lilith18 26.11.05, 22:28 Powiedzmy, że to mało zgrabny przymiotnik. Ale dobrze oddaje to, o czym chcę napisać. Do stworzenia wątku nakłonił mnie dwa wydarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith18 Re: Kontynuacja nastąpi niebawem. 26.11.05, 22:37 coś się wysłało przedwcześnie. A więc dwa zasygnalizowane wydarzenia. 1) rzekomy autentyk przeczytany w sieci. "widzę, pani Kasiu, że częściej rozkłada pani nóżki niż ksiązkę" [cytowałam z pamięci] 2) uczęszczam na kurs przedmaturalny. Jeden z wykładowców - profesor akademicki - jest oryginalny. Robi jednoznaczne aluzje. Czasami przykre, zawsze z podtekstem. Grupa się śmieje. Je, niestety, jestem zniesmaczona. Skonsultowałam przypadki ze znajomymi. Miały takie okazy na roku. Uzyskałam ogólne informacje. A jak jest u Was? Przepraszam za mało skłądne sformułowanie problrmu. Mam nadzieję, że da się odczytać to, co odczytać należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Kontynuacja nastąpi niebawem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 23:24 u mnie na szczescie nikogo takiego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisiello Re: Kontynuacja nastąpi niebawem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:56 studentka: dlaczego transformator buczy jak pracuje wykładowca: jakby pani miała 50 okresów na sekundę, też by pani buczała bywają wykładowcy... oj bywają Odpowiedz Link Zgłoś
paninocy Re: świński wykladowca. 26.11.05, 23:54 No cóż... u mojego chłopaka na studiach jest taki delikwent... ma różnego rodzaje teksty..ale czasami chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, co mówi...a wychodzi tak, jak wychodzi... jeden z tekstów "No to Olu, zrób mi teraz dobrze". "Piotrek Sloneczko, a co Ty dzis robisz wieczorem?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr hab. wzwod Re: świński wykladowca. IP: 217.197.77.* 27.11.05, 09:54 U mnie był pan który podrywał chłopców. Łapał za rączki, podgadywała co sadzą na ten temat. A potem miało się problemy na egzaminach jak ktoś wpadł panu w oko. Było to Uniwersytecie Wrocławskim na Wydziale Nauk Historycznych i Pedagogicznych. Zdarzenia miały miejsce przy ul. Szewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś