Gość: MK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 18:15 Czy ktoś ma może jakieś informacje o rozpoczęciu roku na Politechnice Warszawskiej? Kiedy (o której godzinie) i gdzie się odbędzie oraz jak będzie wyglądało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: PW - Inauguracja roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:37 Ach, ale mam serię postów. Na głownej stronie PW jest link do harmonogramu zajęć dydaktycznych i pisze tam (jest napisane, przepraszam), że na podstawie paragrafu 175 statutu PW tralalala inauguracja (trudne słowo) będzie 30.09, czyli - tak, tak - w ten piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: PW - Inauguracja roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:34 > Kiedy (o której godzinie) i gdzie się odbędzie oraz jak będzie > wyglądało? Pardon, czytałem szybko i pominąłem pytanie o godzinę. Tego faktycznie na głównej stronie nie ma. Sprawdź na stronie swojego wydziału, one mają zazwyczaj swoje własne inauguracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: PW - Inauguracja roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:51 Niestety na stronie wydziału nie ma takich informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: PW - Inauguracja roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:59 No to zostaje wątpliwa przyjemność zadzwonienia do dziekanatu. Albo może łaskawie powiesili jakąś informację na tablicy informacyjnej. Szukanie zacznij od tych kartek o najmniejszym formacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PW - Inauguracja roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:54 A był ktoś dzisiaj może i czegoś się dowiedział? Odpowiedz Link Zgłoś