Gość: zygfryd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:51 czy warto studiowac ten kierunek jezeli macie jakis zdanie na ten temat lub sami jestescie studentami tego kierunku PISZCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: il-owiec :) Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:01 warto warto ale tylko na polibudzie ;) sanitariaty to rzecz powszechna jest wszedzie najlepiej warszawskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
amber.waves Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC 13.01.06, 23:50 to dobry, konkretny kierunek- daje zawód. Moja siostra studiuje IŚ, jest na III roku - i jest zadowolona, mimo nawału przedmiotów takich jak: nowe techniki separacji w inżynierii procesowej, podstawy konstrukcyjne, fotogrametria itp.;- ) CHodzi o to, że jeśli nie masz problemów z wykresami, matmą, fizą i rozumieniem "jak coś działa", to może się okazać że się w tym odnajdziesz...i tego ci życzę:-) Aha, tak jak wyżej,polecam studiowanie na polibudzie, uniwerek chyba nie wykształci Cię tak profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzisko Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC 14.01.06, 01:06 To ma być ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleszkowa Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:30 Hmm, chcę zaznaczyć że owy kierunek istnieje również na Akdemiach Rolniczych!!! I prosze o nich nie zapominac, bo to również uczelnie na których nie zdaje sie nic ot tak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:38 wlasnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: 217.153.196.* 25.01.06, 17:18 Nie warto! Dzisiaj nie ma po tym pracy, ale i tak tytuł mgr inz. znaczy więcej niż sam mgr np. etnologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:44 jak chcesz mieć 9 godzin tygodniowo matmy to idz na inżynierie środowiska ... nie polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warto Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:37 warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilaaa Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:41 studiuje ten kierunek i jestem zadowolona ... jeśli tylko Cie to interesuje to jest ok... A z tą matmą prawda ciężko jest ale da się przeżyć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allegiance etnologia?!?! IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 01:31 >Nie warto! Dzisiaj nie ma po tym pracy, ale i tak tytuł mgr inz. znaczy więcej niż sam mgr np. etnologii. Mimo że rankingi tego typu nie są w 100% miarodajne to jednak dają pewne wyobrażenie: www.aci.pl/rankingi.php?rank=ACI&sub=Ranking+atrakcyjno%B6ci+wybranych+kierunk%F3w+studi%F3w+w+kontek%B6cie+perspektyw+zawodowych+absolwent%F3w&yr=2005 No i gdzie IŚ a gdzie etnologia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygres Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.bojko.krakow.pl 29.01.06, 20:12 Tak, warto, jeśli chcesz potem pracować za 899 zł brutto, tak jak osoba, którą znam. Co prawda, w firmie budowlanej, więc niejako w zawodzie, ale za taką kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfryd Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:24 za taka kase owszem ale najwyzej przez pierwszy rok dwa lata po studiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pampa Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:03 warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja nie wiem Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:24 a co mozna w ogole robic po tym kierunku, gdzie pracowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:14 Ha, wiem z własnego doświadczenia-nawet przy ubieganiu się o prace jako asystentka prezesa, osoby z mgr inż. przed nazwiskiem są lepiej widziane... Oczywiście inżynieria środowiska jest warta zachodu, ale łącznie ze znajomością przynajmniej dwóch języków. Odpowiedz Link Zgłoś