Dodaj do ulubionych

INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:51
czy warto studiowac ten kierunek jezeli macie jakis zdanie na ten temat lub
sami jestescie studentami tego kierunku PISZCIE
Obserwuj wątek
    • Gość: il-owiec :) Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:01
      warto warto ale tylko na polibudzie ;) sanitariaty to rzecz powszechna jest
      wszedzie
      najlepiej warszawskiej :)
    • amber.waves Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC 13.01.06, 23:50
      to dobry, konkretny kierunek- daje zawód. Moja siostra studiuje IŚ, jest na III
      roku - i jest zadowolona, mimo nawału przedmiotów takich jak: nowe techniki
      separacji w inżynierii procesowej, podstawy konstrukcyjne, fotogrametria itp.;-
      ) CHodzi o to, że jeśli nie masz problemów z wykresami, matmą, fizą i
      rozumieniem "jak coś działa", to może się okazać że się w tym odnajdziesz...i
      tego ci życzę:-) Aha, tak jak wyżej,polecam studiowanie na polibudzie, uniwerek
      chyba nie wykształci Cię tak profesjonalnie.
      • dziadzisko Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC 14.01.06, 01:06
        To ma być ciekawe?
        • Gość: maleszkowa Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:30
          Hmm, chcę zaznaczyć że owy kierunek istnieje również na Akdemiach Rolniczych!!!
          I prosze o nich nie zapominac, bo to również uczelnie na których nie zdaje sie
          nic ot tak !!!
    • Gość: sss Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:38
      wlasnie?
      • Gość: ja Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: 217.153.196.* 25.01.06, 17:18
        Nie warto! Dzisiaj nie ma po tym pracy, ale i tak tytuł mgr inz. znaczy więcej
        niż sam mgr np. etnologii.
        • Gość: kacper Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:44
          jak chcesz mieć 9 godzin tygodniowo matmy to idz na inżynierie środowiska ...
          nie polecam ...
          • Gość: warto Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:37
            warto
            • Gość: kamilaaa Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:41
              studiuje ten kierunek i jestem zadowolona ... jeśli tylko Cie to interesuje to
              jest ok... A z tą matmą prawda ciężko jest ale da się przeżyć... :)
        • Gość: allegiance etnologia?!?! IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.06, 01:31
          >Nie warto! Dzisiaj nie ma po tym pracy, ale i tak tytuł mgr inz. znaczy więcej
          niż sam mgr np. etnologii.

Mimo że rankingi tego typu nie są w 100% miarodajne to jednak dają pewne
          wyobrażenie:
          www.aci.pl/rankingi.php?rank=ACI&sub=Ranking+atrakcyjno%B6ci+wybranych+kierunk%F3w+studi%F3w+w+kontek%B6cie+perspektyw+zawodowych+absolwent%F3w&yr=2005
          No i gdzie IŚ a gdzie etnologia...
    • Gość: zygres Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.bojko.krakow.pl 29.01.06, 20:12
      Tak, warto, jeśli chcesz potem pracować za 899 zł brutto, tak jak osoba, którą
      znam. Co prawda, w firmie budowlanej, więc niejako w zawodzie, ale za taką
      kasę...
      • Gość: zygfryd Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:24
        za taka kase owszem ale najwyzej przez pierwszy rok dwa lata po studiach
        • Gość: pampa Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:03
          warto
    • Gość: a ja nie wiem Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:24
      a co mozna w ogole robic po tym kierunku, gdzie pracowac?
      • Gość: ona Re: INZYNIERIA ŚRODOWISKA CZY WARTO STUDIOWAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:14
        Ha, wiem z własnego doświadczenia-nawet przy ubieganiu się o prace jako
        asystentka prezesa, osoby z mgr inż. przed nazwiskiem są lepiej widziane...
        Oczywiście inżynieria środowiska jest warta zachodu, ale łącznie ze znajomością
        przynajmniej dwóch języków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka