ten sam wydzial:)ekonom-soc
                    • marzena_86zdw Re: #Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie? 21.07.05, 16:28
                      wiem wiem:))) ale ja wątpię czy się dostanę:(((

podobno mata tak słabo wypadła a tu wszyscy mają wyniki ponad 400 pkt :((((
    • Gość: k_n do edi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:45
      a ile masz punktow na socjologie??
      • Gość: edi Re: do edi IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.05, 17:34
        399...:)o ile dobrze policzylam,czyli nie za wiele...czyli sie nie dostane
        hehe:)a Ty?pzdr
        • marzena_86zdw Re: do edi 21.07.05, 17:41
          ja mam 312 pkt na ekonomię oraz zarządzanie więc pewnie się nie dostanę:((((
          • Gość: agus Re: gosp.przestrzenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:48
            wie ktos moze jaki jest pulap na gosp.przestrzenną? I jak jest na tym kierunku?
            w jakich zawodach (tak mniej wiecej) mozna po tym pracowac?
          • Gość: edi do marzena_86 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.05, 18:02
            nie martw sie,ja mowie o sobie bo socjologia jest bardzo oblegana(16 osob na
            miejsce na UŁ) ale na szczescie dostalam sie juz na UMCS:) na twoje kierunki na
            pewno jest wiecej miejsc i mniejsza konkurencja,pozdro
            • marzena_86zdw Re: do marzena_86 21.07.05, 18:07
              obym się dostała na UŁ, już obojętnie na co... Póki co złożyłam na AE we
              Wrocławiu i się nie dostałam.
              • Gość: Ewcia Re: do marzena_86 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:35
                Jeszcze nic straconego. Z Wrocławia masę ludzi zrezygnuje, czekają tylko na AE
                Poznań i SGH. Głowa do góry.
        • Gość: k_n Re: do edi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:08
          ja mam na socjologie 430 ale wydaje mi sie ze to i tak bedzie za malo, no coz widocznie jestem skazana na studia zaoczne bo socjologie to niestety bylo moje ostatnie wyjscie
          • Gość: edi Re: do edi IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.05, 20:30
            na pewno masz wieksze szanse niz ja:)w sumie 430 to sporo,jestes juz np.przed
            tymi ze stara matura co mieli dwie 5 (420pkt) ciekawa jestem bardzo jaki bedzie
            prog na ta socjologie na UŁ...moze ktos sprawdzal dzis wyniki??bo podobno na
            uczelni juz dzis byly,tylko w necie pustka....:(
            • Gość: Meser Re: do edi IP: *.pai.net.pl 21.07.05, 21:40
              Na wydziałach wyniki juz są- zarówno na eksoc jak i na zarz. i mark.
    • marzena_86zdw Re: #Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie? 22.07.05, 09:56
      Kiedy dojdą kolejne listy przyjętych??????????
      • Gość: aa Re: #Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:26
        no wlasnie kiedy?ktos wie?
        • Gość: ;p Re: #Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:24
          juz są:)
          • marzena_86zdw Re: #Kiedy będą w końcu wszystkie wyniki w necie? 22.07.05, 13:34
            już wiem:))))))) dostałam się na zarządzanie i marketing
            • Gość: misza Re: jaki próg na gosp.przestrzenną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:32
              czy ktos mniej wiecej wie jaki byl?albo osoby które sie dostaly niech napisza
              ile mialy pktów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka