Gość: SIWY IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:19 Jak w temacie najlepiej z okolic Tychów. Żeby wystarczyło że płace i przechodze. Pracuje często po 12 godz i nie mam dużo czasu na nauke.Zna ktoś taką za odp z góry thx. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chatelet Re: Szukam ''Łatwej''szkoły wyższej(zaocznej) IP: 80.50.250.* 24.08.05, 18:24 krzyczymy - wyklęci tego miasta - to my - nowa huta gangsta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Szukam ''Łatwej''szkoły wyższej(zaocznej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:30 No ja słyszałam, że wszystkie zaoczne i prywatne (czytaj - płatne) uczelnie mają to do siebie, że płacisz i przechodzisz. Pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggggg Re: Szukam ''Łatwej''szkoły wyższej(zaocznej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:37 Przed sesja nawet na zaocznych musisz sie przylozyc. Dobrze, zebys nie pracowal wtedy po 12 godzin. Ale moze faktycznie sa takie szkoly, w ktorych placisz i zdajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alt + F4 Re: Szukam ''Łatwej''szkoły wyższej(zaocznej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:48 To znaczy że masz znajomych którzy studiują w kiepskich szkołach. Ja rozważniej dobieram znajomych, im nie jest tak łatwo, muszą się uczyć i zdawać egzaminy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: Szukam ''Łatwej''szkoły wyższej(zaocznej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:11 Hahahaha... a to dobre :) To widac w twojej okolicy sa same nedzne szkolki Prania z Przytupem. Przejedz sie do Warszawy - zobacz jak wygladaja najlepsze uczelnie prywane w kraju. Rozeznaj sie ile tam sie trzeba uczyc. Sprawdz ile osob odpada po pierwszym roku, bo mysli wlasnie tak jak ty :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Szukam ''Łatwej''szkoły wyższej(zaocznej) IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 24.08.05, 19:35 w Rudzie Śląskiej jest kompeltne dziadostwo, ekonomiczne. W Katowicach jest od gruma, samych szkół dziennikarskich jest aż dwie, informatyczne obie do kitu z tym, że lepsza troszkę jest ta z technologiami informatycznymi w nazwie. Szkoła przedsiębiorczości w Chorzowie ma lichszą kadrę i poziom od chorzowskiej filli szkoły bankowej z Poznania. Uważałabym z zupełnie nowymi szkołami w regionie, bo one zazwyczaj pilnują się, przynajmniej przez pierwszy rok, ale rynek da im raz dwa popalić. Szkoła mechatroniki w katowicach zupełnie świeża i kompletna nowość szkoła przedsiębiorczości w gliwicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahaha?? Re: Szukam ''Łatwej''szkoły wyższej(zaocznej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:21 a ja tam mysle ze to ladna prowokacja na temat ze na studia prywatne i zaoczne chodza glaby. i dobrze bo ten topik byl idotyczny. swoja droga to jednak prawda co ludzie gadaja skoro tu tylek odpowiedzi pozytywnych ) tzn szkolek jak w temacie) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alt + F4 Re: Szukam ''Łatwej''szkoły wyższej(zaocznej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:44 Uczelni niepublicznych jest ponad 400 w Polsce.Trudno żeby wszystkie spełniały standardy tych czołowych typu SWPS,WSPIZ,NLU,WIT,PJWSTK. To samo jest w przypadku państwowych. Wszyscy powołują się na 2-3 uniwersytety i 2-3 politechniki. Reszta to miernoty albo badziewo. Co więcej nawet w obrębie dobrych uczelni trafiają się tragiczne kierunki i specjalizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Szukam ''Łatwej''szkoły wyższej(zaocznej) IP: w3cache.* / *.2-0.pl 25.08.05, 00:42 Po co komu łatwa szkoła? Taniej kupić dyplom na bazarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Szukam ''Łatwej''szkoły wyższej(zaocznej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 01:04 racja i taniej to wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
strucla_z_serem strucla_dobra_rada 25.08.05, 01:55 odpuść sobie studia weź się za leczenie ---- nędznym prowokacjom mówimy stanowcze NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: strucla_dobra_rada IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:38 To nie prowokacja.Zadałem pytanie ponieważ ściga Mnie wojsko do tego mam powalonego szefa który zażyczył sobie że jego ludzie mają mieć wyższe. Co do kupienia odpoada bo szef zażyczył że po pażdzierniku każdy ma powiedzieć gdzie się uczy(a on pewnie sprawdzi)wogóle nie mam dojścia do kupna dyplomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: strucla_dobra_rada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:53 A gdzie pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: strucla_dobra_rada IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:27 Na tyskim Fiacie.Dział:planowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
natalf Re: Szukam ''Łatwej''szkoły wyższej(zaocznej) 25.08.05, 17:07 dlaczego napisales Mnie z wielkiej litery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieczepiający Re: Szukam ''Łatwej''szkoły wyższej(zaocznej) IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:54 Żebyś miał rebus na weekend:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalf Re: Szukam ''Łatwej''szkoły wyższej(zaocznej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:52 miala:) jesli juz:) tylko spytalam gdyz przyklulo to moja uwage. nieczepiajacy sie :) Odpowiedz Link Zgłoś