piotrek_f 09.09.02, 15:38 Na stronie www.stats.bris.ac.uk/~mapzf/tips.html zebralem pare "wskazowek" dla osob, ktore chca zrobic doktorat w Wielkiej Brytanii. Moze przyda sie komus z Was. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rauser Re: DOKTORAT W WIELKIEJ BRYTANII 11.09.02, 22:48 Z nieba mi spadłes! Ja bylam na stypendium Socrates w czasie studiow, teraz otwieram przewod w Polsce. Wiosną 2003 mam jechac znowu do UK, do tego samego uniwersytetu znow w ramach Socratesa jako teaching staff exchange. Chce tam porozmawiac z profesorami. Jak myslisz, czy zrobienie PhD w UK rownolegle do doktoratu w Polsce ma sens? Nie moge bowiem NIE otworzyc przewodu tutaj w kraju, czas nagli, a BARDZO mi zalezy zeby zwiazac swoja przyszlosc z uczelnia brytyjska. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_f Re: DOKTORAT W WIELKIEJ BRYTANII 12.09.02, 12:57 > Jak myslisz, czy zrobienie PhD w UK rownolegle do doktoratu w Polsce ma sens? Prawde mowiac, mysle, ze nie :-) Po pierwsze, to chyba duzo roboty, i wlasciwie jaki bylby tego cel? Po drugie, to chyba w ogole byloby troche trudne technicznie... > BARDZO mi zalezy zeby zwiazac swoja przyszlosc z uczelnia brytyjska. Moze wobec tego olac uczelnie polska, jak juz skonczysz staff exchange? Troche nieelegancko, co prawda, ale rozwiazaloby to chyba problem? Odpowiedz Link Zgłoś