Gość: syska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:32 Do kiedy mam dostarczyc zaśwaidczenie z uczelni, że jestem wpisana na nastepny seemestr? Do końca stycznia czy lutego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: szybkie pyatanko o kredyt studencki IP: 194.146.128.* 04.01.06, 20:35 Marca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syska Re: szybkie pyatanko o kredyt studencki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:08 Na pewno nie do koca lutego? bo mi sie wydaje że tak było rok temu. Pytam bo mam teraz problemy z kasa także własnie w marcu dopiero będe mogła zapłacic za nastepny semestr studioów a dopiero po wpłacie dostane zaswiadecznie z dziekanatu o wpisaniu na nastepny semestr. a nie chciałabym stracic miesiaca w pobieraniu kredytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: szybkie pyatanko o kredyt studencki IP: 194.146.128.* 04.01.06, 21:09 Zawsze (czwarty rok brania kredytu) są terminy: do końca października i do końca marca, tak więc nie martw się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syska Re: szybkie pyatanko o kredyt studencki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:15 Ok. zięki. Przynajmniej sie uspokiołam :) Odpowiedz Link Zgłoś